JohnVani18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Με κύριο λόγο για την κίνηση αυτή να είναι η πιθανή εξαγορά του WhatsApp από την Google Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την iMessage έκδοση για Android, καθώς το 2013 ο Eddie Cue ήταν ένα από τα στελέχη που πίεζαν για μεταφορά της εφαρμογής στο λειτουργικό σύστημα της Google, με τον συνάδελφό του Phil Schiller να υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα τους έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Για ακόμη μια φορά, οι πληροφορίες προέρχονται από τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic, με την Epic να παρουσιάζει έγγραφα πως ο Cue ήταν έτοιμος να προχωρήσει στη μεταφορά του iMessage ώστε να γίνει το νέο στάνταρ του χώρου, όσον αφορά εφαρμογές για τσατ. "Πρέπει οπωσδήποτε να μεταφέρουμε το iMessage στα Android. Έχω ήδη μερικά άτομα να εξετάσουν το θέμα αλλά πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα και να το κάνουμε επίσημο." έγραψε σε ένα εταιρικό email το στέλεχος, το οποίο και έστειλε στον Craig Federighi, αντιπρόεδρο της Apple. Ο Cue επίσης φοβόταν πως θα χάσουν το παιχνίδι στις τσατ εφαρμογές έναντι στην Google αν δεν μετέφεραν το iMessage σε Android. Αιτία για αυτό ήταν η πρόταση της Google να εξαγοράσει το WhatsApp έναντι $1 δισεκατομμυρίου. Βέβαια στην πορεία η εξαγορά έγινε από το Facebook, που προσέφερε $19 δισεκατομμύρια. "Θέλουμε να χάσουμε μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές του χώρου στη Google; Έχουν αναζήτηση, email, δωρεάν βίντεο και αναπτύσσονται ραγδαία στους browsers. Έχουμε την καλύτερη εφαρμογή και πρέπει να την κάνουμε το νέο στάνταρ του χώρου. Δεν ξέρω πως μπορούμε να έχουμε έσοδα αλλά δε θα μας κοστίσει πολύ να την έχουμε διαθέσιμη." Ο Federighi δεν ήταν σύμφωνος, ρωτώντας τον Cue γιατί το iMessage θα προσελκύσει τους χρήστες Android οι οποίοι δεν έχουν πολλούς φίλους που χρησιμοποιούν iOS, προσθέτοντας πως θα είναι μια κατά πολύ καλύτερη εφαρμογή για να πείσει τους χρήστες να την επιλέξουν έναντι άλλων. Πρόσθεσε επίσης πως χωρίς μια καλή στρατηγική, η ευρεία διάθεση του iMessage "απλά θα αφαιρέσει ένα εμπόδιο σε οικογένειες που χρησιμοποιούν iPhone, επιτρέποντας στα παιδιά τους να χρησιμοποιούν οικονομικότερες Android συσκευές". Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tsipouro Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) * Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από tsipouro mea culpa :)
tilaverboy Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μεγάλος πόνος το imessage για τους χρήστες android. 2
busellatos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 999$ μεσο ορο για να εχεις Imessage και θελαν και εσοδα απο το android ; Παραγιναν αυτοι ,σε λιγο θα ζητησουν @ωλο απο τους μηλαρακηδες.❤️
Comic maniak Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δεν αμφιβάλλω για το ότι είναι καλή εφαρμογή, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως. Παρ' όλα αυτά δεν βλέπω τον λόγο να ερχόταν σε android με τις τόσες εφαρμογές για messaging που υπάρχουν.
Neural_handshake Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) εψαξα λιγο προχθες για να δω γιατι θεωρειται τοσο καλο το imessage κ οκ δεν τρελαθηκα ,παρομοια λειτουργικοτητα εχει κ το messages της google (το οποιο κακως δεν το κανουν default) αν δεν ειναι ολες οι συσκευες σου apple να εχεις τις συζητησεις σου synced παντου ,δεν εχει νοημα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από Neural_handshake 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, JohnVani18 είπε . Πρόσθεσε επίσης πως χωρίς μια καλή στρατηγική, η ευρεία διάθεση του iMessage "απλά θα αφαιρέσει ένα εμπόδιο σε οικογένειες που χρησιμοποιούν iPhone, επιτρέποντας στα παιδιά τους να χρησιμοποιούν οικονομικότερες Android συσκευές". Το ζουμι της ιστοριας
Cell_7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε εψαξα λιγο προχθες για να δω γιατι θεωρειται τοσο καλο το imessage κ οκ δεν τρελαθηκα ,παρομοια λειτουργικοτητα εχει κ το messages της google (το οποιο κακως δεν το κανουν default) Το θέμα δεν είναι ότι κάνει κάτι περισσότερο από το Messages της G, αλλά το να υπάρχει μία κοινή εφαρμογή και για τα 2 λειτουργικά, πόσο φυσικά στην Ευρώπη που χρειάζεται να έχεις Messenger, Viber, Whatsup και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να μπορείς να συνομιλείς με όλους. 2
kitharas Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 43 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Το θέμα δεν είναι ότι κάνει κάτι περισσότερο από το Messages της G, αλλά το να υπάρχει μία κοινή εφαρμογή και για τα 2 λειτουργικά, πόσο φυσικά στην Ευρώπη που χρειάζεται να έχεις Messenger, Viber, Whatsup και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να μπορείς να συνομιλείς με όλους. Messages της Google με web interface χωρίς χρήση καν εφαρμογής. Απλά είναι το θέμα ότι στις ΗΠΑ οι περισσότεροι χρησιμοποιούν iPhone και εφόσον ανοίξουν το imessage σε android χάνουν ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας.
Cell_7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, kitharas είπε Messages της Google με web interface χωρίς χρήση καν εφαρμογής. Σε desktop ναι, σε mobile για κανένα λόγο. Πολύ περιορισμένοι οι browsers και χρησιμοποιούν πολύ περισσότερους πόρους από μία native εφαρμογή. 1
Doped Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δεν μπορω να καταλαβω το εξης: Χρονια εχω το iPhone αλλα ποτε δεν ειχα το Green message fear που λενε ολοι οτι υπαρχει. Επισης αφου ολοι εδω εχουμε messenger, δεν εχει χασει Apple + Google το παιχνιδι; Περιμενει η Apple να γυρισει ολο το κοινο στο iMessage? Ιδιως για εναν χρηστη Android, πως θα τον γλυκανει για να περασει στο χωραφι σου; Βασικα το αντιθετο μπορω να το φανταστω πιο πιθανο, ενα δειγμα εμπειριας iOS σε ενα android το μονο που μπορει να προκαλεσει ειναι προβλημα απο την στιγμη που δεν εχεις την ιδια μικρη γκαμα συσκευων για να μπορεις να δοκιμασεις καθε πιθανο συνδιασμο
alejsalonica Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Τεράστιο λάθος της Apple. Το iMessage είναι εκπληκτικό, απόλυτα ασφαλές και με πολλά χαρακτηριστικά. Θα μπορούσε να γίνει η απόλυτη εφαρμογή chat και message και να σπρώχνει κόσμο από Android σε iphone (το λέω για τα μυαλά που κουβαλάνε εκεί στην apple κάποιοι). Δεν ξέρω αν είναι αργά, πάντως πρέπει να το κάνουν. 1
liberostelios Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 37 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Τεράστιο λάθος της Apple. Το iMessage είναι εκπληκτικό, απόλυτα ασφαλές και με πολλά χαρακτηριστικά. Θα μπορούσε να γίνει η απόλυτη εφαρμογή chat και message και να σπρώχνει κόσμο από Android σε iphone (το λέω για τα μυαλά που κουβαλάνε εκεί στην apple κάποιοι). Δεν ξέρω αν είναι αργά, πάντως πρέπει να το κάνουν. Τι το φοβερό έχει, ρε παιδιά; (Είναι ειλικρινής η ερώτηση.)
dchatz Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Comic maniak είπε Δεν αμφιβάλλω για το ότι είναι καλή εφαρμογή, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως. Παρ' όλα αυτά δεν βλέπω τον λόγο να ερχόταν σε android με τις τόσες εφαρμογές για messaging που υπάρχουν. αυτό ήταν το θέμα, ότι τότε δεν υπήρχαν και θα είχε προβάδισμα η apple να έχουν παρά πολλοί μια δική της εφαρμογή. Τωρα ναι, είναι αργα 2
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, liberostelios είπε Τι το φοβερό έχει, ρε παιδιά; (Είναι ειλικρινής η ερώτηση.) Αν δεν το χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι εξαιρετική εφαρμογή, καμία σχέση με messages που έχω τωρα... Και σου μιλάω ως πρώην κάτοχος iphone 4s και lumia 950xl και από εκεί και μετά μόνο android...και σκέψου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε ios 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα