Insignificant Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 8ε έρχεται το κοινόχρηστο που χρησιμοποιείται μόνο για καθαρισμό σκάλας/πιλοτής κάθε 15 μέρες, και "όλοι" σου λένε ότι πληρώνουν τόσο; 🤔 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Εγω πάντως όταν αμφιβάλω για ένα λογαριασμό οπως το νερό ή το ρευμα πρώτα κοιτάω τον μετρητή και μετά ψαχνομαι. Να δω αν με έχουν χρεώσει σωστά. Γιατί μερικοί ξεκινάνε ανάποδα δεν το καταλαβαίνω.
George56 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 υπαρχει δυνατοτητα επειδη στο σπιτι δεν θα μεινει κανεις για ενα διμηνο να κλεισω απο ευδαπ ετσι ωστε να εχει 0 καταναλωση, που δεν μεινει κανεις στο σπιτι εαν παιζει αυτο ? και απο οκτωβρη που θε μεινει να καλεσω να ερθουν να ανοιξουν την παροχη
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, George56 είπε υπαρχει δυνατοτητα επειδη στο σπιτι δεν θα μεινει κανεις για ενα διμηνο να κλεισω απο ευδαπ ετσι ωστε να εχει 0 καταναλωση, που δεν μεινει κανεις στο σπιτι εαν παιζει αυτο ? και απο οκτωβρη που θε μεινει να καλεσω να ερθουν να ανοιξουν την παροχη Δεν υπάρχει κεντρικός διακόπτης/βάνα μέσα στο σπίτι για την ύδρευση; Μπορείς να το κλείσεις οπότε θέλεις από το πεζοδρόμιο στην κεντρική παροχή, αλλά εκεί θα χρειαστείς ένα ειδικό κλειδί που το έχουνε οι υδραυλικοί και προφανώς οι τεχνικοί της ΕΥΔΑΠ δεν κλείνει με βάνα. Δεν γνωριζω αν συμφέρει να το αγοράσεις και πόσο κάνει. Τώρα για το αν θα έρθει η ΕΥΔΑΠ να στο κλείσει εκείνη για αυτόν τον λόγο δεν γνωρίζω, καλύτερα να ρωτησεις την ΕΥΔΑΠ. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, George56 είπε υπαρχει δυνατοτητα επειδη στο σπιτι δεν θα μεινει κανεις για ενα διμηνο να κλεισω απο ευδαπ ετσι ωστε να εχει 0 καταναλωση, που δεν μεινει κανεις στο σπιτι εαν παιζει αυτο Αφού δε θα μένει κανείς πως θα έχει κατανάλωση? Μόνες τους θα ανοίγουν οι βρύσες?
George56 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 ΟΚ, φιλε να σαι καλα θα παρω την ΕΥΔΑΠ να ρωτησω, καπου θα ειναι κρυμμενος ο διακοπτης μεσα στο σπιτι🤣🤣
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Αφού δε θα μένει κανείς πως θα έχει κατανάλωση? Μόνες τους θα ανοίγουν οι βρύσες? Μάλλον θα έχει αφήσει τίποτα χαλασμένες βρύσες που τρέχουν σταγονίτσες και δεν θέλει να τις επισκευάσει. Μπορεί να φοβάται και για διαρροή. 6 ώρες πριν, George56 είπε ΟΚ, φιλε να σαι καλα θα παρω την ΕΥΔΑΠ να ρωτησω, καπου θα ειναι κρυμμενος ο διακοπτης μεσα στο σπιτι🤣🤣 Ο διακόπτης δεν είναι κρυμμένος, σχεδόν σε όλες τις κατοικίες βρίσκεται κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη της κουζίνας. Σε μονοκατοικίες και άλλα κτίρια παίζει αν βρίσκεται σε καμιά αυλή και στον ακάλυπτο.
Menelaos83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στο ρολοι της Ευδαπ που εχει τον διακοπτη οντως θελει ειδικο κλειδι οπως προαναφερθηκε.Δοκιμασε ομως και με το χερι να τον γυρισεις μιας και προσφατα μου ζητησε γειτονας το κλειδι επειδη το διαθετω και οταν πηγα να γυρισω τον διακοπτη ηταν πανευκολο και δοκιμαζοντας και με το χερι γυριζε κανονικα.
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, George56 είπε υπαρχει δυνατοτητα επειδη στο σπιτι δεν θα μεινει κανεις για ενα διμηνο να κλεισω απο ευδαπ ετσι ωστε να εχει 0 καταναλωση, που δεν μεινει κανεις στο σπιτι εαν παιζει αυτο ? και απο οκτωβρη που θε μεινει να καλεσω να ερθουν να ανοιξουν την παροχη Ναι, κάνοντας διακοπή υδροδότησης, δεν ξέρω αν σε συμφέρει όμως. Θα χρειαστεί να πας δύο φορές στα γραφεία τους για να κάνεις αιτήσεις, ενδέχεται να σε χρεώσουν με τέλη διακοπής/επανασύνδεσης, και δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις κάθε φορά. Το ενδεχόμενο να κλείσεις μόνος σου τη βάνα, γιατί το απορρίπτεις?
makis269 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στις 30/4/2021 στις 3:51 ΜΜ, lyda94 είπε Παιδιά καλησπέρα! Είμαστε 2 άτομα στο σπίτι και το νερό έρχεται πάντα 20-24 ευρώ! Σε όποιον το έχω πει, μου λέει ότι είναι υπερβολικά μεγάλο το ποσό για νερό! Κάποια διαρροή δεν έχουμε μέσα στο σπίτι! Το ρολόι δεν το έχουμε κοιτάξει να πω την αλήθεια! Δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία γιατί έλεγα εντάξει 20 ευρώ είναι! Αλλά όλοι μου λένε ότι το νερό τους έρχεται 7-10 ευρώ! Επίσης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ΕΥΔΑΠ, με πληροφόρησαν ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της διοίκησης, θα ξεκινήσουν να χρεώνουν και αυτοί όπως η ΔΕΗ, δηλαδή, έναντι και εκκαθαριστικό! Εκεί που ακόμα και η ΔΕΗ πάει σιγά να το αλλάξει αυτό με τις μετρήσεις, το κάνει τώρα η ΕΥΔΑΠ?? Θεωρείτε ότι είναι υψηλοί οι λογαριασμοί? Να το ψάξουμε παραπάνω? 2 άτομα είμαστε, πόσο νερό να χαλάσουμε? Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους! 10 ευρώ πληρώνουν αυτοί που δεν κάνουν μπάνιο ποτέ δεν έχουν αυλή , δεν βάζουν πλυντήριο και δεν τραβάνε το καζανάκι σχεδόν ποτέ. 1
angelponiros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Για ΕΥΔΑΠ Αθήνα, δεν ξέρω τι ισχύει αλλού. 8€ είναι η ελάχιστη χρέωση το τρίμηνο και ας είναι κλειστό το σπίτι. Στα 8€ χρεώνεται υποχρεωτική κατανάλωση 6,5 κυβικά νερό μαζί με αποχέτευση και ας μην χάλασες 1 λίτρο νερό. Άρα ξεκινάμε από 8€ για βρωμύλους... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από angelponiros 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Η χρέωση του παγίου πάει με την διατομή της κεντρικής παροχής. Πάντως, τεράστια βλακεια αυτο με την δήθεν ελάχιστη χρέωση κυβικών. Ας πούνε ότι θα πληρώνουμε όλοι ένα σταθερό πάγιο - τέλος τόσα ευρώ το 3μηνο ανά λογαριασμό να τελειώνουμε. Δεν έχουν νόημα τα ελάχιστα κυβικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα