Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπερα παιδιά. Να πω που εχω κολησει... Εχω μεστο σπιτι ενα poe swith απτο οποιο φευγει ενα ethernet καλώδιο μέσα απο τοιχους κ βγαίνει εξω οπου συνδεεται κ δινει ρευμα σε μια poe ip camera. Το θεμα μου ειναι οτι θελω να βαλω λίγα μετρα παραπερα αλλη μια ip camera αλλα δεν εχει ρεύμα εκει. Οποτε αναρωτιιεμαι αν γινεται με το ethernet καλώδιο της προηγουμενης να μπορεσω με κάποιο τροπο να δωσω και στις δυο ρευμα. Αναρωτιόμουν αν γινεται με το etthernet καλωδιο που βγαινει εξω, να δώσω ρευμα σενα αλλο poe switch που θαναι εξω απτο σπιτι και απο εκει θα βγουν δυο αλλα ethernet ωστε να δωσουν ρευμα στις καμερες. Ευχαριστώ
jkoukos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Το PoE που χρειάζονται οι κάμερες είναι Passive ή ενεργό 802.3at/af (προσοχή δεν είναι ίδια και ούτε συνεργάζονται); Αν είναι το πρώτο δεν υπάρχει λύση. Στο δεύτερο υπάρχουν αρκετές αλλά με το φθηνότερο να κοστίζει περίπου 60€ μήπως είναι προτιμότερο να περάσεις άλλο ένα καλώδιο δικτύου; Εξάλλου θα είναι σε εξωτερικό χώρο, οπότε πας για ακόμη ακριβότερη συσκευή. 2
Ledis Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μια ωάρια λύση για τέτοιες περιπτώσεις ειναι και το παρακάτω προιον https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=PFT1300 Μικρό σε μέγεθος μπαίνει ευκολία σε κουτί διακλάδωσης. 1
Hamurabi Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, Ledis είπε Μια ωάρια λύση για τέτοιες περιπτώσεις ειναι και το παρακάτω προιον https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=PFT1300 Μικρό σε μέγεθος μπαίνει ευκολία σε κουτί διακλάδωσης. Αυτο τι κανει ακριβως;
Ledis Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, Hamurabi είπε Αυτο τι κανει ακριβως; Διαθέτει 3 θύρες LAN. Το Τροφοδοτείς με PoE στην θύρα IN, και σου δίνει 2 θύρες PoE για να συνδέσεις συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα