Tasos_Kaim Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στην κοινότητα, Πρόσφατα μου εμφάνισε θέμα το 4 μηνών mod μου στο βύσμα της φόρτισης με αποτέλεσμα να μην φορτίζει και να ξεμένω από ηλεκτρονικό στην διάρκεια της μέρας. Πηγαίνοντας στο κατάστημα μου απορρίψανε οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση γιατί έχει περάσει το διάστημα των 3 μηνών (εγγύηση). ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ... Ηλεκτρονικό είδος πουλημένο στην Ε.Ε με λιγότερο απο 2 χρόνια εγγύηση? Είναι δυνατόν? Υπάρχει κάποια παράγραφος που να παραγράφει τα Η. Τσιγάρα απο ηλεκτρονικές συσκευές? Πως μπορώ να κυνηγήσω ώστε να γίνει άμεση αντικατάσταση του mod?
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Tasos_Kaim είπε Καλησπέρα στην κοινότητα, Πρόσφατα μου εμφάνισε θέμα το 4 μηνών mod μου στο βύσμα της φόρτισης με αποτέλεσμα να μην φορτίζει και να ξεμένω από ηλεκτρονικό στην διάρκεια της μέρας. Πηγαίνοντας στο κατάστημα μου απορρίψανε οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση γιατί έχει περάσει το διάστημα των 3 μηνών (εγγύηση). ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ... Ηλεκτρονικό είδος πουλημένο στην Ε.Ε με λιγότερο απο 2 χρόνια εγγύηση? Είναι δυνατόν? Υπάρχει κάποια παράγραφος που να παραγράφει τα Η. Τσιγάρα απο ηλεκτρονικές συσκευές? Πως μπορώ να κυνηγήσω ώστε να γίνει άμεση αντικατάσταση του mod? Αυτος που σου το πούλησε δεν ήξερε τι εγγύηση έχει;Τον ρωτησες γιατί μονο 3 μήνες;
Tasos_Kaim Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Ολα (με εξαιρεση 2-3 εταιριες) τα mod τόση εγγύηση δίνουν για αυτό ρωτάω δεν είναι ηλεκτρονικές συσκευές δεν θα έπρεπε να έχουν 2 χρόνια? 1
Superuser Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Εκεί που σου δημιούργησε πρόβλημα είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν έγινε από δικό σου λάθος Συνήθως και στα κινητά είναι δύσκολο σε αυτό σημείο να επικαλεστείς την εγγύηση Τα περισσότερα mod κατασκευάζονται,και οι εταιρείες των έχουν έδρα, (σ)την Κίνα που ισχύει άλλος νόμος.Νομίζω οι περισσότεροι δίνουν από 6 μήνες μέχρι ένα χρόνο Ο πωλητής έχει το δικαίωμα μετά την πάροδο των τριών μηνών, εφόσον το αναγράφει στους όρους της εγγύησης, να αποδεσμευτεί από την εγγύηση επισκευής-αντικατάστασης και να σε παραπέμψει στον κατασκευαστή γιατί δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία και δεν θέλει να μπλέκει με το service του κατασκευαστή Μπορείς να επικοινωνήσεις εσύ κατευθείαν με τον κατασκευαστή αν είναι εφικτό Υπάρχουν καταστήματα που δίνουν περισσότερες μέρες καλής θέλησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα