Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα διαθέτω τα ακουστικά coolermaster mh752 και τα έχω συνδυάσει με μια κάρτα ηχούν creative soundblaster  play3! 

Στο control panel μου έχει δύο επιλογες 

Μια normal gain και μια high gain που λέει ότι ίσως βλάψει τα ακουστικά μου 

Η πρώτη λέει για ακουστικά από 32-64 ohm και η δεύτερη για 64-300 ohm 

Αν τσεκαρω την δεύτερη επιλογή και τα βάλω τέρμα υπάρχει περίπτωση να καουν;

Τα ακουστικά μου είναι στα 26ohm και στην επιλογή normal gain αν βάλω τέρμα τον ήχο από τα win παίζει τέλεια χωρίς παραμόρφωση ήχου και αναρωτιέμαι αν θα παίξουν στο τέρμα και στο high gain 

Δημοσ.

Είναι μούφα η ενίσχυση ακουστικών 300Ohm που ισχυρίζονται. Κάρτα για ακουστικά μέχρι 100 Ohm το μέγιστο είναι. Δεν πρόκειται να πάθουν καμία ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Είναι μούφα η ενίσχυση ακουστικών 300Ohm που ισχυρίζονται. Κάρτα για ακουστικά μέχρι 100 Ohm το μέγιστο είναι. Δεν πρόκειται να πάθουν καμία ζημιά.

Ωραία ευχαριστώ

Επίσης στην εφαρμογή αυτή δεν λειτουργεί το eq μπορώ κάπως να το φτιάξω , εννοώ ότι δεν ακούω διαφορά

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Ωραία ευχαριστώ

Επίσης στην εφαρμογή αυτή δεν λειτουργεί το eq μπορώ κάπως να το φτιάξω , εννοώ ότι δεν ακούω διαφορά

Είναι όντως ανοικτό το EQ; Δοκίμασες επανεγκατάσταση των drivers;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Είναι όντως ανοικτό το EQ; Δοκίμασες επανεγκατάσταση των drivers;

Ναι το έχω ανοιχτό 

Έχω δοκιμάσει απεγκατασταση του προγράμματος , μαζί με τον driver που κατέβασα από το σάιτ της creative για την κάρτα 

Δημοσ.
Στις 29/4/2021 στις 7:49 ΜΜ, Nik1239 είπε

Ναι το έχω ανοιχτό 

Έχω δοκιμάσει απεγκατασταση του προγράμματος , μαζί με τον driver που κατέβασα από το σάιτ της creative για την κάρτα 

Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ενεργοποιήσεις τα audio enhancements και να τικάρεις(π.χ. allow applications to take exlusive controls of this device) όλα όσα βρίσκονται στην καρτέλα properties της κάρτας σου.

Δηλαδή από το εικονίδιο ήχου των windows(κάτω δεξιά) κάνεις δεξί κλικ/sounds/playback και επιλέγεις την κάρτα/Properties/Advanced --> τικάρισμα όλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...