argitt Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω τα φώτα σας...Ο αδελφός μου έκανε την πατάτα του αιώνα και αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να το ελέγξει... Μετά από μια εβδομάδα πήγε να ανοίξει την πίσω πόρτα και του έμεινε το πόμολο στο χέρι...Την επόμενη μέρα πάει σε κάποια φαναρτζη για να το φτιάξει και ο φανοποιος του είπε ότι το αμάξι έχει γενικώς χτυπηθεί και έιναι κακοφτιαγμένο στο θέμα επισκευής...Το παίρνει κατευθείαν ο bro και παει αντιπροσωπεια όπου μετά τον έλεγχο του βρήκαν τα χίλια μύρια...Πάει με το χαρτί πίσω στον μάντρα και αυτός άρχισε τον πασατεμπο οπότε θα πάει ο αδελφός μου νομικά...Έχει καμιά ελπίδα;Έχει κάποιος εδώ μέσα πέσει στην ίδια λούμπα;;Και πως βρήκε το δίκιο του;;; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από argitt 1
Pa0ki Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Λογικά ισχύει το "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" 5
xsterg Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 η υπαναχωρηση ισχυει οσο δεν εχεις πληρωσει. μεχρι εκει. τωρα κατοπιν εορτης τι παει να κανει? να μπλεξει με μπραβους? ας το κρατησει και ας το χωνεψει οτι εκανε πατατα. τουλαχιστον στην επομενη αγορα του θα ειναι πιο προσεκτικος... 1
TuXaKoS Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, argitt είπε Παιδιά θέλω τα φώτα σας...Ο αδελφός μου έκανε την πατάτα του αιώνα και αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να το ελέγξει... Μετά από μια εβδομάδα πήγε να ανοίξει την πίσω πόρτα και του έμεινε το πόμολο στο χέρι...Την επόμενη μέρα πάει σε κάποια φαναρτζη για να το φτιάξει και ο φανοποιος του είπε ότι το αμάξι έχει γενικώς χτυπηθεί και έιναι κακοφτιαγμένο στο θέμα επισκευής...Το παίρνει κατευθείαν ο bro και παει αντιπροσωπεια όπου μετά τον έλεγχο του βρήκαν τα χίλια μύρια...Πάει με το χαρτί πίσω στον μάντρα και αυτός άρχισε τον πασατεμπο οπότε θα πάει ο αδελφός μου νομικά...Έχει καμιά ελπίδα;Έχει κάποιος εδώ μέσα πέσει στην ίδια λούμπα;;Και πως βρήκε το δίκιο του;;; Δεν υπάρχει υπαναχώρηση σε αγορά που δεν έγινε απομακρυσμένα. Δε νομίζω ότι θα κερδίσει κάτι νομικά, μάλλον περισσότερα χρήματα θα χάσει. Ειδικά στο ελληνικό νομικό σύστημα που θα πάρει 5-6-10 χρόνια μέχρι να βγει η απόφαση.
moure Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Για αυτό ελέγχουμε πάντα πριν αγοράσουμε και αν ο μάντρας αρνείται για οποιονδήποτε λόγο τον έλεγχο δεν αγοράζουμε όσο κελεπούρι και αν φαίνεται το όχημα.Τώρα μιλά με δικηγόρο να σε κατατοπίσει αν μπορείς να κανείς κάτι. 1
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, argitt είπε Έχει καμιά ελπίδα; Πιθανόν https://www.lawspot.gr/nomika-nea/polisi-metaheirismenoy-aytokinitoy-me-krymmeno-pragmatiko-elattoma-eirath-2230-2020 https://www.oenet.gr/online/αρθρα-μελετεσ/item/75593-pliris-apozimiosi-apo-polisi-metaxeirismenou-autokinitou-me-krimmeno-elattoma-tin-aniparksia-tou-opoiou-eixe-eggiithei-o-politis
zoupous Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 η νομικη κινηση θα κοστισει πιο πολλα απο αυτο το χρεπι που αγορεσε.Δε μπορει να κανει τιποτα.Αλλα ξεχασα εδω στο ινσομνια εχουμε φτασει μεχρι το δικαστηριο της χαγης για τα ενοικια οποτε σε ενα σαραβαλακι θα κολλησουμε? 6 1
argitt Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, zoupous είπε η νομικη κινηση θα κοστισει πιο πολλα απο αυτο το χρεπι που αγορεσε.Δε μπορει να κανει τιποτα.Αλλα ξεχασα εδω στο ινσομνια εχουμε φτασει μεχρι το δικαστηριο της χαγης για τα ενοικια οποτε σε ενα σαραβαλακι θα κολλησουμε? Δλδ πόσο θα του κοστίσει;
Bitbit Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 μήπως θα ήταν καλύτερα να το πουλήσει αφού είναι τόσο χάλια; Θα χάσει κάποια χρήματα αλλά και νομικά να το προχωρήσει θα βγάλει άκρη ή χάσει περισσότερα; Κι αν βγάλει, πότε;
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 33 λεπτά πριν, zoupous είπε η νομικη κινηση θα κοστισει πιο πολλα απο αυτο το χρεπι που αγορεσε.Δε μπορει να κανει τιποτα.Αλλα ξεχασα εδω στο ινσομνια εχουμε φτασει μεχρι το δικαστηριο της χαγης για τα ενοικια οποτε σε ενα σαραβαλακι θα κολλησουμε? Εσύ που φαίνεσαι γνώστης μπορείς να μας πεις τι μοντέλο αγόρασε και πόσο κόστισε μιας και ο ts δεν το έχει αναφέρει 5
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, argitt είπε Παιδιά θέλω τα φώτα σας...Ο αδελφός μου έκανε την πατάτα του αιώνα και αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να το ελέγξει... Μετά από μια εβδομάδα πήγε να ανοίξει την πίσω πόρτα και του έμεινε το πόμολο στο χέρι...Την επόμενη μέρα πάει σε κάποια φαναρτζη για να το φτιάξει και ο φανοποιος του είπε ότι το αμάξι έχει γενικώς χτυπηθεί και έιναι κακοφτιαγμένο στο θέμα επισκευής...Το παίρνει κατευθείαν ο bro και παει αντιπροσωπεια όπου μετά τον έλεγχο του βρήκαν τα χίλια μύρια...Πάει με το χαρτί πίσω στον μάντρα και αυτός άρχισε τον πασατεμπο οπότε θα πάει ο αδελφός μου νομικά...Έχει καμιά ελπίδα;Έχει κάποιος εδώ μέσα πέσει στην ίδια λούμπα;;Και πως βρήκε το δίκιο του;;; Ο αδερφός σου το αυτοκίνητο το πήρε με εγγύηση? Έχει κάποια βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον πωλητή ότι το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο, και πως δεν έχει καμία απολύτως έλλειψη? Η απάντηση στα παραπάνω δίνει απάντηση και στο ερώτημα που έχω βάλει σε bold. 3
argitt Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δεν νομίζω να πήρε κανένα χαρτί που να γράφει ατρακαριστο...Μόνο η αγγελία το αναγράφει
GREGORYMO Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, argitt είπε Δεν νομίζω να πήρε κανένα χαρτί που να γράφει ατρακαριστο...Μόνο η αγγελία το αναγράφει Για τι αξία, μιλάμε ? 4000€ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα