Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, jokul7 είπε Αλλά ένα σκέτο single player 10 ωρών, ναι καλύτερα να κάνει 15-20 ευρώ ή ακόμα καλύτερα να μπαίνει day one Game Pass! Eπιβεβαιωνεις αυτα που ελεγα παραπανω οτι τελικα το προβλημα δεν ειναι τοσο τα 80ευρω,αλλα η νοοτροπια/αντιληψη του καθενος,στο τι αξιζει και τι οχι. 😉 3 1
jokul7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Eπιβεβαιωνεις αυτα που ελεγα παραπανω οτι τελικα το προβλημα δεν ειναι τοσο τα 80ευρω,αλλα η νοοτροπια/αντιληψη του καθενος,στο τι αξιζει και τι οχι. 😉 Εννοείται ότι το πόσο "αξίζει" κάτι είναι σχετικό. Επίσης υπάρχει το λεγόμενο anchoring στο marketing το οποίο σε αγορές ολιγοπωλίων έχει τεράστια σημασία. Εν προκειμένω "Next Gen Παιχνίδι=80 ευρώ".
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jokul7 είπε Εννοείται ότι το πόσο "αξίζει" κάτι είναι σχετικό. Επίσης υπάρχει το λεγόμενο anchoring στο marketing το οποίο σε αγορές ολιγοπωλίων έχει τεράστια σημασία. Εν προκειμένω "Next Gen Παιχνίδι=80 ευρώ". Ναι κοιταξε να δεις. Υπαρχει το υποκειμενικο θεμα(τι πιστευει ο καθενας δηλαδη),και υπαρχει και το αντικειμενικο του θεματος(τι κρινει η ιδια η αγορα). Για το πρωτο μπορω πχ εγω να πω οτι το Ratchet πχ αξιζει 5ευρω. Το δευτερο σημαινει τι πιστευει η πλειοψηφια του κοσμου. Εαν για παραδειγμα η πλειοψηφια του κοσμου αγοραζει το παιχνιδι ακριβοτερα,τοτε προφανως δεν ισχυει για τους περισσοτερους η αποψη μου. Το τι γραφει ο καθενας στα διαφορα forum οπως εδω,δεν εκφραζει την πλειοψηφια του κοσμου εκει εξω,ειδικα σε μια χωρα οπως την Ελλαδα που η αγορα του gaming ειναι απο τις μικροτερες εκει εξω. Το Gamepass σε τετοιες περιπτωσεις δεν κολλαει καπου σε αυτα(οπως το ps plus/xbox live),γιατι δεν αφορα αγορα παιχνιδιου. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Fulgore 2
firepc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 80€ = 97,55$ Εκεί φτάσαμε, εκατό ντόλαρς το παιχνίδι 🥵
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δεν ειναι ρε παιδια τα 10 ευρω παραπανω.και δεν ειναι 10 ευρω παραπανω. Ειναι ταριφα 80αρι. Οτι παρεις 80.αυτο ειναι το νεο και οχι οτι αυξήθηκε το gow απο 70 80. Το νεο ειναι οτι το πρωτο rachet ειχε 39,99 και αυτο 79,99. Το returnal 79,99 Games που η νορμαλ τιμη τους θα ηταν στα 40 μαξ 50 ευρω. Και πουλιονται 80. Δεν γινεται ενα game να εχει budget 100 μυρια και να το βαζεις 79,99 και να βαζεις και τοσο ενα game που στοιχισε το 1/10 πχ
jokul7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι κοιταξε να δεις. Υπαρχει το υποκειμενικο θεμα(τι πιστευει ο καθενας δηλαδη),και υπαρχει και το αντικειμενικο του θεματος(τι κρινει η ιδια η αγορα). Για το πρωτο μπορω πχ εγω να πω οτι το Ratchet πχ αξιζει 5ευρω. Το δευτερο σημαινει τι πιστευει η πλειοψηφια του κοσμου. Εαν για παραδειγμα η πλειοψηφια του κοσμου αγοραζει το παιχνιδι ακριβοτερα,τοτε προφανως δεν ισχυει για τους περισσοτερους η αποψη μου. Το τι γραφει ο καθενας στα διαφορα forum οπως εδω,δεν εκφραζει την πλειοψηφια του κοσμου εκει εξω,ειδικα σε μια χωρα οπως την Ελλαδα που η αγορα του gaming ειναι απο τις μικροτερες εκει εξω. Το Gamepass σε τετοιες περιπτωσεις δεν κολλαει καπου σε αυτα(οπως το ps plus/xbox live),γιατι δεν αφορα αγορα παιχνιδιου. Μωρέ μαζί σου. Αν το αγοράζει η πλειοψηφία στα 80 ευρώ, πάσο. Το point μου είναι ότι αυτό το μοντέλο πλέον φαίνεται να μην βγαίνει οικονομικά για την πλειοψηφία των "μεσαίων" παιχνιδιών ή να καταλήγει σε μικρής διάρκειας παιχνίδια αφού δεν συμφέρει να δαπανηθούν και άλλα χρήματα για επιπλέον περιέχομενο (δες και miles morales). Το Game pass κολλάει στο ότι ο ανταγωνισμός άλλαξε το μοντέλο κατανάλωσης αυτών των "Μεσαίων" από πλευράς επένδυσης παιχνιδιών, και αυτό φαίνεται να βγαίνει.
vag.patrick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε Δεν ειναι ρε παιδια τα 10 ευρω παραπανω.και δεν ειναι 10 ευρω παραπανω. Ειναι ταριφα 80αρι. Οτι παρεις 80.αυτο ειναι το νεο και οχι οτι αυξήθηκε το gow απο 70 80. Το νεο ειναι οτι το πρωτο rachet ειχε 39,99 και αυτο 79,99. Το returnal 79,99 Games που η νορμαλ τιμη τους θα ηταν στα 40 μαξ 50 ευρω. Και πουλιονται 80. Δεν γινεται ενα game να εχει budget 100 μυρια και να το βαζεις 79,99 και να βαζεις και τοσο ενα game που στοιχισε το 1/10 πχ To 1o Ratchet ηταν επανεκδοση απο το Ps2 ... Γι αυτο και η τιμη αυτη. Σε καθε περιπτωση , αν σας φαινονται πολλα (που ειναι πολλα) , μην το αγοραζετε ρε παιδες. Στην τελικη το budget του ενος καλυπτει την χασουρα του αλλου για την εταιρεια. Καπως ετσι παει. 1 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Αρκετά με τη συζήτηση για την τιμή του τίτλου. Επικεντρωθείτε στο ίδιο το παιχνίδι παρακαλώ. 4 1
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, jokul7 είπε Το Game pass κολλάει στο ότι ο ανταγωνισμός άλλαξε το μοντέλο κατανάλωσης αυτών των "Μεσαίων" από πλευράς επένδυσης παιχνιδιών, και αυτό φαίνεται να βγαίνει. Αν το Ratchet and Clank εβγαινε στο gamepass,θα το παιζαμε ετσι (οπως επαιξαν πολλοι δωρεαν το Ratchet and Clank 2016 που το εδωσε η Sony δωρεαν πριν κατι εβδομαδες/μηνες),αλλα δυστηχως δεν βγαινει . Με λιγα λογια για να το κλεισουμε το κομματι της τιμης,πρεπει να σταματησει αυτο το πραγμα που γινεται οταν κυκλοφορει ενα Playstation exclusive(απο την προηγουμενη μαλιστα γενια),να αναφερεται σαν ''επιχειρημα''για την τιμη του το...gamepass. Το να θελει να περιμενει καποιος να πεσει η τιμη του για να το παρει για δικους του λογους,ειναι πιο λογικο(οπως θα κανω και εγω). 4
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 έγινε παραγγγελία από μένα. Δεν το χάνω αυτό το game. 2
vag.patrick Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Αυτοι που βαλατε παραγγελια , εχετε καμια ενημερωση για παραλαβη αυριο κλπ?
alexcas777 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Performance rt για μένα ξεκάθαρα που είμαι περίπου στα 2.5 μέτρα από την tv...νομίζω ξεκάθαρα αξίζουν οι "εκπτώσεις" στην ανάλυση για να παίζω στα 60 frames 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα