BritGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, patentas11 είπε Ubuntu εδώ και χρόνια 😛 Συμφωνώ. Αυτή έχω κι εγώ. Επίσης χρησιμοποιείται από φορέα εξετάσεων γλωσσομάθειας στα θέματα, κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. 1
Innersense Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Πολύ ωραία η Grandview και με διαφορά από τις άλλες.
dewn735 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Thresh said: Έχω Linux, είμαι vegan, κάνω crossfit, έκλεισα το FB, κτλπ. 😛 Έβγαλε λίγο κρύο σήμερα... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από dewn735 1
manval Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Την κουρτίνα 3 !!! εεεμ λάθος, μπερδεύτηκα. Την γραμματοσειρά 3 ήθελα να γράψω.
George Mav Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, nick_corobos είπε Γιατι οχι times new roman ή κατι προς latex? Δεν καταλαβαινω, ουτως η αλλως σε ολα τα επιστημονικα εργα προτείνεται η T.N.R. επειδη ειναι η καλυτερη οπτικα. Times new Roman η καλύτερη γραμματοσειρά που υπάρχει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 hour ago, dewn735 said: Έβγαλε λίγο κρύο σήμερα... Triggered? 😛 1
liberostelios Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Γιατί όχι comic sans; Μιας και κοιτάνε λίγο την τυπογραφία, ας φτιάξουν επιτέλους και το hinting που είναι το χειρότερο από κάθε άλλο αντίστοιχο επεξεργαστή κειμένου (πχ Libreoffice ή LaTeX).
Retromaniac Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, liospi είπε τι σχέση έχει η Tenorite με την Times New Roman; η μία sans serif, η άλλη serif για τα δικά μου γούστα η tenorite με τον μεγάλο οφθαλμό Tenorite, συμφωνώ.... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από Retromaniac 1
EmpYristis Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) H Tenorite νομίζω είναι επαρκώς ομορφη κι ευανάγνωστη, χωρίς καλλιγραφίες και μάλλον θα κάνει και οικονομία στο μελάνι σε σχέση με τις άλλες 4. Επίσης έχει και πιο εύχκολο όνομα (εκτός κάποιων ασιατών). Καλούτσικη μου φαίνεται και η Grandview. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από EmpYristis
costis ni Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Έχω Linux, και όταν είναι να γράψω, γράφω με IBM Plex. Ποοολύ καλή και η Mono της για το τερματικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 19 ώρες πριν, nick_corobos είπε Γιατι οχι times new roman ή κατι προς latex? Δεν καταλαβαινω, ουτως η αλλως σε ολα τα επιστημονικα εργα προτείνεται η T.N.R. επειδη ειναι η καλυτερη οπτικα. η TNR προφανώς και δεν είναι η καλύτερη οπτικά. Ούτε όμορφη είναι, ούτε ευανάγνωστη είναι, ούτε εμφανίζεται σωστά σε οθόνες. Είναι η πιο boomer επιλογή, κυρίως επειδή προσπαθεί να εξομοιώσει πιο κλασικές (πολύ καλύτερες) γραμματοσειρές και ήταν προεπιλογή στις αρχαίες εκδόσεις του office.
nickmanak Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Arial... μεχρι να ξεμεινει απο υδρογονο ο πυρηνας του ήλιου και σκασει σε σουπερνοβα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, nickmanak είπε Arial... μεχρι να ξεμεινει απο υδρογονο ο πυρηνας του ήλιου και σκασει σε σουπερνοβα. πλοτ τουίστ: ο ήλιος δε θα σκάσει σε σουπερνόβα. Νόβα και πολύ μας είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα