Προς το περιεχόμενο

Ratchet & Clank: Rift Apart [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος και το Rift Apart το έβγαλα όλο με τα Haptic feedback στο on και στο Performance RT μιας και δεν έχω 4Κ τελεβιζιο,και είναι στα 60hz, πολυ γέλιο και πιστολίδι σε συνδυασμό με τα haptic πάει σε άλλο επίπεδο, δεν ημουν ποτέ φαν της σειράς *το πήρα με το ps5 σε bundle* ακριβό κατ εμε στα 70+ που κανει, ίσως στα 40-50 να ήταν καλή τιμή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, γενικά σαν παιχνίδι ήταν φοβερό με ακουστικά επίσης έδειξε ποιο πολλα το παιχνίδι με τα εφέ και τα κόλπα στο 3D audio, και είναι από τα λίγα που είναι όντως όπως το λέει η λέξη Ψυχαγωγία χωρίς αγγαρείες και κακό! Ωραίες αποστολές και όπλα, φανταστική πλοκή, τα οπλα αυτά είχαν "σχεδόν" της δικές τους δονήσεις και haptic, εξαιρετικό σε όλα το βρίσκω ήταν πολυ ωραια εμπειρία το παιχνίδι. 

• Like 3
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι καθώς είμαι πλέον στη μέση του παιχνιδιού και οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Γραφικά ήχος αίσθηση του κοντρόλ καταπληκτικά..

αλλά βρίσκω μια υπερβολή. Δεν αισθάνομαι ότι σαν παιχνίδι κάνει και πολλά. Απλά σου πετάει συνέχεια εχθρούς, μα συνέχεια...χωρίς λόγο.. και ενδιάμεσα λένε και δυο λόγια να προχωράει η πλοκή. Κάθε 5 λεπτά ξεκινάς να πολεμάς κύματα εχθρών. Η ιστορία καταλήγει να ναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Και ξεκάθαρα θα αρχίσω να πιστεύω πως τα ελληνικά reviews παίρνουν οδηγίες από τη Σόνυ τι να σχολιάζουν. Όλοι λένε πόσο συμπαθητική είναι η Rivet και για την προσωπικότητα της. Δεν αναπτύσσεται ιδιαίτερα ο χαρακτήρας της όπως και των περισσότερων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σημειώνω πως έχω ήδη περάσει το μισό του παιχνιδιού

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolis.illegal είπε

Επανέρχομαι καθώς είμαι πλέον στη μέση του παιχνιδιού και οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Γραφικά ήχος αίσθηση του κοντρόλ καταπληκτικά..

αλλά βρίσκω μια υπερβολή. Δεν αισθάνομαι ότι σαν παιχνίδι κάνει και πολλά. Απλά σου πετάει συνέχεια εχθρούς, μα συνέχεια...χωρίς λόγο.. και ενδιάμεσα λένε και δυο λόγια να προχωράει η πλοκή. Κάθε 5 λεπτά ξεκινάς να πολεμάς κύματα εχθρών. Η ιστορία καταλήγει να ναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Και ξεκάθαρα θα αρχίσω να πιστεύω πως τα ελληνικά reviews παίρνουν οδηγίες από τη Σόνυ τι να σχολιάζουν. Όλοι λένε πόσο συμπαθητική είναι η Rivet και για την προσωπικότητα της. Δεν αναπτύσσεται ιδιαίτερα ο χαρακτήρας της όπως και των περισσότερων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σημειώνω πως έχω ήδη περάσει το μισό του παιχνιδιού

Όλα τα Ratchet & Clank το ίδιο concept έχουν. Αντιμετωπίζεις κύματα εχθρών στους οποίους αδειάζεις το μεγάλο και πρωτότυπο οπλοστάσιο σου, μέχρι να προχωρήσεις στους επόμενους.

Εδώ ολόκληρο mode έχουν με τη λογική Run & Gun. Αυτό πουλούσαν πάντα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Charismo είπε

Όλα τα Ratchet & Clank το ίδιο concept έχουν. Αντιμετωπίζεις κύματα εχθρών στους οποίους αδειάζεις το μεγάλο και πρωτότυπο οπλοστάσιο σου, μέχρι να προχωρήσεις στους επόμενους.

Εδώ ολόκληρο mode έχουν με τη λογική Run & Gun. Αυτό πουλούσαν πάντα.

Ναι δίκιο έχεις, αλλά δεν μου είχε φανεί τόσο έντονο στο προηγουμενο παιχνίδι. Το έβρισκα πιο ισορροπημένο σε σχέση με την ιστορια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

σύμφωνο φίλε μαζί σου ,  εγώ το βαρέθηκα από το 5% ,  έχω παίξει όλη την σειρά , μάλλον μεγαλώσαμε χαχαχα , καμία ουσία 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kundi είπε

σύμφωνο φίλε μαζί σου ,  εγώ το βαρέθηκα από το 5% ,  έχω παίξει όλη την σειρά , μάλλον μεγαλώσαμε χαχαχα , καμία ουσία 

Εεε όχι μπορει αυτό να ναι λίγο βαρετό. Αμέσως εσύ μεγαλώσαμε. Χαχα. Πάντως από άποψη επίδειξης δύναμης του ps5 και dualsense τα καταφέρνει μια χαρά. Ως εκει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Δεν εχω παιξει το συγκεκριμένο του θεματος ακομα(δεν εχω ps5) αλλά έχω παιξει τα προηγουμενα 2,το ενα του ps4 και το Clank in time.

Όντως ειναι ωραια και ευχαριστα παιχνιδια για αυτο που ειναι,αλλα απο την αλλη αν ειχαν τιμη 80ευρω(καλη ωρα),και εγω θα ημουν πιο αυστηρος με αυτα. Για single player παιχνιδι μιλάμε ουτως ή αλλως.

Αρα με αφορμη την τιμη που εχει τωρα το παιχνιδι,θα ηθελα να ειναι λιγο πιο αυστηροι οι υπολοιποι στην κριτικη τους για αυτο,περαν απο τον παρα πολυ δυνατο οπτικο τομεα/γραφικα που περισσοτερο διαβαζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν  λίγο το τερματίσαμε και εμείς. 

Ότι καλύτερο έχω παίξει. 

Λέω να προχωρήσω τώρα σε ενοικίαση του demon souls. 

Αξίζει το συγκεκριμένο ?

Το bloodborne  δεν μου άρεσε καθόλου. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Πριν  λίγο το τερματίσαμε και εμείς. 

Ότι καλύτερο έχω παίξει. 

Λέω να προχωρήσω τώρα σε ενοικίαση του demon souls. 

Αξίζει το συγκεκριμένο ?

Το bloodborne  δεν μου άρεσε καθόλου. 

Το Demon’s Souls είναι αισθητά ευκολότερο. Ωστόσο, αν δεν σου άρεσε το Bloodborne, δεν νομίζω να σου αρέσει ούτε αυτό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια στην πιστα με το τρυπανι μου τα δείχνει σχεδόν ολα ασπρομαυρα εχω σκαλωσει. Ειδα βιντεο στο youtube και ηταν ολα με χρωμα. Πως ειναι σε σας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, bvb7 είπε

Ρε παιδια στην πιστα με το τρυπανι μου τα δείχνει σχεδόν ολα ασπρομαυρα εχω σκαλωσει. Ειδα βιντεο στο youtube και ηταν ολα με χρωμα. Πως ειναι σε σας;

Δες μήπως έχεις βάλει φίλτρο από το cheat screen που ξεκλειδώνει όταν μαζεύεις χρυσές βίδες. Θα έπρεπε να έχει χρώμα. Αλλά αυτό ακούγεται σαν κλασικό φίλτρο. Έχει πολλά το R&C.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Charismo είπε

Δες μήπως έχεις βάλει φίλτρο από το cheat screen που ξεκλειδώνει όταν μαζεύεις χρυσές βίδες. Θα έπρεπε να έχει χρώμα. Αλλά αυτό ακούγεται σαν κλαδικό φίλτρο. Έχει πολλά το R&C.

Μπήκα στο photo mode κάτι είχε πατηθεί από εκεί καταλάθος νομίζω όλα καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...