fingolfingr Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, Ψάχνω για μια απλή tv για χρήση σε κρεβατοκάμαρα και μια βάση τοιχου. Ο τοίχος έχει μια απόσταση περίπου 50cm από τον πάτο του κρεβατιού. Θα χρησιμοποιείται λίγους μήνες τον χρόνο, οπότε δεν ψάχνω κάτι τρελό. Λογικά γύρω στις 32". Απλά επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ και επειδή θα μπει σε τοίχο φοβάμαι μην υπάρχει πρόβλημα από γωνία θέασης για όποιον βλέπει ξαπλωμένος. Μπορείτε να προτεινετε κάτι? 200€ max Ευχαριστώ
DimosthenisG Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Καλησπέρα, Ψάχνω για μια απλή tv για χρήση σε κρεβατοκάμαρα και μια βάση τοιχου. Ο τοίχος έχει μια απόσταση περίπου 50cm από τον πάτο του κρεβατιού. Θα χρησιμοποιείται λίγους μήνες τον χρόνο, οπότε δεν ψάχνω κάτι τρελό. Λογικά γύρω στις 32". Απλά επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ και επειδή θα μπει σε τοίχο φοβάμαι μην υπάρχει πρόβλημα από γωνία θέασης για όποιον βλέπει ξαπλωμένος. Μπορείτε να προτεινετε κάτι? 200€ max Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/30/LG/f/342155/32.html?o=lg+32 για δες τα μοντελα του 2021. Εχω μοντελο του 2019, 32ρα, και παιρνει αναβαθμίσεις συχνα + εχει νετφλιξ και τα σχετικα
fingolfingr Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, DimosthenisG είπε https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/30/LG/f/342155/32.html?o=lg+32 για δες τα μοντελα του 2021. Εχω μοντελο του 2019, 32ρα, και παιρνει αναβαθμίσεις συχνα + εχει νετφλιξ και τα σχετικα Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν βλέπει κάποιος υπό κλίση δεν θα έχει θέμα. Έτσι?
cabdik Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 σε οριζοντια γωνια δεν εχεις ιδαιτερο θεμα με τις IPS. σε καθετη ομως εχει διαφορα...!! θα σου προτεινα να κανεις , αυτο που εκανα κι εγω..! αφου θα την βαλεις σε τοιχο, θα ψαξεις να βρεις μια βαση που να εχει ρυθμιση κλισης. ετσι αναλογα το υψος, θα ρυθμισεις την κλιση, ωστε η τηλεοραση θα ειναι καθετα στο βλεμμα σου οταν ξαπλαρεις. ετσι δεν θα εχεις αποκλισεις στα χρωματα...!!!! επισης..., επειδη εγω ειχα βρει μια με μπρατσο και κλιση, να σου πω οτι βολευει παρα πολυ σε περιπτωσεις καθαρισματος, και συνδεσε- ξεσυνδεσε...!! Απλα τραβας εξω, κανεις δουλεια σου και την ξαναβαζεις στην θεση της...!!!!
fingolfingr Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, cabdik είπε σε οριζοντια γωνια δεν εχεις ιδαιτερο θεμα με τις IPS. σε καθετη ομως εχει διαφορα...!! θα σου προτεινα να κανεις , αυτο που εκανα κι εγω..! αφου θα την βαλεις σε τοιχο, θα ψαξεις να βρεις μια βαση που να εχει ρυθμιση κλισης. ετσι αναλογα το υψος, θα ρυθμισεις την κλιση, ωστε η τηλεοραση θα ειναι καθετα στο βλεμμα σου οταν ξαπλαρεις. ετσι δεν θα εχεις αποκλισεις στα χρωματα...!!!! επισης..., επειδη εγω ειχα βρει μια με μπρατσο και κλιση, να σου πω οτι βολευει παρα πολυ σε περιπτωσεις καθαρισματος, και συνδεσε- ξεσυνδεσε...!! Απλα τραβας εξω, κανεις δουλεια σου και την ξαναβαζεις στην θεση της...!!!! Η χρήση που θα γίνεται θα είναι μικρή (δες το σπίτι σαν... εξοχικό) οπότε δεν με νοιάζει τόσο ο βραχίονας. Να έχει κλίση η βάση ειναι λογικό. Αλλά θα ήθελα να αποφύγω να την κουνάω κάθε φορά που ξαπλώνω.
cabdik Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, fingolfingr είπε Η χρήση που θα γίνεται θα είναι μικρή (δες το σπίτι σαν... εξοχικό) οπότε δεν με νοιάζει τόσο ο βραχίονας. Να έχει κλίση η βάση ειναι λογικό. Αλλά θα ήθελα να αποφύγω να την κουνάω κάθε φορά που ξαπλώνω. Δεν καταλαβες καλα.......! Ποιος ειπε να την κουνας;
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, cabdik είπε Δεν καταλαβες καλα.......! Ποιος ειπε να την κουνας; Εννοείς να μπει σε μια κλίση και τέλος. Απλά σκεφτομαι ότι κάποιες φορές μπορεί να ειναι κάποιος καθιστός (πχ να τρώει ενώ βλέπει) ενώ άλλες θα είναι ξαπλωτος. Λογικά δεν θα έχει τρελή διαφορά σε μικρές αποκλισεις 1
cabdik Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 δεν εχει διαφορα σε μικρες αποκλισεις...!!! η διαφορα του ξαπλωτου-καθιστου -οπως λες- ειναι πολυ μικρη σε μοιρες....!! δεν επηρεαζει τιποτα..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα