Προς το περιεχόμενο

Stream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά...θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ταινίες σε android..tv box η σέ κινητό..που να παίζει τίς ερωτικές ταινίες η αν πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση για να τις παίξουν.. ενώ βρίσκω τίς ταινία που θέλω.. δεν παίζει καμία... ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σού έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές παίζουν τά πάντα εκτός από ερωτικές ταινίες αυτό λέω μήπως κάποιος ξέρει κάτι

Δημοσ.

Αν ειχες διαβασει το θεμα στο reddit, και οχι μονο το ποστ μου εδω στο insomnia, θα εβλεπες οτι καπου εκει μεσα λεει αυτο...

Ultimate Whitecream
This is an addon that specializes in Adult Content

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/4/2021 στις 11:21 ΠΜ, jim_p είπε

Αν ειχες διαβασει το θεμα στο reddit, και οχι μονο το ποστ μου εδω στο insomnia, θα εβλεπες οτι καπου εκει μεσα λεει αυτο...

Ultimate Whitecream
This is an addon that specializes in Adult Content

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός αν δεν σου κάνει κόπο κάντο λίγο πιο λιανα υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα η τσάμπα το ψάχνω

2 λεπτά πριν, savvasmatrix είπε

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός αν δεν σου κάνει κόπο κάντο λίγο πιο λιανα υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα η τσάμπα το ψάχνω

Επίσης είναι όλα στα αγγλικά

Δημοσ.

Λυπαμαι, δεν μπορω να βοηθησω. Το ιδιο το kodi εχιε μια δικη του διαδικασια εγκαταστασης εξτρα πραγματων που δεν μπορει να εξηγηθει σε 2-3 γραμμες (συν για το λογο που λεω στην υπογραφη μου). Επισης, ΟΛΟ σχεδον το reddit ειναι στα αγγλικα, οχι μονο το λινκ που εδωσα. Αν δεν το εχεις, ζητα απο καποιον αλλο να στο κανει.

Δημοσ.
Στις 29/4/2021 στις 6:37 ΠΜ, savvasmatrix είπε

που να παίζει τίς ερωτικές ταινίες

Μην ασχολησε φιλε , ειναι απατη η δουλεια. Και εγω νομιζα οτι ειναι ερωτικες οι ταινιες αυτες αλλα φουμαρα ειναι ολα. Προσποιουνται οτι αγαπιουνται σε αυτες τις ταινιες για να πηδηχτουν. Δεν νοιωθουν τιποτα ο ενας για τον αλλον. Ζωα τελειως δηλ. Μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας!! 

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...