xaritakia Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπερα, Είμαι σε διαδικασια troubleshooting του laptop μου. (acer aspire E5 572g) Το λαπτοπ δεν ανοιγει. Με την μπαταρια και στην πριζα, αναβει το λαμπακι φορτησης, οποτε δεν πρεπει να εχω προβλημα στην μπαταρια, στον φορτιστή ή στο power jack... Εχω πολυμετρο στην διαθεση μου αλλα εχω ψιλοχαθει, ποια contacts πρεπει να ελενξω αν εχουν τάση? Δοκιμασα επισης να βγαλω και να ξαναβαλω το cmos battery, αν και δεν ηταν removable, με desoldering-soldering. Καμια τυχη.(ελπιζω να μην προκαλεσα προβλημα κιωλας...) Εχει κανεις καμια ιδεα για τους ελεγχους που πρεπει να κανω?
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Αν και το λάπτοπ βλέπω να πηγαίνει για θάλασσα... μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες από εδώ (στα τελευταία 5-7 βίντεο νομίζω υπήρχε παρόμοιο θέμα): https://www.youtube.com/playlist?list=PLgA8Xx3PoGFQtJ5TuUixedJPnUfXBdkHU 1
xaritakia Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν και το λάπτοπ βλέπω να πηγαίνει για θάλασσα... μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες από εδώ (στα τελευταία 5-7 βίντεο νομίζω υπήρχε παρόμοιο θέμα): https://www.youtube.com/playlist?list=PLgA8Xx3PoGFQtJ5TuUixedJPnUfXBdkHU Φχαριστώ αλλά είναι σαν να μου λές "ψαξε στο internet".😲
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, xaritakia είπε είναι σαν να μου λές "ψαξε στο internet". Προσωπικά κι εγώ όταν έχω κάποιο θέμα από εκεί παίρνω κι εγώ ιδέες και είπα να το προτείνω ως αξιόλογη πηγή. Όπως βλέπετε και στην υπογραφή μου δεν είμαι ειδικός. 2
ice25 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, xaritakia είπε Φχαριστώ αλλά είναι σαν να μου λές "ψαξε στο internet".😲 και τι ήθελες να σου πει?? όταν λες έχεις πολυμετρο αλλά δεν ξέρεις ποιες επαφές να μετρήσεις πως ακριβός θες να προχωρήσεις? και πως θέλεις να κάνεις troubleshoot σε μητρική χωρίς βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών? το συγκεκριμένο playlist που σου έδωσε μπορεί να σου προσφέρει κάποιες γνώσεις.. δεν νομίζω να μπορέσεις να φτιάξεις το λαπτοπ αλλά κάτι θα μάθεις αν θες. σε πρώτη φάση θα πρέπει να ελέγχεις τις ram ,κατά προτίμηση αλάλαξε τις αν έχεις. και μετά ξεκινάς με τα επιμέρους τροφοδοτικά. και βλέπουμε 1 1
lma111 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lma111 είπε 6 λεπτά πριν, lma111 είπε 6 λεπτά πριν, lma111 είπε Αδειασε η αποσυνδεσε την μπαταρια και βγαλτο απο την μπριζα και πατα για μισο λεπτο τον διακοπτη On/off ! Βαλτο τωρα στην μπριζα και δοκιμασε να το ανοιξεις ! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από lma111
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα