Gioulichtr Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σ'όλους. Άλλη μια άσχετη με τα PC 😅 Επειδή έχω ψάξει τα σχετικά ποστ με την αγορά καινούργιου λάπτοπ και όπως κατάλαβα λόγω της επικαιρότητας, είναι αρκετοί αυτοί που ενδιαφέρονται για αγορά μέσω των voucher του προγράμματος της ψηφιακής μέριμνας (& εγώ μέσα 😊), θα μπορούσατε να προτείνεται συγκεκριμένα λάπτοπ που αξίζουν αγορά; Υ.Γ. 1: Οι τιμές χαμηλές (350-500€: αντιστοιχούν σε δύο με τρία voucher- με ένα, λάπτοπ δεν παίρνεις!) και χρήση τα βασικά (Office, σερφαρισμα, καμιά ταινία), γενικά καλή σχέση τιμής/απόδοσης για βασική χρήση. Υ.Γ 2: Δεν είναι ότι τα θέλουμε έτοιμα, είναι που δεν γνωρίζουμε επί του θέματος και με το ψάξε-ψάξε έχουμε ψιλοχαθεί και δεν έχουμε περιθώρια για πολλά. (Εγώ που λέτε πέταξα δύο λάπτοπ επειδή κάηκε η κάρτα γραφικών 😭😞). Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχοληθούν επί του θέματος ( προβλήματα δεν είχαμε, voucher αποκτήσαμε 😂).
pascalia2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) https://offers.karvelas.net/product/η-υ-φορητοσ-hp-27k47ea-15-6-fhd-ryzen3-3250u-8gb-256-ssd-dvdrw-uma-w10/ δεν κοιταξα να δω τι αλλο παιζει σημερα στις μεγαλες αλυσιδες. Διαβασε τα ανοιχτα θεματα σε αυτο το sub forum Οποιος προλαβει τον κυριο ειδε ελπιζω να καταλαβες Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από pascalia2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα