Προς το περιεχόμενο

Returnal [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Fulgore

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα, υπαρχει καποιος που ασχολειται ακομα με το παιχνιδι?

Σκεφτομαι να το αγορασω να το ξεκινησω γτ ακουω πολυ καλα λογια, αλλα μιας και ειμαι φουλ απειρος απο τετοιου στυλ παιχνιδιου μου ακογονται βουνο το οτι σε καθε γυρα υπαρχουν διαφορετικα οπλα, αλλαζουν οι πιστες κλπ. Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι "ευκολο" να τα συνηθισω ολα αυτα και να μαθω το παιχνιδι.

Επισης δεν εχω καταλαβει το εξης, το παιχνιδι ειναι horror?

Δημοσ.

Όχι δεν είναι εύκολο. Είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια που υπάρχουν. Είναι όμως απίστευτα χορταστικό και έχει πολλά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ή να σου καταστρέψουν τη σεζόν. Είναι όμως μέρος του παιχνιδιού. 

Υπάρχουν σημεία κλειδιά που άπαξ και τα ξεκλειδώσεις μένουν για πάντα ανοιχτά όσο και να χάνεις. 

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν είναι για όλους. Η δυσκολία από μόνη της είναι αρκετή για να αναγκάσει 8/10 άτομα να το παρατήσουν. Αν όμως είσαι υπομονετικός και επίμονος θα έχεις να κερδίσεις πολλά καθώς σε ανταμείβει. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Όχι δεν είναι εύκολο. Είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια που υπάρχουν. Είναι όμως απίστευτα χορταστικό και έχει πολλά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ή να σου καταστρέψουν τη σεζόν. Είναι όμως μέρος του παιχνιδιού. 

Υπάρχουν σημεία κλειδιά που άπαξ και τα ξεκλειδώσεις μένουν για πάντα ανοιχτά όσο και να χάνεις. 

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν είναι για όλους. Η δυσκολία από μόνη της είναι αρκετή για να αναγκάσει 8/10 άτομα να το παρατήσουν. Αν όμως είσαι υπομονετικός και επίμονος θα έχεις να κερδίσεις πολλά καθώς σε ανταμείβει. 

Αν ειναι ευκολο δεν εννοω στο θεμα δυσκολιας αλλα στο να κατανοησω το παιχνιδι.

Ειναι horror?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Αν ειναι ευκολο δεν εννοω στο θεμα δυσκολιας αλλα στο να κατανοησω το παιχνιδι.

Ειναι horror?

Δεν μπορώ να ξέρω το επίπεδο σου στο gaming. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι κάτι δύσκολο στην κατανόηση του, απλά θέλει την προσοχή του και τον χρόνο του. 

Δεν είναι horror με την έννοια του Dead space ή Resident evil όμως έχει σίγουρα horror στοιχεία και σκηνικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς το παιχνίδι έχει ακόμα κάποια game-breaking bugs τα οποία σε κλειδώνουν σε κάποια δωμάτια, μου συνέβη αυτό δύο φορές, η δεύτερη σε ένα πολύ καλό run στο τελευταίο biome και απλά ξενέρωσα και από τότε δεν είχα το κουράγιο να το ξαναπιάσω.

• Moderators
Δημοσ.

Έχει βρει κάποιος τρόπο να παίξει το game χωρίς DualSense features;

Θέλω να το παίξω μέσω remote play (μέσω Steam Deck) και δεν βρίσκω τρόπο να παρακάμψω το μισό πάτημα της σκανδάλης. 

Έχει βρει κανένας τρόπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...