Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα δεμα απο Σουηδια (postnord) και σημερα απογευμα ή αυριο πρωι φτανει Ελλαδα (express - αεροπορικως). Θα ρθει με ΕΛΤΑ.

Επειδη δεν εχω λαβει ποτε ξανα δεμα απο εξωτερικο, ποσο καιρο κανουν τα ΕΛΤΑ συνηθως; Μπορει να παρει και βδομαδες; Απλα το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι ΕΛΤΑ, και οχι ελτα κουριερ, speedex, acs κτλπ.

Επεξ/σία από AntoMast
Δημοσ.
23 ώρες πριν, AntoMast είπε

Εχω ενα δεμα απο Σουηδια (postnord) και σημερα απογευμα ή αυριο πρωι φτανει Ελλαδα (express - αεροπορικως). Θα ρθει με ΕΛΤΑ.

Επειδη δεν εχω λαβει ποτε ξανα δεμα απο εξωτερικο, ποσο καιρο κανουν τα ΕΛΤΑ συνηθως; Μπορει να παρει και βδομαδες; Απλα το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι ΕΛΤΑ, και οχι ελτα κουριερ, speedex, acs κτλπ.

Καλό κουράγιο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστειλα δεμα απο Αγγλια το Φεβρουαριο. Σε 3 μερες ειχε φτασει στο Ελ Βενιζελος. Απο το ΕλΒελ μεχρι τον τελικο προορισμο πηρε 3 εβδομαδες! Συστημενο δεμα με το ταχυδρομειο.

Προ κοβιντ οταν μου στελναν δεμα απο Ελλαδα στην Αγγλια συστημενο με ΕΛΤΑ εκανε συνολικα 5-8 μερες.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
Δημοσ.

Έκανα 2 παραγγελίες απο ευρώπη αρχές απριλίου και σε 1 εβδομάδα παρέλαβα, η μια μέσω ΕΛΤΑ (όχι courier) και η άλλη μέσω DHL.

Αλλά συνήθως κάνουν 1 μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2021 στις 3:00 ΜΜ, lyda94 είπε

Καλό κουράγιο!

Εισαι ψυχαρα!

Στις 30/4/2021 στις 3:10 ΜΜ, OxiGiannisGiannakis είπε

Εστειλα δεμα απο Αγγλια το Φεβρουαριο. Σε 3 μερες ειχε φτασει στο Ελ Βενιζελος. Απο το ΕλΒελ μεχρι τον τελικο προορισμο πηρε 3 εβδομαδες! Συστημενο δεμα με το ταχυδρομειο.

Προ κοβιντ οταν μου στελναν δεμα απο Ελλαδα στην Αγγλια συστημενο με ΕΛΤΑ εκανε συνολικα 5-8 μερες.

Μαλιστα..Ναι απο οτι εχω διαβασει και εγω τα δεματα κολλανε στο αεροδρομιο, πολλες φορες βδομαδες..ή και μηνες.

Στις 30/4/2021 στις 6:34 ΜΜ, ppaio είπε

Παρελαβα δεμα απο Κινα ...μετα απο 4 μηνες...!!!

Μην μου λες τετοια..

Στις 30/4/2021 στις 6:47 ΜΜ, nikos032 είπε

Έκανα 2 παραγγελίες απο ευρώπη αρχές απριλίου και σε 1 εβδομάδα παρέλαβα, η μια μέσω ΕΛΤΑ (όχι courier) και η άλλη μέσω DHL.

Αλλά συνήθως κάνουν 1 μήνα.

Τι να σου πω μακαρι και η δικη μου να ερθει νωρις. Το παιδι το στειλε το δεμα απο Σουηδια μεσω postnord (express package) που ειναι 2-3 εργασιμες το πολυ, οποτε λογικα τωρα μετα την Δευτερα θα ειναι Ελλαδα. Το θεμα ειναι να φυγει γρηγορα απο το αεροδρομιο. 

Επεξ/σία από AntoMast
Δημοσ.

Μπορεί να είσαι πολύ τυχερός και να παραλάβεις σε 7 ημέρες από τις 4/5/2021. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... 

Οπως και να'χει, καλή δύναμη! 

Στις 30/4/2021 στις 6:34 ΜΜ, ppaio είπε

Παρελαβα δεμα απο Κινα ...μετα απο 4 μηνες...!!!

Μία από τα ίδια και εγώ. 

Δημοσ.

Μολις μου ηρθε. 

Το παιδι απο Σουηδια το εστειλε στις 27/04 μεσω Postnord, και εφτασε τωρα στις 7/05.

Πολυ τυχερος θα ελεγα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...