Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω την 100ρα στην Nova εδω και ενα χρονο κα κατι μερες. Ομως πρεπει να μετακομισω και στο νεο διαμερισμα ( το οποιο ειναι 200μ πιο κατω) δεν εχει 100ρα η nova. Ρωτησα για διακοπη και με ενημερωσαν πως εχει ρητρα 180€. Εχω απορια , απο την στιγμη που το δικτυο τους δεν με καλυπτει στην 100ρα αλλα παω στα 50 , δεν θα πρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα αποδεσμευσης? Ετσι κι αλλιως πρεπει να τους δωσω 55€ ως εξοδα μετακομισης και απο αυτο και μονο εχω στραβωσει. 9 χρονια σταθερος συνδρομητης ειμαι και λιγο μου την εχει δωσει η ολη κατασταση.

Σημειωτεον , η περιοχη εκει δεν εχει 100ρα ουτε η κοσμοτε αλλα εχει καλυψη η Inalan. 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Στις 29/4/2021 στις 7:23 ΜΜ, vag.patrick είπε

Καλησπερα,

Εχω την 100ρα στην Nova εδω και ενα χρονο κα κατι μερες. Ομως πρεπει να μετακομισω και στο νεο διαμερισμα ( το οποιο ειναι 200μ πιο κατω) δεν εχει 100ρα η nova. Ρωτησα για διακοπη και με ενημερωσαν πως εχει ρητρα 180€. Εχω απορια , απο την στιγμη που το δικτυο τους δεν με καλυπτει στην 100ρα αλλα παω στα 50 , δεν θα πρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα αποδεσμευσης? Ετσι κι αλλιως πρεπει να τους δωσω 55€ ως εξοδα μετακομισης και απο αυτο και μονο εχω στραβωσει. 9 χρονια σταθερος συνδρομητης ειμαι και λιγο μου την εχει δωσει η ολη κατασταση.

Σημειωτεον , η περιοχη εκει δεν εχει 100ρα ουτε η κοσμοτε αλλα εχει καλυψη η Inalan. 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Στην cosmote Αν κάνεις μετακόμιση και δεν έχεις την ταχύτητα γίνεται υποβάθμιση ατελώς σε πρόγραμμα που υποστηρίζει. Αν κάνεις διακοπή όμως επιβαρύνεσαι κόστος πρόωρης διακοπής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...