Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Πριν απο λιγο προσπαθησα να μεταφερω λεφτα απο τραπεζα σε paypal. Εβαλα τα στοιχεια κανονικα, ωστοσο μετα μου λεει εχουμε στειλει 2 μικρα ποσα στον λογαριασμο σου, μπες και δες κτλπ. Ωστοσο εχω μπει στην τραπεζα και δεν βρισκω τιποτα. Εχουν περασει 2-3 μερες ηδη. 

Ξερετε τι μπορει να παιζει;

Δημοσ.

Μπερδεμένα τα λες, τα δυο ποσά τα στέλνει το παυπαλ, άσχετο δηλαδη με το αν στέλνεις εσυ λεφτά απο την τράπεζα σου προς το παυπαλ.

Για ξανα γράψε ποιο ειναι το πρόβλημα

Αν δεν εχεις κανει verification με τον κωδικο απο τα δυο ποσα του παυπαλ,  και έστειλες λεφτα στο παυπαλ απο την τράπεζα σου, το πιο πιθανόν ειναι να μην γινουν αποδεκτά απο το παυπαλ και να γυρίσουν σε καμια 10αρια μέρες πισω(αυτο με επιφύλαξη)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 28/4/2021 στις 12:28 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Μπερδεμένα τα λες, τα δυο ποσά τα στέλνει το παυπαλ, άσχετο δηλαδη με το αν στέλνεις εσυ λεφτά απο την τράπεζα σου προς το παυπαλ.

Για ξανα γράψε ποιο ειναι το πρόβλημα

Αν δεν εχεις κανει verification με τον κωδικο απο τα δυο ποσα του παυπαλ,  και έστειλες λεφτα στο παυπαλ απο την τράπεζα σου, το πιο πιθανόν ειναι να μην γινουν αποδεκτά απο το παυπαλ και να γυρίσουν σε καμια 10αρια μέρες πισω(αυτο με επιφύλαξη)

Καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό με το PayPal αλλά τίποτα αυτά τα 2 μικρά ποσά που πρέπει να γράψεις για επαλήθευση δεν μου εμφανίζονται πουθενά .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Annasp είπε

Καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό με το PayPal αλλά τίποτα αυτά τα 2 μικρά ποσά που πρέπει να γράψεις για επαλήθευση δεν μου εμφανίζονται πουθενά .

Σου λεει ότι θα βρεις δυο ποσά ή μια χρεωση με κωδικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

στο ebanking σου δεν εμφανίζονται;

Μπαίνω από εφαρμογή της Πειραιώς και όχι δεν έχει κατι

Επεξ/σία από Annasp
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Annasp είπε

Μπαίνω από εφαρμογή της Πειραιώς

Και δεν υπάρχει τίποτα;Εχεις δώσει σωστά τα στοιχεία;Μηπως είναι στην καρτα;Δεν ξερω πως είναι στην Π.

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το paypal και μου είπαν μπορεί να πάρει μέχρι 5 ημέρες. Αν και παλιά που είχα ξανά προσπαθήσει δεν μπορούσα να βρω τις 2 χρεώσεις.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Annasp είπε

Την καρτα την εχω κανει αλλα θελω και τον λογαριασμο

Για να μπορείς να τα κάνεις ανάληψη;Αλλιώς κάνεις την δουλειά σου μια χαρά και με την κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...