Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! 

Είμαστε 2 άτομα στο σπίτι και το νερό έρχεται πάντα 20-24 ευρώ! Σε όποιον το έχω πει, μου λέει ότι είναι υπερβολικά μεγάλο το ποσό για νερό! Κάποια διαρροή δεν έχουμε μέσα στο σπίτι! Το ρολόι δεν το έχουμε κοιτάξει να πω την αλήθεια! Δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία γιατί έλεγα εντάξει 20 ευρώ είναι! Αλλά όλοι μου λένε ότι το νερό τους έρχεται 7-10 ευρώ! Επίσης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ΕΥΔΑΠ, με πληροφόρησαν ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της διοίκησης, θα ξεκινήσουν να χρεώνουν και αυτοί όπως η ΔΕΗ, δηλαδή, έναντι και εκκαθαριστικό! Εκεί που ακόμα και η ΔΕΗ πάει σιγά να το αλλάξει αυτό με τις μετρήσεις, το κάνει τώρα η ΕΥΔΑΠ??

Θεωρείτε ότι είναι υψηλοί οι λογαριασμοί? Να το ψάξουμε παραπάνω? 2 άτομα είμαστε, πόσο νερό να χαλάσουμε? 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Παιδιά καλησπέρα! 

Είμαστε 2 άτομα στο σπίτι και το νερό έρχεται πάντα 20-24 ευρώ! Σε όποιον το έχω πει, μου λέει ότι είναι υπερβολικά μεγάλο το ποσό για νερό! Κάποια διαρροή δεν έχουμε μέσα στο σπίτι! Το ρολόι δεν το έχουμε κοιτάξει να πω την αλήθεια! Δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία γιατί έλεγα εντάξει 20 ευρώ είναι! Αλλά όλοι μου λένε ότι το νερό τους έρχεται 7-10 ευρώ! Επίσης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ΕΥΔΑΠ, με πληροφόρησαν ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της διοίκησης, θα ξεκινήσουν να χρεώνουν και αυτοί όπως η ΔΕΗ, δηλαδή, έναντι και εκκαθαριστικό! Εκεί που ακόμα και η ΔΕΗ πάει σιγά να το αλλάξει αυτό με τις μετρήσεις, το κάνει τώρα η ΕΥΔΑΠ??

Θεωρείτε ότι είναι υψηλοί οι λογαριασμοί? Να το ψάξουμε παραπάνω? 2 άτομα είμαστε, πόσο νερό να χαλάσουμε? 

Εδω δεν κοιτατε τον λογαριασμο που αναγραφει τα κυβικα και τις ημερες καταναλωσης.. Το ρολοι θα δειτε!!!!

Δημοσ.

Εμας μας ερχοταν γυρω στα 20ε/2μηνο οταν εμενα με την αδερφη μου, δεν θυμαμαι ακριβως αλλα πανω-κατω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εδω δεν κοιτατε τον λογαριασμο που αναγραφει τα κυβικα και τις ημερες καταναλωσης.. Το ρολοι θα δειτε!!!!

Και τα κυβικά βλέπουμε και τις ημερομηνίες! Ανέφερα κάπου ότι δεν το κάνουμε? Αλλά όταν σου λένε όλοι 10 ευρώ, αρχίζεις να το ψάχνεις! 

5 λεπτά πριν, efib είπε

Εμας μας ερχοταν γυρω στα 20ε/2μηνο οταν εμενα με την αδερφη μου, δεν θυμαμαι ακριβως αλλα πανω-κατω.

Αααχα! Εμείς είμαστε τυχεροί που έρχεται 20€/3-4μηνο??? Γιατί έχουμε και αυτό...άλλες φορές έρχεται 3μημο, άλλες 5μηνο! 

Και πριν απαντήσει κάποιος, όλοι οι λογαριασμοί πληρώνονται στην ώρα τους και δεν υπάρχει χρέος ανεξοφλητου!

Δημοσ.

κοίτα τι γράφει το ρολόι και έλεγξε αν γυρίζει όταν τα έχεις όλα κλειστά. Μην ακούς απόψεις από τον καθένα. πχ εγώ 1 άτομο σε μονοκατοικία χαλάω όσο νερό χαλάει 4μελής οικογένεια. Ειδικά αν μπω για μπάνιο ή πλύνω το αμάξι..... Το ίδιο και στο ρεύμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Παιδιά καλησπέρα! 

Εγώ μένω σε άλλη πόλη και το πάγιο μόνο που μας χρεώνουν κάθε δίμηνο είναι 15€, συνεπώς μου φαίνεται λίγο απίθανο στην ΕΥΔΑΠ να έρχεται σε κάποιους πάγιο + κατανάλωση 7-10€ ανά τρίμηνο. Με βάση του τι πληρώνουμε εμείς, τα 20-24 ανά τρίμηνο είναι μόνο τα πάγια.

24 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Το ρολόι δεν το έχουμε κοιτάξει να πω την αλήθεια!

1 λεπτό πριν, lyda94 είπε

Και τα κυβικά βλέπουμε και τις ημερομηνίες! Ανέφερα κάπου ότι δεν το κάνουμε?

Μήπως μας τρολάρεις? Πως γίνεται να βλέπεις τα κυβικά χωρίς να βλέπεις το ρολόι?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Αααχα! Εμείς είμαστε τυχεροί που έρχεται 20€/3-4μηνο??? 

20€ στους 3 ή 4 μήνες;

ρε εσείς τους κλέβετε

Δημοσ.

Θα ρώταγα τι άρωμα χρησιμοποιεί αυτός με τα 7 ευρώ λογαριασμό και που τινάζει το πούρο του. Έτσι από περιέργεια.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Και τα κυβικά βλέπουμε και τις ημερομηνίες! Ανέφερα κάπου ότι δεν το κάνουμε? Αλλά όταν σου λένε όλοι 10 ευρώ, αρχίζεις να το ψάχνεις! 

Αααχα! Εμείς είμαστε τυχεροί που έρχεται 20€/3-4μηνο??? Γιατί έχουμε και αυτό...άλλες φορές έρχεται 3μημο, άλλες 5μηνο! 

Και πριν απαντήσει κάποιος, όλοι οι λογαριασμοί πληρώνονται στην ώρα τους και δεν υπάρχει χρέος ανεξοφλητου!

Καλα..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Είμαστε 2 άτομα στο σπίτι και το νερό έρχεται πάντα 20-24 ευρώ!

Φυσιολογικό ποσό

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

20€ στους 3 ή 4 μήνες;

ρε εσείς τους κλέβετε

2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Θα ρώταγα τι άρωμα χρησιμοποιεί αυτός με τα 7 ευρώ λογαριασμό και που τινάζει το πούρο του. Έτσι από περιέργεια.

Εσείς οι 2 μου φτιάξατε τη μέρα!

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ μένω σε άλλη πόλη και το πάγιο μόνο που μας χρεώνουν κάθε δίμηνο είναι 15€, συνεπώς μου φαίνεται λίγο απίθανο στην ΕΥΔΑΠ να έρχεται σε κάποιους πάγιο + κατανάλωση 7-10€ ανά τρίμηνο. Με βάση του τι πληρώνουμε εμείς, τα 20-24 ανά τρίμηνο είναι μόνο τα πάγια.

Μήπως μας τρολάρεις? Πως γίνεται να βλέπεις τα κυβικά χωρίς να βλέπεις το ρολόι?

Τα κυβικά τα βλέπω στον λογαριασμό, δεν έχω κοιτάξει ρολόι. Το πάγιο είναι 2.50-3.50€ και οι αποχετεύσεις ποικίλουν πολύ κάθε φορά, από 4.50-16€.

9 λεπτά πριν, Bitbit είπε

κοίτα τι γράφει το ρολόι και έλεγξε αν γυρίζει όταν τα έχεις όλα κλειστά. Μην ακούς απόψεις από τον καθένα. πχ εγώ 1 άτομο σε μονοκατοικία χαλάω όσο νερό χαλάει 4μελής οικογένεια. Ειδικά αν μπω για μπάνιο ή πλύνω το αμάξι..... Το ίδιο και στο ρεύμα.

Θα το κάνω, ευχαριστώ πολύ!

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Φυσιολογικό ποσό

Χαίρομαι!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lyda94 είπε

Τα κυβικά τα βλέπω στον λογαριασμό, δεν έχω κοιτάξει ρολόι.

Στον λογαριασμό βλέπεις πόσα κυβικά σε έχουν χρεώσει, στο ρολόι όμως μπορείς να δεις πόσα κυβικά έχεις καταναλώσει στην πραγματικότητα. Αν νομίζεις πως άλλα καταναλώνεις και άλλα σε χρεώνουν, μόνο κοιτάζοντας το ρολόι θα το καταλάβεις.

5 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Το πάγιο είναι 2.50-3.50€

Δεν είναι λογικό αυτό, το πάγιο λέγεται πάγιο επειδή το ύψος του μένει σταθερό, άσχετα την κατανάλωση.

Πάντως αν ισχύει το πάγιο που σας χρεώνουν είναι εντελώς χώμα, 23,60€ + ΦΠΑ (24%) πάγιο ανά τετράμηνο χρεώνουν σε εμάς, για αυτό έγραψα παραπάνω πως μόνο το πάγιο είναι κάπου 15€/δίμηνο.

10 λεπτά πριν, lyda94 είπε

και οι αποχετεύσεις ποικίλουν πολύ κάθε φορά, από 4.50-16€

Λογικό είναι αυτό, επειδή το ποσό που χρεώνουν για αποχέτευση είναι ανάλογο του νερού που έχετε καταναλώσει.

Πάντως σίγουρα κάτι δεν μας λες καλά, δεν γίνεται να σας χρεώνουν μόνο για αποχέτευση από 4,5 έως 16€ αλλά ο τελικός λογαριασμός να είναι 20-24€.

Δημοσ.

Τι άλλο θα διαβάσουμε...

Εδώ σε τριμελή οικογένεια και έρχεται ~35€/τρίμηνο, και τους καλοκαιρινούς μήνες ξεπερνά τα 40€, και χωρίς να υπάρχει κήπος ή γλάστρες στο μπαλκόνι.

Αυτοί με τα 7-10€/τρίμηνο φαντάζομαι πόσο συχνά πλένονται, οι γυναίκες παίζει να λούζονται στην καλύτερη μια φορά τη βδομάδα. Εκτός κι αν κάνουν αναγωγή και εννοούν 7-10€/μήνα.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο λογαριασμός σας. Εμείς 2 άτομα σε πολύ μεγαλύτερο σπίτι και μας έρχεται περισσότερο σχεδόν όσο σε 5μελη οικογένεια σε επίσης μεγάλο σπίτι. Μην ακούς απόψεις άλλων, η κατανάλωση που θα κάνετε έχει σχέση με πολλά θέματα στον τρόπο ζωής σας και το πως κάνετε διάφορες δουλειές μέσα στο σπίτι, πόσες ώρες μένετε μέσα στο σπίτι. Εφόσον είδες το ρολόι ότι δεν γυρίσει μόνο του μην αγχώνεσαι. Περιπτώσεις να έχει χαλάσει ο μετρητης υπάρχουν άλλα πολύ σπάνιες. 

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ΕΥΔΑΠ δεν χρεώνει τέλη αποχέτευσης που διπλασιάζουν το λογαριασμό.

Η ΕΥΔΑΠ χρεώνει και την αποχέτευση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...