m4rvel Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς τι παίζει ακριβώς με τη φορολογία στις αγοραπωλησίες μετόχων μέσω Revolut ή και μερισμάτων ; Φορολογούνται ; Πρέπει να γίνεται κάποια δήλωση στην εφορία ; Η τα λαμβάνει αυτόματα στην δήλωση αφού έχω δηλώσει το ΑΦΜ μου ; Ευχαριστώ!
xaritakia Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Η φορολογια των μερισματω νδεν υπολογιζεται αυτοματα?
george1807 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα λέει όλα εδώ https://mywealth.gr/forologia-metochon/ Τέλος, όσον αφορά στο εισόδημα από την υπεραξία, καθώς δε γίνεται αυτόματη παρακράτηση στην πηγή (εσωτερικό ή εξωτερικό), θα πρέπει να ενταχθεί το ποσόν αυτό στη φορολογική δήλωση του επενδυτή από τον ίδιο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από george1807
m4rvel Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Και που θα βρίσκεις μέσα στο χρόνο ποιο είναι το συνολικό ποσό που έχεις κερδίσει, και το οποίο υπόκεινται σε φορολόγηση ; Σε ποιον κωδικό συμπληρώνεται το ποσό της υπεραξίας;
xaritakia Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Παιδια για να σε φορολογει η revolut πρεπει να υποβαλεις τα tax residences?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, xaritakia είπε Παιδια για να σε φορολογει η revolut πρεπει να υποβαλεις τα tax residences? Δεν σε φορολογει η ρεβο αλλά η εφορία.Αν τα δηλώσεις θα φορολογηθείς. 1
xaritakia Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Νομιζα οτι γινεται αυτοματα, τουλαχιστον στα μερισματα ειχα ακουσει οτι πληρωνεις αυτοματα tax..
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, xaritakia είπε Νομιζα οτι γινεται αυτοματα, τουλαχιστον στα μερισματα ειχα ακουσει οτι πληρωνεις αυτοματα tax.. Στα εξωτερικου;
Alpinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα από μένα εγώ έχω μια ερώτηση κανονικά μέσα στην revolut για μετοχές εξωτερικού σου κρατάει 30% και αναφέρει ότι αν είναι παραπάνω από αυτό που στη χωρα που είσαι δεν θα δόσεις κάτι αν είναι λιγότερο πρέπει να καταβάλεις τι διαφορα στην χωρα σου σωστά η λάθος ?
george1807 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Alpinos είπε Καλησπέρα από μένα εγώ έχω μια ερώτηση κανονικά μέσα στην revolut για μετοχές εξωτερικού σου κρατάει 30% και αναφέρει ότι αν είναι παραπάνω από αυτό που στη χωρα που είσαι δεν θα δόσεις κάτι αν είναι λιγότερο πρέπει να καταβάλεις τι διαφορα στην χωρα σου σωστά η λάθος ? Δεν ξέρω τι ακριβώς λέει η Revolut, αλλά η υπεραξία κατά την πώληση φορολογείται με 15% στην Ελλάδα και πρέπει να δηλωθει. 1
Alpinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ανέφερα ότι δεν πρέπει να δηλωθεί δεν παίρνει παραπάνω φορολόγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις