Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.

εχω ενα yaris 1300cc 2007 βενζινη με αυτοματο σασμαν. 

εχω τα εξης θεματακια, σε πορεια με σταθερο γκαζι στις 2000στροφες το αμαξι κανει κοψιματακια,  και  πολλες φορες μετα απο δυο τρια λεπτα σταση (χωρις να σβησω μηχανη) οταν παω να ξεκινησω κανει λες και παιζω με γκαζι φρενο αλλα εντονα.

εχει μπει σε διαγνωστικο δεν βγαζει τιποτα και με το διαγνωστικο καθοδον.

καθαριστηκαν μπεκ, αλλαχτηκαν μπουζι, αλλαχτηκαν πολλαπλασιατες, μπηκε σε παλμογραφο (μηπως δειξει κατι παραπανω) και τιποτα, συνεχιζει και το κανει...

μηπως εχει τυχει σε καποιον αλλον?

ευχαριστω εκ των προτερων

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Stratosroumpina είπε

παιδια καλησπερα.

εχω τα εξης θεματακια, σε πορεια με σταθερο γκαζι στις 2000στροφες το αμαξι κανει κοψιματακια,  και  πολλες φορες μετα απο δυο τρια λεπτα σταση (χωρις να σβησω μηχανη) οταν παω να ξεκινησω κανει λες και παιζω με γκαζι φρενο αλλα εντονα.

καθαριστηκαν μπεκ, αλλαχτηκαν μπουζι, αλλαχτηκαν πολλαπλασιατες, μπηκε σε παλμογραφο (μηπως δειξει κατι παραπανω) και τιποτα, συνεχιζει και το κανει...

Πίεση αντλίας καυσίμου έχει μετρηθει ? 

Δημοσ.

Παρόμοια συμπεριφορά με τη δίκη σου αλλά σε Citroen C3, είχε βραχυκυκλώσει η πλεξούδα που πάει εγκέφαλο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DTInfinity είπε

Παρόμοια συμπεριφορά με τη δίκη σου αλλά σε Citroen C3, είχε βραχυκυκλώσει η πλεξούδα που πάει εγκέφαλο.

Στο έβγαζε στο διαγνωστικό;;

22 ώρες πριν, Stratosroumpina είπε

παω να ξεκινησω

Φίλε μου πόση ποσότητα βενζίνης έχεις μέσα όταν στα κάνει αυτά; 

Είναι χαμηλή η στάθμη;

Δημοσ.

Όπως είπαν και παραπάνω σιγουρέψου οτι δεν έχει πρόβλημα η αντλία ή η βενζίνη που έχεις στο ντεπόζιτο και μετά κοιτάς πιο περίπλοκα προβλήματα (μηχανικά ή ηλεκτρικά).

Δημοσ.
Στις 28/4/2021 στις 7:50 ΜΜ, Stratosroumpina είπε

παιδια καλησπερα.

Εχω οδηγησει απο τα πρωτα yaris 2003(μηχανικο κιβωτιο) και εκανε κατι τετοια! Δεν ηταν δικο μου δεν ασχοληθηκα.. Λεω μπορει κατι να παιζει με τον αισθητηρα λ. 

Εγω στη θεση σου θα το πηγαινα σε εξειδικευμενα συνεργεια να παρω αποψεις! Τα καυσαερια τα ειδαν? Εχει ηλεκτρογκαζο? Μηπως φταιει αυτο και δινει στις αρχες λαθος πληροφοριες..? Την ωρα που στο κανει αυτο αν πατησεις περισσοτερο  γκαζι δειχνει οτι καθαριζει ή συνεχιζει και κανει κοψιματα μεχρι να φυγει απο το προβληματικο φασμα στροφων?

Δημοσ.

Θέλει εκεινη τη στιγμη να το πετύχεις , μπορει να ειναι απο TPS, μεχρι οτιδηποτε

Στον παλμογράφο τι ελέγχθηκε? Τσέκαρε τα spikes σε αισθητήρες μείγματος- μηχανής?

Δημοσ.

Όταν στο κάνει παρατηρείς αμέσως στο κατραν μήπως σου βγάζει κάποια ένδειξη στιγμιαία; Ηλεκτρολογικό είναι το θέμα κατά πάσα πιθανότητα και μάλλον κάποιος αισθητήρας! Κοίταξε για τον αισθητήρα στροφάλου,είχα παρόμοιο πρόβλημα κάποτε και ήταν αυτό! Αλλιώς κοίταξε την πλεξούδα μην έχει λιώσει κάπου κάποιο καλώδιο και δεν κάνει καλή επαφή! 

Δημοσ.
Στις 28/4/2021 στις 7:50 ΜΜ, Stratosroumpina είπε

παιδια καλησπερα.

Με drive στο σασμάν η στο parking?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...