cocous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, jokul7 είπε Παιδιά συγνώμη που πετάγομαι σαν ... απλός παρατηρητής, αλλά εδώ λέμε ότι τα 30fps παίζουν καλύτερα από τα 60? Και ειδικά σε action game? Εγώ πλέον με τη νέα TV δεν μπορώ να παίξω τίποτα κάτω από 120fps! Δεν είπε κανένας κάτι τέτοιο. Απλά τα 30 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην δική μου TV είναι ικανοποιητικά που πάντα προσωπικά δεν θυσιάζω ανάλυση και αντανακλάσεις για να παίξω στα 60 του performance RT που είναι φουλ πιξελιασμένα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από cocous
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, jokul7 είπε Παιδιά συγνώμη που πετάγομαι σαν ... απλός παρατηρητής, αλλά εδώ λέμε ότι τα 30fps παίζουν καλύτερα από τα 60? Και ειδικά σε action game? Εγώ πλέον με τη νέα TV δεν μπορώ να παίξω τίποτα κάτω από 120fps! Το παιδί πιο πάνω απλώς λέει ότι στο Rift Apart τα 30fps του φαίνονται αρκετά smooth ώστε να επιλέξει fidelity αντί για performance. Δεν διάβασα πουθενά να λέει ότι τα 30 παίζουν καλύτερα από 60. Επεμβαίνω μόνο και μόνο για να μη βγούμε εκτός θέματος με εντελώς άσκοπες συζητήσεις. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, jokul7 είπε Εγώ πλέον με τη νέα TV δεν μπορώ να παίξω τίποτα κάτω από 120fps! Το γνωριζεις φανταζομαι οτι η πλειοψηφια των τωρινων παιχνιδιων δεν υποστηριζει 120fps ετσι,ποσο μαλλον μελλοντικων τιτλων. Και δεν νομιζω να περιμενε κανεις το νεο Ratchet να τρεχει σε 120fps.
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, cocous είπε προσωπικά δεν θυσιάζω ανάλυση και αντανακλάσεις για να παίξω στα 60 του performance RT που είναι φουλ πιξελιασμένα. Κατσε ρε συ ,γιατι θα το παιξω και εγω το game καποια στιγμη οταν πεσει τιμη. Τι ενοεις ειναι φουλ πιξελιασμενο σε 60αρι; δεν εχει καθαρη εικονα δηλαδη; 30αρι δεν μπορω να παιξω προσωπικα κανενα game ,εχω χασει τρομερα games μονο και μονο επειδη ειναι 30 frames. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από chrisgewrgi
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, jokul7 είπε Για τις άλλες κονσόλες λες μάλλον γιατί στο SeX έχουμε καμιά 80αριά παιχνίδια με 120fps. Spoiler Μετρησε ποσα ειναι τα παιχνιδια που κυκλοφορησαν απο το 2013 μεχρι το 2021,κανε την διαιρεση με τα 80 που αναφερεσαι,και μετα πες μου αν ο αριθμος αυτος ειναι οντως μεγαλος. Εγω πιο πολυ το αναφερω αυτο,γιατι αν οντως δεν παιζεις παιχνιδια κατω απο 120fps οπως λες,τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην παιξεις την πλειοψηφια των μελλοντικων παιχνιδιων που θα κυκλοφορησουν,ειδικα εαν εχουν το οπτικο αποτελεσμα τυπου Ratchet and Clank. 1
sotirisl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 παιδιά, όσοι το έχετε παίξει και τερματίσει, αυτά που λέγονται για 10-13 ώρες διάρκεια αληθεύουν;
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, sotirisl είπε παιδιά, όσοι το έχετε παίξει και τερματίσει, αυτά που λέγονται για 10-13 ώρες διάρκεια αληθεύουν; Προφανως. Αυτη ειναι η διαρκεια για να κανεις το παιχνιδι platinum σε ευκολη δυσκολια. https://www.powerpyx.com/ratchet-clank-rift-apart-trophy-guide-roadmap/ Αρα με side quests και αν το παιζεις στο μετριο/δυσκολο,πιθανως να φτασει πχ 14-15ωρες. Πανω κατω αυτη ηταν και η διαρκεια των προηγουμενων παιχνιδιων. 5
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 @optimus prime εσυ που το παιζεις rt perfomance ,χανει πολυ στην εικονα απο το 30ari?
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Λοιπόν μετά από μια σύντομη επαφή, το παιχνίδι κατεβάζει σαγόνια σε Performance RT. Είναι σαν ταινία Pixar στα 60fps, χωρίς υπερβολές. Δεν έχω παρατηρήσει πιξέλιασμα σε αυτό το mode, ίσως επειδή κάθομαι σε μια εύλογη απόσταση από την TV. Αν κάποιος κάθεται κοντά ίσως παρατηρήσει κάτι. Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το οπτικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει χαοτική διαφορά από το αντίστοιχο Ratchet του PS4. Δεν θα μπω σε διαδικασία να το συγκρίνω με άσχετα παιχνίδια όπως TLOU2, Gears, Cyberpunk γιατί προφανώς το είδος εδώ είναι καρτουνίστικο και όχι φωτορεαλιστικό. Παρόλα αυτά, αντανακλάσεις, scene density, tessalation, φωτισμοί είναι σε κορυφαία επίπεδα. Με πολύ καλό temporal injection και γενικά άριστο IQ. Όλα αυτά σε Performance RT. Το μόνο που θέλω να δω στην πορεία είναι πόσο σταθερό είναι το 60άρι στις επόμενες πίστες. Προς το παρόν δεν παρατήρησα καμία πτώση. 4 1
cocous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Κατσε ρε συ ,γιατι θα το παιξω και εγω το game καποια στιγμη οταν πεσει τιμη. Τι ενοεις ειναι φουλ πιξελιασμενο σε 60αρι; δεν εχει καθαρη εικονα δηλαδη; 30αρι δεν μπορω να παιξω προσωπικα κανενα game ,εχω χασει τρομερα games μονο και μονο επειδη ειναι 30 frames. Λοιπόν επειδή θα μπερδεύουμε. Το παιχνίδι έχει 3 modes. Fidelity 2160p 30fps RT Performance 2160 dynamic 60fps χωρίς RT Performance RT 2160p - 1080p με RT Στην 3η περίπτωση η ανάλυση πέφτει αρκετά και στα δικά μου μάτια δείχνουν πολύ άσχημα τα textures στο βάθος και γενικότερα. Είναι αντιληπτό. Παίζω σε 65αρα 4K και σχετικά κοντά. Σίγουρα στο σκέτο Performance θα είναι σούπερ αλλά χωρίς αντανακλάσεις. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από cocous
optimus prime Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε @optimus prime εσυ που το παιζεις rt perfomance ,χανει πολυ στην εικονα απο το 30ari? Χανει,το καταλαβαινεις αισθητα και εχει λιγο θορυβο η εικονα που δεν εχω καταλαβει εαν ειναι απο το grain η λογω ray tracing! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από optimus prime
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) @optimus prime @cocous Σύμφωνα με το DF το παιχνίδι κάνει output σε 120Hz εάν επιλέξετε performance/performance RT με αποτέλεσμα να πέφτει αρκετά η native ανάλυση κλειδώνοντας στα 1080p. Εαν απενεργοποιήσετε τα 120Hz από τα settings του PS5, η ανάλυση σε performance mode θα είναι υψηλότερη. Εγώ είχα εξ αρχής τα 120Hz απενεργοποιημένα από την κονσόλα και ίσως γι αυτό δεν παρατήρησα πιξέλιασμα ή noise. Δοκιμάστε το όσοι έχετε θέμα με την ποιότητα σε performance mode. There's more though: by default, Rift Apart drops into 120Hz output mode, where the screen refreshes twice as quickly. If you're finding that your screen resolution drops to 1080p as a result of 120Hz being forced when the game boots, simply disable 120Hz output in the PS5 system menus. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από D.Luffy 2 3
cocous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε @optimus prime @cocous Σύμφωνα με το DF το παιχνίδι κάνει output σε 120Hz εάν επιλέξετε performance/performance RT με αποτέλεσμα να πέφτει αρκετά η native ανάλυση κλειδώνοντας στα 1080p. Εαν απενεργοποιήσετε τα 120Hz από τα settings του PS5, η ανάλυση σε performance mode θα είναι υψηλότερη. Εγώ είχα εξ αρχής τα 120Hz απενεργοποιημένα από την κονσόλα και ίσως γι αυτό δεν παρατήρησα πιξέλιασμα ή noise. Δοκιμάστε το όσοι έχετε θέμα με την ποιότητα σε performance mode. There's more though: by default, Rift Apart drops into 120Hz output mode, where the screen refreshes twice as quickly. If you're finding that your screen resolution drops to 1080p as a result of 120Hz being forced when the game boots, simply disable 120Hz output in the PS5 system menus. Τι είπες τώρα. Όντως λειτουργεί καλύτερα. Τώρα δείχνει πιο ωραία η εικόνα. Ωραίο και ευχαριστώ. Βέβαια δεν θα το αλλάξω εφόσον βολεύτηκα στο Fidelity αλλά μπορεί υο δεύτερο playthrough να παιχτεί εκεί.
optimus prime Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Σύμφωνα με το DF το παιχνίδι κάνει output σε 120Hz εάν επιλέξετε performance/performance RT με αποτέλεσμα να πέφτει αρκετά η native ανάλυση κλειδώνοντας στα 1080p. Εαν απενεργοποιήσετε τα 120Hz από τα settings του PS5, η ανάλυση σε performance mode θα είναι υψηλότερη. Ωραιος αυτο ηταν,το ειχα σε 120 hz. Ο θορυβος παραμενει ομως εαν προσεξεις την πανοπλια του Ratchet η της Rivet θα το δεις. Νμζ δεν εχουν κανει καλο denoising,ειναι το κοστος του ray tracing αυτο. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από optimus prime
music_lover Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 https://www.theverge.com/22523093/ratchet-clank-rift-apart-review-ps5 RATCHET & CLANK: RIFT APART IS NEXT-GEN UNCHARTED BY WAY OF PIXAR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα