Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα ρολόι για την κοπέλα μου από το Ισπανικό Amazon. Πρόκειται για το Danish Design IV68Q1167. Σήμερα το παρέλαβε η μητέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν δούλευε. Ύστερα το πήρα εγώ στα χέρια μου. Αφού ρύθμισα την ώρα, πάτησα δυνατά το κουμπάκι και χτύπησα απαλά το πλαϊνό και το πίσω μέρος και τελικά δούλεψε για 3 ώρες περίπου. Πριν λίγο έκανα την ίδια διαδικασία και δουλεύει ξανά. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει.

Μίλησα με το Amazon και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω πίσω και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Όμως το θέμα είναι ότι το είχα αγοράσει με 37€ ενώ τώρα η τιμή του έχει πάει στον Θεό, οπότε δεν μπορώ να το ξαναπαραγγείλω. Τι θα μου προτείνατε; 

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα ρολόι για την κοπέλα μου από το Ισπανικό Amazon. Πρόκειται για το Danish Design IV68Q1167. Σήμερα το παρέλαβε η μητέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν δούλευε. Ύστερα το πήρα εγώ στα χέρια μου. Αφού ρύθμισα την ώρα, πάτησα δυνατά το κουμπάκι και χτύπησα απαλά το πλαϊνό και το πίσω μέρος και τελικά δούλεψε για 3 ώρες περίπου. Πριν λίγο έκανα την ίδια διαδικασία και δουλεύει ξανά. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει.

Μίλησα με το Amazon και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω πίσω και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Όμως το θέμα είναι ότι το είχα αγοράσει με 37€ ενώ τώρα η τιμή του έχει πάει στον Θεό, οπότε δεν μπορώ να το ξαναπαραγγείλω. Τι θα μου προτείνατε; 

Μπαταρία. Πήγαινε το σε έναν ρολογά να το δει.

Για να το στείλεις πίσω λογικά θα χρεωθείς και μεταφορικά, δεν αξίζει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Τι θα μου προτείνατε; 

Aν δεν είναι θέμα με τη μπαταρία τότε να στο αντικαταστήσουν με άλλο ίδιο. Όχι επιστροφή χρημάτων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Μπαταρία. Πήγαινε το σε έναν ρολογά να το δει.

Για να το στείλεις πίσω λογικά θα χρεωθείς και μεταφορικά, δεν αξίζει.

Στην αρχή το σκέφτηκα κι εγώ. Αλλά αν είχε πρόβλημα η μπαταρία θα δούλευε για τόσες ώρες και μάλιστα χωρίς να χάνει λεπτό;

Ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω την μπαταρία και φυσικά μου είπαν ότι θα βγει εκτός εγγύησης. Όσο για τα μεταφορικά, θα μου τα επιστρέψουν σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο email.

"I inform you that it is necessary that you send us a copy of the invoice of the return costs so that we can make the refund."

18 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Aν δεν είναι θέμα με τη μπαταρία τότε να στο αντικαταστήσουν με άλλο ίδιο. Όχι επιστροφή χρημάτων

Έκανα μια προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. 

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Το γεγονώς ότι από τα 37 ευρώ που το πήρες (με τα μεταφορικά) έχει εκτοξευτεί στα 142,66 χωρίς μεταφορικά σημαίνει ότι κάτι άλλο «παίζει» με το κομμάτι που αγόρασες.

Στείλε το πίσω με την απόδειξη των μεταφορικών για να πάρεις τουλάχιστον τα χρήματα σου και μετά με 30-40 ευρώ θα βρείς ένα σωρό ωραία ρολογάκια στο skroutz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το γεγονώς ότι από τα 37 ευρώ που το πήρες (με τα μεταφορικά) έχει εκτοξευτεί στα 142,66 χωρίς μεταφορικά σημαίνει ότι κάτι άλλο «παίζει» με το κομμάτι που αγόρασες.

Στείλε το πίσω με την απόδειξη των μεταφορικών για να πάρεις τουλάχιστον τα χρήματα σου και μετά με 30-40 ευρώ θα βρείς ένα σωρό ωραία ρολογάκια στο skroutz.

Υπήρχαν 3 κομμάτια διαθέσιμα όταν αποφάσισα να κάνω την παραγγελία. Αφού έκανα την παραγγελία κι έμειναν 2 κομμάτια η τιμή ανέβηκε πάνω από 100€, αλλά μετά από μερικές ώρες είχε πέσει ξανά στα 30. Τις επόμενες μέρες η διαθεσιμότητα έγινε 1, όπως είναι και τώρα δηλαδή, αλλά τιμή δεν έπεσε ποτέ.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Αλλά αν είχε πρόβλημα η μπαταρία θα δούλευε για τόσες ώρες και μάλιστα χωρίς να χάνει λεπτό

Ναι συμβαίνει, κυρίως στα αναλογικά.

Εφόσον τα έξοδα αποστολής θα στα καλύψουν, ζήτησε αντικατάσταση. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις και partial refund επειδή το έλαβες ελαττωματικό. Πάντως σίγουρα υπάρχουν ρολογαδες που μπορεί να στο φτιάξουν εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Ναι συμβαίνει, κυρίως στα αναλογικά.

Εφόσον τα έξοδα αποστολής θα στα καλύψουν, ζήτησε αντικατάσταση. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις και partial refund επειδή το έλαβες ελαττωματικό. Πάντως σίγουρα υπάρχουν ρολογαδες που μπορεί να στο φτιάξουν εδώ.

Το ζήτησα πριν από λίγο αλλά μου λένε ότι δεν γίνεται αντικατάσταση. Μόνο refund. Ο λόγος είναι ότι στο σύστημα τους φαίνεται εξαντλημένο.

Επεξ/σία από intruder99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...