Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ρώτησα άμα το στουκαρε, μου είπε ότι το ψιλοχτυπησε μπροστά και πίσω και έβαψε αντίστοιχα 2 σημεία. Τώρα το γιατί το αμάξι είναι όλο βαμμένο, ένας θεός ξέρει όταν το αμάξι είναι ήδη στο 2ο χέρι. Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω. Ίσως παζαρεψω την τιμή κάνα 500αρι κάτω αλλά χλωμό το βλέπω.

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2021 στις 4:26 ΜΜ, tsofras είπε

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν έπεσε παζάρι μετά και ήταν απλός μηχανικός σε ένα συνεργείο

Αλλά ναι έχεις δίκιο το κάνουν και άλλοι για αυτό το σκοπό

Απλά ήμουν πιο αβγαλτος τότε και δεν του είπα να μου το υπογράψει σε ένα χαρτί να τον τρέξω μετά

Αν ειχε διαβασει το τοπικ που εψαχνες αμαξι, Θωμα, δε θα τολμουσε να πει τετοια παπατζα 😆

Προσωπικα εβαψα το i20 μου γιατι λογω εργοστασιακου ελαττωματος στο λευκο χρωμα, στην πρωτη γενια i20, το χρωμα ξεφλουδιζε και έφευγε μετα απο μερικα χρονια. Εννοειται ειχα φωτο και τα συναφη για περίπτωση πωλησης. Μου το κλεψανε λιγο καιρο μετα βέβαια, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. 

Επεξ/σία από gazp
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/8/2024 στις 5:30 ΜΜ, gazp είπε

Εννοειται ειχα φωτο και τα συναφη για περίπτωση πωλησης

Όταν δεν έχεις να κρύψεις κάτι αυτό που έκανες είναι το ιδανικό .Έχω πετύχει, παλαιότερα που ξαναέψαχνα μεταχειρισμένο, ιδιώτη πωλητή που είχε φωτογραφίες  με όλες τις πλευρές του αυτοκίνητου εντός του φανοβαφείου πριν την εργασία και μετά από αυτήν (δεν τα βρήκαμε τελικά στην τιμή).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/4/2021 στις 11:16 ΠΜ, argitt είπε

Το αυτοκίνητο το ελέγξε ο μηχανικός του και του είπε ότι είναι χαρτί...

χαρτι ναι, αλλα τι χαρτι. τσαλακωμενο χαρτι...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, northjohn είπε

Όταν δεν έχεις να κρύψεις κάτι αυτό που έκανες είναι το ιδανικό .Έχω πετύχει, παλαιότερα που ξαναέψαχνα μεταχειρισμένο, ιδιώτη πωλητή που είχε φωτογραφίες  με όλες τις πλευρές του αυτοκίνητου εντός του φανοβαφείου πριν την εργασία και μετά από αυτήν (δεν τα βρήκαμε τελικά στην τιμή).

Κι αν εχει τρακαρει ξανα μετα το βαψιμο , δεν θα δεις φωτογραφιες 😀

Ουτε αν ειχε τρακαρει πιο πριν 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, 2MM είπε

Κι αν εχει τρακαρει ξανα μετα το βαψιμο , δεν θα δεις φωτογραφιες 

Το σκέφθηκα κι εγώ, έχεις δίκιο αν ξανακάνει ολική βαφή δύσκολα να το καταλάβεις. Αν έχει τρακάρει πιο πριν θα φανεί στις φωτογραφίες πριν το βάψιμο.

Επειδή ψάχνω εδώ και καιρό για δεύτερο μεταχειρισμένο, αγόρασα ένα φθηνό μετρητή βαφής (30€) και ως τώρα έχω αποφύγει ήδη δυο περιπτώσεις  «ατρακάριστων».

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...