nekrik Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, sndev είπε Αφήστε τις «βολές» και δώστε πληροφορίες για αναλύσεις στο performance mode και το εάν έχει rt σε αυτό . Αυτά μας ενδιαφέρουν! 1
music_lover Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nekrik είπε Αφήστε τις «βολές» και δώστε πληροφορίες για αναλύσεις στο performance mode και το εάν έχει rt σε αυτό . Αυτά μας ενδιαφέρουν! Εμένα βασικά με ενδιαφέρει αν είναι διασκεδαστικό, αν έχει αρκετή διάρκεια, αν μου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος κτλ κτλ. Μάλλον ανήκω σε άλλη γενιά gamer.. εντάξει, δεν θα πω όχι σε καλύτερη απόδοση αλλά θα πω πως δεν είναι και προτεραιότητα μου. Θα μου πεις τότε για μεταπήδησες στην νέα γενιά. Ναι παρασύρθηκα, λάθος μου. Σκοπός μου ήταν να μην χάσω τίτλους που δεν θα κυκλοφορούν στις προηγούμενες κονσόλες. Αλλά αυτό θα κάνει κανένα χρόνο να συμβεί για τα καλά άρα μια χαρά ήμουν και με την προηγούμενη γενιά. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από music_lover 3 1
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Fulgore είπε υποψιαζομαι ανετο 90+ απο αυτα που ακουω.... 1
alexcas777 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ιστορία γιατί όλο το υπόλοιπο φαίνεται φανταστικό...
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω για κατω απο 90 το κοβω(πιθανως γυρω στο 85 πανω κατω),ειδικα λογω και της αρχικης του τιμης. Εαν το Ratchet οντως καταφερει και παρει τοσο υψηλες κριτικες(90+),τοτε πιθανως να μιλαμε για το goty του 2021. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από Fulgore 1
ilos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 90 είναι σχεδόν all time great βαθμολογία στο Metacritic. Τα games της insomniac συνήθως από 70-85 παίζουν. Το ratchet and clank 3 στο ps3 είχε πάρει μόνο 9. Από την άλλη για μένα δε λέει και κάτι. Το ακατανόμαστο έχει 93 MC score πχ. Δεν είδαν ούτε ένα ψεγάδι δηλαδή σε story και pacing.😁
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Στις 3/5/2021 στις 12:47 ΜΜ, mtifosi είπε Τι ετοιμασαν παλι οι μαγοι της insomniac...ευτυχως που υπαρχουν και αυτα τα studio και βλεπουμε πραγματικα next-gen τιτλους...στον τεχνικο τομεα μαλλον μονο το cyberpunk με τεχνολογια rtx το προσεγγιζει αλλα συνολικα η insomniac ξεφυγε. Εντάξει το Cyberpunk είναι καλύτερο τεχνικά αλλά θες pc με 3000+ ευρώ για να το δεις, ενώ εδώ με 400 ευρά δείχνει πράγματι φοβερό το Rachet, παρόλο που δεν μου αρέσει το στυλ του game. Αυτό και ένα άλλο game που βγήκε τώρα πρόσφατα με παρόμοιο art work και μία κοπελίτσα σε κάτι δάση είναι λες και βλέπεις animation movie!
alexcas777 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Θα συμφωνήσω για μένα έπρεπε 95-96 τουλάχιστον🙃 17 λεπτά πριν, ilos είπε 90 είναι σχεδόν all time great βαθμολογία στο Metacritic. Τα games της insomniac συνήθως από 70-85 παίζουν. Το ratchet and clank 3 στο ps3 είχε πάρει μόνο 9. Από την άλλη για μένα δε λέει και κάτι. Το ακατανόμαστο έχει 93 MC score πχ. Δεν είδαν ούτε ένα ψεγάδι δηλαδή σε story και pacing.😁 1
ilos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει το Cyberpunk είναι καλύτερο τεχνικά αλλά θες pc με 3000+ ευρώ για να το δεις, ενώ εδώ με 400 ευρά δείχνει πράγματι φοβερό το Rachet, παρόλο που δεν μου αρέσει το στυλ του game. Αυτό και ένα άλλο game που βγήκε τώρα πρόσφατα με παρόμοιο art work και μία κοπελίτσα σε κάτι δάση είναι λες και βλέπεις animation movie! Το Kena Bridge of Souls πρέπει να λες, δεν είναι ps5 exclusive αυτό.😁 11 λεπτά πριν, alexcas777 είπε Θα συμφωνήσω για μένα έπρεπε 95-96 τουλάχιστον🙃 96 αλλά από την ανάποδη.😁
xavier Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) το vidcast του gameover εβλεπα και υπονοησαν οτι οντως μιλαμε για το goty...για αυτο εγραψα για 90αρι...θα δειξει... βεβαια ο καλιφας ειναι ψιλο ratchet fanboy... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από xavier 1
mtifosi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει το Cyberpunk είναι καλύτερο τεχνικά αλλά θες pc με 3000+ ευρώ για να το δεις, ενώ εδώ με 400 ευρά δείχνει πράγματι φοβερό το Rachet, παρόλο που δεν μου αρέσει το στυλ του game. Αυτό και ένα άλλο game που βγήκε τώρα πρόσφατα με παρόμοιο art work και μία κοπελίτσα σε κάτι δάση είναι λες και βλέπεις animation movie! Το cyberpunk ειναι κορυφαιο και διαφωνω οτι θες pc των 3000( αν και οπως εχουν τωρα τα πραγματα θελοντας και μη τοσο θες 😅) χαρη στο dlss τουλαχιστον μεχρι 1440p αλλα καποια studio ειδικα της sony κανουν την διαφορα συνολικα με animation,εκφρασεις,ρυθμο κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα