MariosX Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή ανάσταση να έχουμε Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για Παροχή Ενέργειας για Επαγγελματική Χρήση. Είδα και το άλλο νήμα Το συγκεκριμένο νήμα είναι για Οικιακή Χρήση και όχι για Επαγγελματική, διότι διαφέρουν πολύ στα χαρακτηριστικά τους και για αυτό άνοιξα αυτό τον νήμα. Ως στιγμής χρησιμοποιώ Volton - Nova Energy 1 Professional και την θεωρώ πολύ χάλια. Χρησιμοποίησα την σελίδα https://allazorevma.gr/ Όπου έβαλα 639 kW με περίοδο κατανάλωσης από 12/11/2020 έως 12/03/2021 Αλλά όμως έχω υπολογίσει πως θα καταναλώνω maximum 15000 kwh / έτος. Το θέμα είναι πως δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζονται τα παγία έξοδα βάση του λογιστικού φύλλου. Εσείς ποιον παρόχο χρησιμοποιείτε;
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, MariosX είπε Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή ανάσταση να έχουμε Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για Παροχή Ενέργειας για Επαγγελματική Χρήση. Είδα και το άλλο νήμα Το συγκεκριμένο νήμα είναι για Οικιακή Χρήση και όχι για Επαγγελματική, διότι διαφέρουν πολύ στα χαρακτηριστικά τους και για αυτό άνοιξα αυτό τον νήμα. Ως στιγμής χρησιμοποιώ Volton - Nova Energy 1 Professional και την θεωρώ πολύ χάλια. Χρησιμοποίησα την σελίδα https://allazorevma.gr/ Όπου έβαλα 639 kW με περίοδο κατανάλωσης από 12/11/2020 έως 12/03/2021 Αλλά όμως έχω υπολογίσει πως θα καταναλώνω maximum 15000 kwh / έτος. Το θέμα είναι πως δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζονται τα παγία έξοδα βάση του λογιστικού φύλλου. Εσείς ποιον παρόχο χρησιμοποιείτε; Μπάχαλο το post σου... Στον τίτλο γράφεις για επαγγελματική χρήση αλλά στο νήμα γράφεις ότι είναι για οικιακή... Στον τίτλο γράφεις για παροχή, αλλά στο νήμα για πάροχο... Υπολογίζεις ότι θα καταναλώνεις 15.000 KWh το έτος (άρα 5.000 το τετράμηνο), αλλά στη σελίδα allazorevma έβαλες 639... Γράφεις ότι δεν καταλαβαίνεις πως υπολογίζονται τα πάγια έξοδα (τα οποία δεν αλλάζουν, για αυτό λέγονται πάγια), αλλά στο τέλος η ερώτηση είναι τι πάροχο χρησιμοποιούμε εμείς... Άντε βγάλε άκρη τώρα...
Kostasspil Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 31 minutes ago, Joshua21 said: Στον τίτλο γράφεις για επαγγελματική χρήση αλλά στο νήμα γράφεις ότι είναι για οικιακή... Οχι ρε συ, εννοει οτι το νημα που παρεθεσε ειναι για οικιακη, ενω αυτο που ανοιξε ειναι για επαγγελματικη.
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Οχι ρε συ, εννοει οτι το νημα που παρεθεσε ειναι για οικιακη, ενω αυτο που ανοιξε ειναι για επαγγελματικη. Ok αυτό, από τα υπόλοιπα βγάζεις νόημα?
MariosX Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπάχαλο το post σου... Στον τίτλο γράφεις για επαγγελματική χρήση αλλά στο νήμα γράφεις ότι είναι για οικιακή... Στον τίτλο γράφεις για παροχή, αλλά στο νήμα για πάροχο... Υπολογίζεις ότι θα καταναλώνεις 15.000 KWh το έτος (άρα 5.000 το τετράμηνο), αλλά στη σελίδα allazorevma έβαλες 639... Γράφεις ότι δεν καταλαβαίνεις πως υπολογίζονται τα πάγια έξοδα (τα οποία δεν αλλάζουν, για αυτό λέγονται πάγια), αλλά στο τέλος η ερώτηση είναι τι πάροχο χρησιμοποιούμε εμείς... Άντε βγάλε άκρη τώρα... Με συγχωρεις τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει; Επίσης έγραψα: Αναφορά σε κείμενο Χρησιμοποίησα την σελίδα https://allazorevma.gr/ Όπου έβαλα 639 kW με περίοδο κατανάλωσης από 12/11/2020 έως 12/03/2021 Αλλά όμως έχω υπολογίσει πως θα καταναλώνω maximum 15000 kwh / έτος. Να στο εξηγήσω πιο απλά: 1. Μπήκα στην Σελίδα allazorevma.gr 2. Συμπλήρωσα περίοδο κατανάλωσης + τα 639 kW που έκαψα ΄ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ, αν μπεις στην Σελίδα θα το βρεις και 3. Και γράφω ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ πως θα καταναλώνω ετησίως 15000 κwH έτος Εγώ μια χαρά τα έγραψα ΕΣΥ μου φαίνεται δεν ξέρεις να διαβάζεις....
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, MariosX είπε Να στο εξηγήσω πιο απλά: 1. Μπήκα στην Σελίδα allazorevma.gr 2. Συμπλήρωσα περίοδο κατανάλωσης + τα 639 kW που έκαψα ΄ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ, αν μπεις στην Σελίδα θα το βρεις και 3. Και γράφω ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ πως θα καταναλώνω ετησίως 15000 κwH έτος Εγώ μια χαρά τα έγραψα ΕΣΥ μου φαίνεται δεν ξέρεις να διαβάζεις.... 1. Και πολύ καλά έκανες. 2 + 3. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει αν μάθεις το τι ακριβώς θα πλήρωνες στον τελευταίο εκκαθαριστικό αν ήσουν σε άλλο πάροχο? Η σελίδα σε ρωτάει τι περίπου κατανάλωση είχες τελευταία φορά υποθέτοντας ότι η κατανάλωση σου είναι σχετικά σταθερή, και όχι ότι η κατανάλωση σου στο μέλλον θα οκταπλασιαστεί (δλδ από 639 σε 5.000). Αν θέλεις να μάθεις θα πληρώσεις με την μεγάλη κατανάλωση που υπολογίζεις αυτή πρέπει να βάλεις στη σελίδα.
MariosX Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 1. Και πολύ καλά έκανες. 2 + 3. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει αν μάθεις το τι ακριβώς θα πλήρωνες στον τελευταίο εκκαθαριστικό αν ήσουν σε άλλο πάροχο? Η σελίδα σε ρωτάει τι περίπου κατανάλωση είχες τελευταία φορά υποθέτοντας ότι η κατανάλωση σου είναι σχετικά σταθερή, και όχι ότι η κατανάλωση σου στο μέλλον θα οκταπλασιαστεί (δλδ από 639 σε 5.000). Αν θέλεις να μάθεις θα πληρώσεις με την μεγάλη κατανάλωση που υπολογίζεις αυτή πρέπει να βάλεις στη σελίδα. Απλά το ανέφερα ότι υπάρχει και αυτή η σελίδα. Οι ερωτήσεις που κάνω είναι οι εξής στο τέλος του μηνύματος μου...: Α. Το θέμα είναι πως δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζονται τα παγία έξοδα βάση του λογιστικού φύλλου. Β. Εσείς ποιον παρόχο χρησιμοποιείτε;
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, MariosX είπε Απλά το ανέφερα ότι υπάρχει και αυτή η σελίδα. Οι ερωτήσεις που κάνω είναι οι εξής στο τέλος του μηνύματος μου...: Α. Το θέμα είναι πως δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζονται τα παγία έξοδα βάση του λογιστικού φύλλου. Β. Εσείς ποιον παρόχο χρησιμοποιείτε; Ευχαριστούμε αλλά την ύπαρξη της σελίδας την ξέρουμε εδώ και χρόνια. Όσο για τις ερωτήσεις σου: Α. Σου απάντησα ήδη πως η ερώτηση σου δεν στέκει, τα πάγια έξοδα είναι σταθερά. Αν πάλι εννοείς πως δεν καταλαβαίνεις (η μάλλον βαριέσαι να το ψάξεις) πως υπολογίζονται οι υπόλοιπες χρεώσεις, για κάποιους σαν εσένα υπάρχει η συγκεκριμένη σελίδα που κάνει τους υπολογισμούς μόνη της. Β. Αν και δεν καταλαβαίνω πως θα σε βοηθήσει αυτό, ΔΕΗ έχω.
MariosX Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ευχαριστούμε αλλά την ύπαρξη της σελίδας την ξέρουμε εδώ και χρόνια. Όσο για τις ερωτήσεις σου: Α. Σου απάντησα ήδη πως η ερώτηση σου δεν στέκει, τα πάγια έξοδα είναι σταθερά. Αν πάλι εννοείς πως δεν καταλαβαίνεις (η μάλλον βαριέσαι να το ψάξεις) πως υπολογίζονται οι υπόλοιπες χρεώσεις, για κάποιους σαν εσένα υπάρχει η συγκεκριμένη σελίδα που κάνει τους υπολογισμούς μόνη της. Β. Αν και δεν καταλαβαίνω πως θα σε βοηθήσει αυτό, ΔΕΗ έχω. Ρε μεγάλε, άμα δεν θες να βοηθήσεις δεν χρειάζεται να σχολιάζεις αρνητικά και να Flamareis. Μπαίνεις εδώ, ΣΤΡΑΒΟΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και ξεκινάς flame. Φάνηκε το λάθος εξαρχής ποιος το έκανε. Δεν έχουμε την όρεξη σου αν στραβόκοιμηθηκές. Γεια σου, στο καλό!
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, MariosX είπε Ρε μεγάλε, άμα δεν θες να βοηθήσεις δεν χρειάζεται να σχολιάζεις αρνητικά και να Flamareis. Μπαίνεις εδώ, ΣΤΡΑΒΟΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και ξεκινάς flame. Φάνηκε το λάθος εξαρχής ποιος το έκανε. Δεν έχουμε την όρεξη σου αν στραβόκοιμηθηκές. Γεια σου, στο καλό! Ρε μεγάλε αν θέλεις βοήθεια να φροντίζεις να βγάζουν νόημα οι ερωτήσεις σου και γενικότερα αυτά που γράφεις, δεν σου φταίω εγώ αν γράφεις "πάγια" και εννοείς ας πούμε ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Επίσης δεν σου φταίω εγώ αν προσπαθείς να δεις τι θα χρεώνεσαι σε άλλους παρόχους και αντί να βάζεις την κατανάλωση που θα έχεις στο μέλλον βάζεις την κατανάλωση που είχες στο παρελθόν. Και τέλος ούτως ή άλλως αυτό θα κλειδωθεί μια και ήδη υπάρχει αντίστοιχο θέμα.
MariosX Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ρε μεγάλε αν θέλεις βοήθεια να φροντίζεις να βγάζουν νόημα οι ερωτήσεις σου και γενικότερα αυτά που γράφεις, δεν σου φταίω εγώ αν γράφεις "πάγια" και εννοείς ας πούμε ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Επίσης δεν σου φταίω εγώ αν προσπαθείς να δεις τι θα χρεώνεσαι σε άλλους παρόχους και αντί να βάζεις την κατανάλωση που θα έχεις στο μέλλον βάζεις την κατανάλωση που είχες στο παρελθόν. Και τέλος ούτως ή άλλως αυτό θα κλειδωθεί μια και ήδη υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα γιατί Διευκρινίζω πως η ερώτηση μου είναι για Επαγγελματικά Προγράμματα. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Kostasspil Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Εγω δεν καταλαβα ποιος δεν καταλαβε. Καταλαβε κανενας;
DownUNDERground Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εγω δεν καταλαβα ποιος δεν καταλαβε. Καταλαβε κανενας; Άμα καταλάβουμε θα το καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα