Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Τελος καλο,ολα καλα... Και ενα περιστατικο που μου ειχε τυχει πριν χρονια για το κλεισιμο. Πουλαω ενα suzuki baleno 17ετιας για ενα χιλιαρικο. Το παει συνεργειο να το κοιταξουν ο υποψηφιος αγοραστης (το πηρε κιολας τελικα) και μου λεει ο συνεργειας,ειναι τρακαρισμενο. Του απανταω:δεν ειπα ποτε οτι δεν εχει τρακαρει
DiV92 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους. Θα αγοράζατε αυτοκίνητο βαμμενο αλλά σε εξαιρετική μηχανολογική κατάσταση και ατρακαριστο με 130κ χιλιόμετρα με κόστος 8 χιλιάδες ευρώ; Σκέφτομαι να το παζαρεψω ένα 500αρι κάτω για να αλλάξω και λάστιχα.
DiV92 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Volkswagen golf 2012 1.2. Δεν έχει αλλαχθεί καπό ή πορτ μπαγκαζ ή τζάμια. Λογικά είναι από μικροπραγματα η βαφή. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από DiV92
imr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 hours ago, DiV92 said: Καλησπέρα σε όλους. Θα αγοράζατε αυτοκίνητο βαμμενο αλλά σε εξαιρετική μηχανολογική κατάσταση και ατρακαριστο με 130κ χιλιόμετρα με κόστος 8 χιλιάδες ευρώ; Σκέφτομαι να το παζαρεψω ένα 500αρι κάτω για να αλλάξω και λάστιχα. Το βάψιμο από μόνο του δεν λέει τίποτα. Πρέπει να δεις αν υπάρχει δομική ζημιά (κολώνες, σασί κτλ) ένας φανοποιό θα το δει εύκολα. Σε ποια σημεία είναι βαμμένο? Άλλο μια πόρτα άλλο το μισό αμάξι. Επίσης έχε υπόψιν σου οτι θα χάσεις και εσύ μελλοντικά σε μεταπωληση με το βαψιμο 1
DiV92 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Είναι βαμμενο όλο το αυτοκίνητο. Το έχω σκεφτεί και εγώ με τη μεταπώληση, αλλά ήδη το αυτοκίνητο είναι 12 ετών, πόσο να πιάνει άμα το κρατήσω και εγώ 5 χρόνια και φτάσει κοντά στις 200 χιλιάδες χιλιόμετρα; Μου είπαν ότι γενικά το αμάξι είναι άψογο, δεν έχει βαρέσει σασί, δεν έχουν αλλαχθεί τζάμια, καπό κλπ, δεν χάνει σταγόνα ο κινητήρας πουθενά. Χαριτολογωντας μου είπε αν έχουν βάλει τα χιλιόμετρα προς τα πάνω. Τι να πω, τέτοιο κελεπούρι μου έτυχε πια;
kalmik Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Προς όλους τους ασχολούμενους. Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή για μτχ. ¨Ολα μια διαπραγμάτευση είναι. Τα ελαττώματα μειώνουν την αξία αλλά προσωπικά δεν θα έμενα στο αμάξωμα και τη θεοποίηση του "ατρακάριστου" που τρελαίνονται οι έλληνες. Τι είναι καλύτερο. Ένα άψογο ως φανοποιία όχημα που έχει 200.000χλμ. και αμφίβολη μηχανική κατάσταση ή ένα με αλλαγμένο φτερό προφυλακτήρα, τα μισά χλμ. και πολύ προσεγμένο στα μηχανολογικά/ηλεκτρολογικά, με αλλαγμένα τα λάστιχα/αμορτισέρ και τα φρένα; Διαλέγετε και παίρνετε... Επεξ/σία 5 Αυγούστου από kalmik 1
DiV92 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Το τρακαρισμένο προφανώς αναφέρεται σε σασί και καλιμπρα. Ένα σπασμένο φανάρι ή πόρτα ή φτερό, προφανώς λίγη σημασία έχουν. Απλά επειδή υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω, φυσαμε και το γιαούρτι.
tutuyo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 hours ago, DiV92 said: Είναι βαμμενο όλο το αυτοκίνητο. Το έχω σκεφτεί και εγώ με τη μεταπώληση, αλλά ήδη το αυτοκίνητο είναι 12 ετών, πόσο να πιάνει άμα το κρατήσω και εγώ 5 χρόνια και φτάσει κοντά στις 200 χιλιάδες χιλιόμετρα; Μου είπαν ότι γενικά το αμάξι είναι άψογο, δεν έχει βαρέσει σασί, δεν έχουν αλλαχθεί τζάμια, καπό κλπ, δεν χάνει σταγόνα ο κινητήρας πουθενά. Χαριτολογωντας μου είπε αν έχουν βάλει τα χιλιόμετρα προς τα πάνω. Τι να πω, τέτοιο κελεπούρι μου έτυχε πια; Γιατί είναι βαμμένο ολόκληρο, αυτό θα αναρωτιομουν Είναι λίγο περίεργο Δλδ γιατί εριξε κάποιος 2,5-3κ (σχεδόν το 1/4 της αξίας) για ολικο; Όσο ψείρας και να είσαι, το θεωρώ πολύ δύσκολο να μην φτιάξεις με τοπικό βάψιμο τυχόν επί μέρους φθορές και να το ξαναβάψεις από την αρχή 1
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, tutuyo είπε Δλδ γιατί εριξε κάποιος 2,5-3κ (σχεδόν το 1/4 της αξίας) για ολικο; Όσο ψείρας και να είσαι, το θεωρώ πολύ δύσκολο να μην φτιάξεις με τοπικό βάψιμο τυχόν επί μέρους φθορές και να το ξαναβάψεις από την αρχή Με 1500 ευρώ έκανα εξωτερική ολική βαφή σε opel vectra c πιστεύω πολύ πετυχημένη. Γιατί την έκανα;;;; Είχα πολλά έξωτερικά μικρο χτυπήματα τίποτε το σοβαρό.ήρθε και ένα τρακάρισμα στη δεξιά πλευρά σε πόρτα συνοδηγού - δεξιό φτερό οπότε ήταν μονόδρομος η ολική βαφή την οποία έκανα και δεν το μετανοιωσα γιατί δεν έχω σκοπό να το πουλήσω. Μπορεί ο κάτοχος του VW να είχε παρόμοια χτυπήματα ,να του έτυχε και ένα τρακάρισμα όπως σε μένα , αν το έβαζε για πώληση να μην έβρισκε αγοραστή και να πήγε σε ολική βαφή. Εκείνο που θα έλεγα καλό έλεγχο από κάποιον ειδικό.
vamvakoolas Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 13 hours ago, DiV92 said: Volkswagen golf 2012 1.2. Δεν έχει αλλαχθεί καπό ή πορτ μπαγκαζ ή τζάμια. Λογικά είναι από μικροπραγματα η βαφή. προσεχε γιατι τα τελευταια 2 χρονια αποτι μιλαω με φαναρτζηδες εχει γινει νεα μοδα η ζημια: Σκουρια! Πολλα παιδια παιρνουν το αμαξι σεζον σε νησι και τελικα επειδη εκει σπανια το χρειαζονται το αφηνουν σε κανα λιμανι ή σε μερος σχετικα κοντα σε θαλασσα και το γδερνει το αλατι και η υγρασια. Αυτο το καλοκαιρι πηγα να δω ενα saxo για φιλο και μαντεψε; αρχισε να φαινεται η σκουρια κοντα στη κεραια στην οροφη και παραδεχθηκε ο πωλητης οτι ο γιος το ειχε παει σεζον σε νησι Πριν μια εβδομαδα σε φανοποιοιο η ιδια ιστορια απο καποιον που εβαφε ΟΛΟ το αμαξι επειδη το ειχε παρει σεζον...
bill999r Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Όσο ψείρας και να είσαι, Φίλε μου, και εγώ ένα clio που είχα επειδή είχε ξεθωριασματα σε καπο, ουρανό, πορτμπαγκάζ και οι προφυλακτήρες μικροχτυπηματα, του έκανα μια ολική βαφή για να έρθει στα ίσια του. Ούτε τρακάρισμα είχε ούτε τίποτε άλλο σοβαρό. Είχα σκοπό να το κρατήσω και δεν μπορούσα να το βλέπω σε αυτή την κατάσταση καθημερινά. Μετά από 2 χρόνια το πούλησα όμως μιας κ μου έκανε κλικ ένα άλλο Ρενό. Ξέρω πολλούς που προχωράνε είτε σε μερική είτε σε ολική βαφή λόγω ξεθωριασματων ή άλλων επιπολαιων φθορών, μιας κ η μέση ηλικία του στόλου που κυκλοφορεί είναι 15 έτη πλέον. 3
DiV92 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Και εμένα με προβληματίζει πολύ η βαφή. Αρχικά μόνο καλά είχε να πει το συνεργείο και ήμουν σε φάση "οκ έκλεισε" αλλά με την βαφή με ξενερώνει. Ισχύει ότι μπορεί να είναι για 1002 λόγους αλλά τρέχα γύρευε. Θα το σκεφτώ λίγο γιατί το ποσό είναι μέτριο, δεν είναι ότι δεν βρίσκεις και τίποτα με 8 χιλιάρικα. 1
Morosana Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Αν δεν έχει κάποιο σοβαρό τρακάρισμα μόνο κέρδος για σένα είναι ότι το πουλάει βαμμένο. Σαφώς καλύτερα από το να είχε βαμμένη πόρτα φτερό προφυλακτήρα και να φαίνονται διχρωμίες. 3
tutuyo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 hours ago, DiV92 said: Και εμένα με προβληματίζει πολύ η βαφή. Αρχικά μόνο καλά είχε να πει το συνεργείο και ήμουν σε φάση "οκ έκλεισε" αλλά με την βαφή με ξενερώνει. Ισχύει ότι μπορεί να είναι για 1002 λόγους αλλά τρέχα γύρευε. Θα το σκεφτώ λίγο γιατί το ποσό είναι μέτριο, δεν είναι ότι δεν βρίσκεις και τίποτα με 8 χιλιάρικα. Νομιζω υπαρχουν 2 σχολες στο θεμα βαψιμο+μεταχειρισμενο Η μια σου λεει το βαφω, ωστε να το κανω πιο ευπαρουσιαστο, πιο ευπωλητο και στοχευει στο οτι ολοι θελουμε να βλεπουμε κατι αστραφτερο και περιποιημενο Η αλλη σου λεει, σου το παρουσιαζω στην αληθινη του εικονα, με τα μικροχτυπηματα και τις γρατζουνιες, βασιζεται στη ειλικρινα, αυτο που βλεπεις, αυτο παιρνεις. Προσωπικα οσες φορες εχω πουλησει αμαξι, αυτο κανω. Να εκει ειναι τα χτυπηματα κυριε, δεν σου κρυβω τιποτα. Αν θελεις σου κοβω κατι απο την τιμη για φαναρτζομαζεματα τωρα βεβαια σε 10-12 χρονια αμαξι να κανεις ολικη, ειναι λιγο περιεργο.Δλδ τοσο χαλια ηταν? Τοσο ατζαμης πια ο οδηγος? Γιατι απο εξωτερικα αιτια να προκληθηκε τετοια ζημια που να χρειαζεται ολικη, ε ενταξει να ηταν σε κανα ηφαιστιο μεσα😉 σε καθε περιπτωση, ενας καλος μαστορας, θα σε κατατοπισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα