AntoMast Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω ενα δεμα απο Σουηδια (postnord) και σημερα απογευμα ή αυριο πρωι φτανει Ελλαδα (express - αεροπορικως). Θα ρθει με ΕΛΤΑ. Επειδη δεν εχω λαβει ποτε ξανα δεμα απο εξωτερικο, ποσο καιρο κανουν τα ΕΛΤΑ συνηθως; Μπορει να παρει και βδομαδες; Απλα το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι ΕΛΤΑ, και οχι ελτα κουριερ, speedex, acs κτλπ. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από AntoMast
lyda94 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 23 ώρες πριν, AntoMast είπε Εχω ενα δεμα απο Σουηδια (postnord) και σημερα απογευμα ή αυριο πρωι φτανει Ελλαδα (express - αεροπορικως). Θα ρθει με ΕΛΤΑ. Επειδη δεν εχω λαβει ποτε ξανα δεμα απο εξωτερικο, ποσο καιρο κανουν τα ΕΛΤΑ συνηθως; Μπορει να παρει και βδομαδες; Απλα το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι ΕΛΤΑ, και οχι ελτα κουριερ, speedex, acs κτλπ. Καλό κουράγιο!
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εστειλα δεμα απο Αγγλια το Φεβρουαριο. Σε 3 μερες ειχε φτασει στο Ελ Βενιζελος. Απο το ΕλΒελ μεχρι τον τελικο προορισμο πηρε 3 εβδομαδες! Συστημενο δεμα με το ταχυδρομειο. Προ κοβιντ οταν μου στελναν δεμα απο Ελλαδα στην Αγγλια συστημενο με ΕΛΤΑ εκανε συνολικα 5-8 μερες. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από OxiGiannisGiannakis
ppaio Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Παρελαβα δεμα απο Κινα ...μετα απο 4 μηνες...!!!
nikos032 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Έκανα 2 παραγγελίες απο ευρώπη αρχές απριλίου και σε 1 εβδομάδα παρέλαβα, η μια μέσω ΕΛΤΑ (όχι courier) και η άλλη μέσω DHL. Αλλά συνήθως κάνουν 1 μήνα.
AntoMast Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/4/2021 στις 3:00 ΜΜ, lyda94 είπε Καλό κουράγιο! Εισαι ψυχαρα! Στις 30/4/2021 στις 3:10 ΜΜ, OxiGiannisGiannakis είπε Εστειλα δεμα απο Αγγλια το Φεβρουαριο. Σε 3 μερες ειχε φτασει στο Ελ Βενιζελος. Απο το ΕλΒελ μεχρι τον τελικο προορισμο πηρε 3 εβδομαδες! Συστημενο δεμα με το ταχυδρομειο. Προ κοβιντ οταν μου στελναν δεμα απο Ελλαδα στην Αγγλια συστημενο με ΕΛΤΑ εκανε συνολικα 5-8 μερες. Μαλιστα..Ναι απο οτι εχω διαβασει και εγω τα δεματα κολλανε στο αεροδρομιο, πολλες φορες βδομαδες..ή και μηνες. Στις 30/4/2021 στις 6:34 ΜΜ, ppaio είπε Παρελαβα δεμα απο Κινα ...μετα απο 4 μηνες...!!! Μην μου λες τετοια.. Στις 30/4/2021 στις 6:47 ΜΜ, nikos032 είπε Έκανα 2 παραγγελίες απο ευρώπη αρχές απριλίου και σε 1 εβδομάδα παρέλαβα, η μια μέσω ΕΛΤΑ (όχι courier) και η άλλη μέσω DHL. Αλλά συνήθως κάνουν 1 μήνα. Τι να σου πω μακαρι και η δικη μου να ερθει νωρις. Το παιδι το στειλε το δεμα απο Σουηδια μεσω postnord (express package) που ειναι 2-3 εργασιμες το πολυ, οποτε λογικα τωρα μετα την Δευτερα θα ειναι Ελλαδα. Το θεμα ειναι να φυγει γρηγορα απο το αεροδρομιο. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από AntoMast
Aurumnus Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μπορεί να είσαι πολύ τυχερός και να παραλάβεις σε 7 ημέρες από τις 4/5/2021. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Οπως και να'χει, καλή δύναμη! Στις 30/4/2021 στις 6:34 ΜΜ, ppaio είπε Παρελαβα δεμα απο Κινα ...μετα απο 4 μηνες...!!! Μία από τα ίδια και εγώ.
AntoMast Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μολις μου ηρθε. Το παιδι απο Σουηδια το εστειλε στις 27/04 μεσω Postnord, και εφτασε τωρα στις 7/05. Πολυ τυχερος θα ελεγα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα