petran91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Το τελείωσα κι εγώ χθες. Ομολογώ ότι στην αρχή(~1 ώρα) λόγω της έλειψης του ενδιαφέροντος σεναρίου βαρέθηκα αρκετά. Όσο έπαιζα όμως εθιζόμουν περισσότερο στο gameplay. Το παιχνίδι είναι ο ορισμός της διασκέδασης. Έχεις 15 λεπτά να παίξεις; Ανοίγεις ps5 φορτώνει αμέσως, παίζεις. Σε άλλα παιχνίδια δεν κάθομαι να παίξω αν δεν έχω τουλάχιστον μία ώρα ελεύθερη μπροστά μου. Το καταευχαριστήκα και το προτείνω σε όλους όσουν έχουν PS5. 4
ilias78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Θα βγω λίγο off topic κ συγχωρέστε με για αυτό. Διαβάζω για τα graphic modes του παιχνιδιού. Fidelity, performance κ performance rt (ray tracing). Η ερώτηση μου, καθότι άσχετος, είναι αν το rt έχει να κάνει με την τηλεόραση ή με την εκάστοτε μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε τίτλος?
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, ilias78 είπε αν το rt έχει να κάνει με την τηλεόραση ή με την εκάστοτε μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε τίτλος? Το Rt δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση. Το HDR έχει να κάνει με την τηλεόραση,ειδικά στο κομμάτι φωτεινότητας. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Τελος και από εμένα στο παιχνίδι με 14περίπου ώρες για 100%. Τα καλά +Οπτικός τομέας. Δικαίως οι διθύραμβοι για το πόσο όμορφο δείχνει το παιχνίδι, οι χαρακτήρες και οι πολύχρωμοι κόσμοι του. +Απόδοση. Ο άλλος τομέας που το παιχνίδι τα πάει άψογα. Διάφορες επιλογές για την απόδοση/ανάλυση του παιχνιδιού για κάθε γούστο, και γενικά το παιχνίδι τρέχει πάρα πολύ καλά. +Ηχος. Πολύ καλή δουλειά και στο voice acting των ηθοποιών και στους ήχους των όπλων/εχθρών. Κανένα παράπονο. +Gunplay. Μεγάλη ποικιλία όπλων με εύκολο και απλό upgrade αυτών. +Ωραια υλοποίηση του dualsense controller. +Υποστήριξη Ελληνικών +γρήγορο loading +η ενσωμάτωση των rifts στις μάχες Τα κακά -ιστορία/σενάριο. Οχι ότι γενικά ήταν ποτέ το δυνατότερο κομμάτι της σειράς αυτής, αλλά για 80ευρώ περίμενα το κάτι παραπάνω. -επαλαμβανόμενοι εχθροί(ειδικά τα mini bosses). Και εδώ για 80ευρώ έπρεπε να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από το να σκοτώνεις συνέχεια τους ίδιους goons του κεντρικού κακού. -απουσία mini games. Μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει κανένα mini game ή έστω αγώνες(time challenge κλπ),πέραν από την κεντρική αρένα. -διάρκεια/replay value. Σχεδόν 14ώρες για 100%(3η δυσκολία) δεν το λές και μεγάλη διάρκεια,και το κύριο replay value του παιχνιδιού είναι το new game+/challenge mode,μιας και δεν έχει και πολλά collectables να μαζέψεις ή γενικά πολλά πράγματα να κάνεις αφού το τερματίσεις. -η τιμή. Το μεγαλύτερο κουσούρι του παιχνιδιού που δυστηχώς χαντακώθηκε, η απόφαση της Sony να βάλει 80ευρώ αρχική τιμή σε Ratchet and Clank παιχνίδι. Μια τιμή 50ευρώ θα ήταν πολύ πιο λογική με βάση και το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Ευτυχώς που πλέον εδώ και καιρο το βρισκεις σε πιο λογικές τιμές,γιατί στα 80ευρώ ίσχυε το γνωστό Wait for sale. Συνολικά άλλος ένας αξιόλογος τίτλος από την Insomniac, και από τους must τίτλους για ένα κάτοχο ps5. 1
dekulinkgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Θα συμφωνησω και εγω με τα περισσοτερα που λες.Ειδικα με την τιμη,που το εχουμε ξαναθιξει βεβαια,υπαρχει θεμα.Εγω με κατι δωροεπιταγες το πηρα στα 30 ευρω τα χριστουγεννα καινουργιο.Αρκετα διασκεδαστικο παιχνιδι παντως.Αλλωστε ειναι απο την Insomniac οπως αναφερεις που εγω προσωπικα την θεωρω την top developer του ps
nyne Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Είναι εξαιρετικό παιχνίδι,αλλά ναι τα 80€ είναι πολλά,στα 50€ θα ήταν μια τίμια επιλογή.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Θα συμφωνησω και εγω με τα περισσοτερα που λες.Ειδικα με την τιμη,που το εχουμε ξαναθιξει βεβαια,υπαρχει θεμα.Εγω με κατι δωροεπιταγες το πηρα στα 30 ευρω τα χριστουγεννα καινουργιο.Αρκετα διασκεδαστικο παιχνιδι παντως.Αλλωστε ειναι απο την Insomniac οπως αναφερεις που εγω προσωπικα την θεωρω την top developer του ps Οντως η τιμή είχε αναφερθεί και παλιότερα,απλά οι περισσότεροι απλά είχαν αναφέρει την διαρκεια του(που ανέκαθεν τα Ratchet παιχνίδια δεν είχαν μεγάλη διάρκεια),γιαυτό και ανέφερα λίγα παραπάνω πράγματα που πέτυχα για να δικαιολογήσω παραπάνω την κακή απόφαση της Sony για την αρχική τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα