Προς το περιεχόμενο

Returnal [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 60 ευρώ είναι στο ps store (-25%). Αξίζει λέτε? Αν και λογικά όσοι είστε εδώ μέσα θα πείτε ναι 😛

Παίζω souls games γενικά. Βλέπω στο howlongtobeat κάνα 30αρι ώρες. Εσείς σε πόσες το βγάλατε (αν το βγάλατε 😂

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Fulgore

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Στα 60 ευρώ είναι στο ps store (-25%). Αξίζει λέτε? Αν και λογικά όσοι είστε εδώ μέσα θα πείτε ναι 😛

Παίζω souls games γενικά. Βλέπω στο howlongtobeat κάνα 30αρι ώρες. Εσείς σε πόσες το βγάλατε (αν το βγάλατε 😂

Αξιζει,αλλά στις αγγελίες μπορείς να το βρεις φθηνότερα!

Δημοσ.

Είμαι σε απόγνωση....τρίτο biome, ένα xenoglyph cypher λείπει, install uninstall το παιχνίδι, save delete και πάμε από την αρχή και πότε δεν έρχεται. Fun του platinum δεν είμαι. Έχω 3 σε όλη μου την ύπαρξη στο ps network αν και έχω τερματίσει πάνω από 50 games. Αλλά εδώ με έχει πιάσει πείσμα. Αν πω 150 ώρες + είναι λίγο. Το θέμα είναι ότι θα είχα το platinum από τις 70-80 ώρες παιχνιδιού. Άλλες τόσες και περισσότερο είναι το κυνήγι ενός xenoglyph cipher το οποίο ποτέ δεν έρχεται και δεν ξέρω αν θα έρθει τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά εγώ δεν βλέπω να το περνάω ποτέ το πρώτο boss. Καλά αυτοί οι μλκ δεν μπορούσαν να το κάνουν λίγο ποιο εύκολο. Για το πρώτο boss μιλάμε g.. το κεφάλι τους :P

Εκεί στο τρίτο respawn και όταν φτάσει στο μέσο του health του πιάνει στην κυριολεξία φρενίτιδα με meelee που πρέπει να έχεις αντανακλαστικά saolin για να τα αποφύγεις μαζί με το να σου ρίχνει όλη την παλέτα του από ότιδήποτε έχει. Tα mellee attack είναι όμως το μεγάλο προβλημα καθώς κάνουν φοβερό dmg. 

Mιλάμε για εφιάλτης όχι μλκ. Ψάχνω τώρα μήπως έχει βγει κανά cheat... :P 

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

καλά εγώ δεν βλέπω να το περνάω ποτέ το πρώτο boss. Καλά αυτοί οι μλκ δεν μπορούσαν να το κάνουν λίγο ποιο εύκολο. Για το πρώτο boss μιλάμε g.. το κεφάλι τους :P

Εκεί στο τρίτο respawn και όταν φτάσει στο μέσο του health του πιάνει στην κυριολεξία φρενίτιδα με meelee που πρέπει να έχεις αντανακλαστικά saolin για να τα αποφύγεις μαζί με το να σου ρίχνει όλη την παλέτα του από ότιδήποτε έχει. Tα mellee attack είναι όμως το μεγάλο προβλημα καθώς κάνουν φοβερό dmg. 

Mιλάμε για εφιάλτης όχι μλκ. Ψάχνω τώρα μήπως έχει βγει κανά cheat... :P 

Τον αστροναυτη τον πήρες; Το παράσιτο που σε ανασταίνει; Και τα δύο βοηθάνε, όπως και ότι μπορεί να αναπληρώσει την ενέργειά σου ή να αυξήσει το damage. Και σε εμένα από το 180+ deaths για το true ending τα 30:+ ήταν στο πρώτο boss. Τελικά τον πέρασα μετά από ένα πολύ καλό run στο 1ο biome, που μάσεψα αρκετά πράγματα και είχα δυναμώσει αρκετά και το όπλο...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Καλή τιμή. Καμία σχέση με το 70ρι + που δώσαμε.  Όσον αφορά τη διάρκεια, ανάλογα πως θα σου κάτσει και πόσο το'χεις με τα 3d person bullet hell. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε εύκολο και ίσως σχετικά μικρό κυρίως λόγω συγκεκριμένων πραγμάτων που έχει το game. Δεν έχει καμια σχέση εαν παίζεις soulsbourne και Sekiro, εδώ με λιγη τύχη και κατανόηση της λογικής του game μποείς να γινεις σε 3 με 4 ώρες υπερτούμπανο και να το πας τραίνο προς το τέλος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την υποψία οτι αν δεν ψηφίσεις αναλογικα τόσες φορές οσες κ οι κασέτες ηχογράφησης δε σε αφηνει να προχωρησεις τόσο εύκολα 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος και από μένα γκαις. Φοβερή εμπειρία πραγματικό next gen. Θεωρώ υπερβολή αυτά που λένε περί δυσκολίας, σε παιχνίδια της fromsoft πέρασα πολύ χειρότερα. Γενικά αν αφοσιωθείς στο παιχνίδι 100%και δεις πως λειτουργούν τα mechanics μεταξυ τους μπορείς εύκολα να κάνεις την χαρακτήρα op. Έκανα προσεκτικό playthrough με όσο το δυνατόν λιγότερο damage ώστε να έχω 5 adrenaline με ότι συνεπάγεται σε χρηματα/weapon profesiency και εκμετάλλευση των healing και ήμουν μονίμως overleveled. Θέλει λίγο προσοχή back tracking κ micromanagement καί βγαίνει ανετότατα. Χώρια που συγκεκριμένα items k όπλα είναι εξίσου op

Επεξ/σία από di maria kun
  • Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το τερματισα και γω μετα απο καμια 20κατι deaths και γυρω στο 20ωρο gameplay.

Το παιχνιδακι ειναι ακρως εθιστικο,εξαιρετικο shooting gameplay και απολαυστικο loop. Οντως προοριζεται σε hardcore κοινο,το γεγονος οτι δεν εχει checkpoints και ξαναμηδενιζεις απτην αρχη θα ξενερωσει πολλους που θελαν κατι σε casual scifi shooter.

Δεν με πειραζει που δεν εχει checkpoints,ωστοσο θα ηθελα προσωπικα ενα παραπανω boost σε items και builds οταν πηγαινεις κατευθειαν σε βαθυτερα biomes,διοτι οσες φορες  εκανα το breakthrough σε bosses ηταν με πολυ farm στην πρωτη περιοχη. Μου φανηκε αδυνατο να κανεις rush στις δυσκολοτερες περιοχες κατευθειαν,ακομα και αν τις ειχες ξεκλειδωσει...

Πριν τον τερματισμο ειχα κανει OP build,οπου σαρωσα σερι τις 2 τελευταιες περιοχες. Φυσικα για τερματισμο μιλαμε μεχρι να πεσουν τα credits,καθως το παιχνιδι προφανως εχει true ending,με αρκετη δουλεια ακομα υποθετω. Η ιστορια ακομα δεν ειπε ξεκαθαρα τι γινεται και πως,λογικα στο true ending ξεκλειδωνει ολο το story.

Επισης πανεμορφα ολα τα biomes,με αγαπημενα τις 2 ζουγκλες,την ερημο,αλλα και την αβυσσο.

Στα αρνητικα,καποια οπλα και items τα οποια ηταν ξεκαθαρα χειροτερα απο καποια αλλα,οπως και οτι το rng μπορουσε να σε φτιαξει πολυ,αλλα και να σε χαλασει. Απτο τι items θα σου προσφερει για να αγορασεις,την σειρα που θα σου εμφανιστουν στο παιχνιδι, μεχρι και το αν θα ετρωγες malfunction μαζευοντας containers που τελικα μπορει να χαν μουφα items.

9/10 απο μενα, ουτε σινεματικ experience,ουτε ταινιογκειμ, αγνο πορωτικο gameplay

• Like 2
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξερω εμενα τι μου λετε για 6-7 ωρες ολο το παιχνιδι αν εισαι καλος,εγω 6 ωρες εκανα να βγαλω το πρωτο boss και να πεθανω μετα και παλι απο την αρχη,βεβαια πολλα δεν ηξερα και πλεον τα εμαθα οποτε μετα απο πολλα returns μαθαινεις τα παντα ..Δεν ηξερα οτι επρεπε να σε τραβανε τα πλομακια για να παρεις πραγματα ,δεν ηξερα οτι τα πρασινα σου ανεβαζουν το heal pool αν τα παιρνεις οταν εισαι γεματος στην ζωη και πολλα αλλα...Μου θυμισε πολυ hades οποιος εχει παιξει,φυσικα στο πιο δυσκολο

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

τα rogue like game είναι κατηγορία μόνα τους αλλά δεν είναι για όλους. 

Aν και δεν είμαι του είδους με τίποτα εδώ μιλάμε για κορυφαία gaming εμπειρία. Φοβερά σχεδιασμένος κόσμος. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...