Προς το περιεχόμενο

Ratchet & Clank: Rift Apart [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, cocous είπε

Εννοώ η διαφορά στα fps διότι λένε οτι και στα 30 που παίζει στο Fidelity mode μοιάζει με 60αρι. Είναι πολύ ομαλό. Οπότε ρωτάω αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οχι δεν μοιαζει σαν να παιζεις με 60 fps,ουτε στο ελαχιστο.

Απλα επειδη ειναι το motion blur default στο 10/10 ειναι καπως πιο υποφερτο.

Εγω δεν μπορω να το παιξω ετσι,αλλοι δεν θα εχουν θεμα εαν εχουν συνηθισει στα 30 fps.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά έχω μείνει μ@@@ας με αυτό που βλέπω. Πραγματικά πανέμορφο. Τελικά μεγάλη διαφορά όσο αφορά το Fidelity και το performance RT στην ομαλότητα και την κίνηση δεν βλέπω. Αντιθέτως το Fidelity είναι κλάσης ανώτερο και πολύ πιο όμορφο απο το πιξελιασμενο για εμένα performance RT. Τώρα στο σκέτο performance δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ και να χάσω την οπτική πανδαισία που μου προσφέρει το ολοκληρωμένο πακέτο με τις αντανακλάσεις.

Πραγματικά τρομερή δουλειά. 

Επεξ/σία από cocous
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε σε ζηλευω,αφου σου φαινονται το ιδιο τα 30 με τα 60 fps.

Εγω 5 λεπτα επαιξα στο fidelity και πηγα να ζαλιστω..

Δημοσ.

Εγω ελεγα θα κατσω σημερα να παιξω αλλα τελικα δεν με θελει...Αυριο θα παραλαβω... Τεσπα μικρο το κακο , αγαπαμε ratchet.!! Απ οτι καταλαβαινω θα ναι πολυ καλη εμπειρια και θα το απολαυσω αρκετα.Καλο παιχνιδι σε ολους

• Thanks 1
Δημοσ.

[troll mode on]

εσείς που το έχετε τόσες ωρες στα χερια σας  το τερματίσατε η ειστε τπτ τελευταίοι κ θα το βγάλετε στο 10ωρο?

[troll mode off]

στα σοβαρά τώρα το χειριστήριο από μπαταρία με δονήσεις triggers ktl πως τα πάει?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω επαιξα ενα 3ωρακι το βραδι και μολις πατησα το ποδι μου στον sargasso.

Αλλα μαζεψα τα παντα στον πλανητη του Nefarious.

Oταν τρεχεις με τον ratchet νοιωθεις τις πατημασιες του απο τις δονησεις,μονο αυτο θα σου πω!!

Δεν εχω παιξει τοσο πολυ ωστε να δω ποσες ωρες θελει για να τελειωσει η μπαταρια.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sndev είπε

[troll mode on]

εσείς που το έχετε τόσες ωρες στα χερια σας  το τερματίσατε η ειστε τπτ τελευταίοι κ θα το βγάλετε στο 10ωρο?

[troll mode off]

στα σοβαρά τώρα το χειριστήριο από μπαταρία με δονήσεις triggers ktl πως τα πάει?

Πέρα από το χαβαλε, άκουγα τον Καλίφα στο gameover και έλεγε ότι το παιχνίδι είναι 15-20 ώρες...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Φιλε σε ζηλευω,αφου σου φαινονται το ιδιο τα 30 με τα 60 fps.

Εγω 5 λεπτα επαιξα στο fidelity και πηγα να ζαλιστω..

Κι όμως πίστεψε με. Και σε μένα αρέσουν τα 60 αλλά εδώ πραγματικά δεν το αντιλαμβάνομαι. Μιλάω πάντα Fidelity με performance RT. Αντιθέτως στο Demon Souls δεν παλευότανε με τίποτα. Χάλι μαύρο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cocous είπε

Κι όμως πίστεψε με. Και σε μένα αρέσουν τα 60 αλλά εδώ πραγματικά δεν το αντιλαμβάνομαι. Μιλάω πάντα Fidelity με performance RT. Αντιθέτως στο Demon Souls δεν παλευότανε με τίποτα. Χάλι μαύρο.

Ωραιος οπως σου αρεσει.

Εμενα η δικη μου η tv επειδη εχει πολυ σωστο game mode τα 30 με τα 60 fps εχουν τεραστια διαφορα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ωραιος οπως σου αρεσει.

Εμενα η δικη μου η tv επειδη εχει πολυ σωστο game mode τα 30 με τα 60 fps εχουν τεραστια διαφορα.

Κοίτα εδώ θα σου πω το ίδιο. Παίζω ίσως και στην καλύτερη Samsung που εχει υπάρξει. Για όσους γνωρίζουν 65Q9FN. Και ας είναι λιγάκι παλαιότερο μοντέλο. Πραγματικά σακατεύει σχεδόν όλα τα τοπ μοντέλα της Sammy. Και στο game mode τα πάει άριστα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορώ να αντιληφθώ κάτι τόσο άσχημο που να θυσιάσω το RT και την ανάλυση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Ναι αλλα εσυ φορας va πανελ λογικα,εγω φοραω oled.

Εχει μεγαλη διαφορα και στο post processing η δικη σου με την δικη μου.

Ισχύει αυτό. Πάντως αλήθεια παρακαλούσα να παίζει καλά στα 30 και η ευχή μου πραγματοποιήθηκε. Τεχνικά τα σπάει. Μαζεύω τα σαγόνια μου. Φαντάσου τι έχουμε να δούμε στην πορεία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cocous είπε

Ισχύει αυτό. Πάντως αλήθεια παρακαλούσα να παίζει καλά στα 30 και η ευχή μου πραγματοποιήθηκε. Τεχνικά τα σπάει. Μαζεύω τα σαγόνια μου. Φαντάσου τι έχουμε να δούμε στην πορεία.

Kαι εγω περιμενω πως και πως να βραδιασει να το συνεχισω με τα ακουστικα.

Τωρα παιζω final fantasy να περασει η ωρα.

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη που πετάγομαι σαν ... απλός παρατηρητής, αλλά εδώ λέμε ότι τα 30fps παίζουν καλύτερα από τα 60? Και ειδικά σε action game? Εγώ πλέον με τη νέα TV δεν μπορώ να παίξω τίποτα κάτω από 120fps!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Oταν τρεχεις με τον ratchet νοιωθεις τις πατημασιες του απο τις δονησεις,μονο αυτο θα σου πω!!

οποτε ειναι οντος  σαν το astros playroom ?  ε ρε γμτ θελω να πλατιναρω το returnal πρώτα  αλλα δε με βλεπω να κρατιέμαι 

54 λεπτά πριν, xavier είπε

Πέρα από το χαβαλε, άκουγα τον Καλίφα στο gameover και έλεγε ότι το παιχνίδι είναι 15-20 ώρες...

Αυτος είναι μεγάλος φαν του ratchet κ μαλλον υπερβάλει λιγο  κανα 10ωρο ειναι το game + τα εξτρα να πας 12 -13 ωρες απο οσα εχω διαβασει . φυσικά εχει να κανει κ ποσο εμπειρος παίχτης εισαι ποσο το τρεχεις. 

10 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Παιδιά συγνώμη που πετάγομαι σαν ... απλός παρατηρητής, αλλά εδώ λέμε ότι τα 30fps παίζουν καλύτερα από τα 60? Και ειδικά σε action game? Εγώ πλέον με τη νέα TV δεν μπορώ να παίξω τίποτα κάτω από 120fps!

δεν αναφέρανε οτι παίζουν καλύτερα τα 30fps σε σχεση με τα 60 αλλα οτι για τα δεδομενα του οτι ειναι αποδεκτο κ προτιμάει το rt, έτσι καταλαβαίνω δλδ. οσο για τα 120 ευτυχώς που δε βγαίνει στο gamepass γλύτωσες το 5ωρο !

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...