AntoMast Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπερα παιδια, Πριν απο λιγο προσπαθησα να μεταφερω λεφτα απο τραπεζα σε paypal. Εβαλα τα στοιχεια κανονικα, ωστοσο μετα μου λεει εχουμε στειλει 2 μικρα ποσα στον λογαριασμο σου, μπες και δες κτλπ. Ωστοσο εχω μπει στην τραπεζα και δεν βρισκω τιποτα. Εχουν περασει 2-3 μερες ηδη. Ξερετε τι μπορει να παιζει;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μπερδεμένα τα λες, τα δυο ποσά τα στέλνει το παυπαλ, άσχετο δηλαδη με το αν στέλνεις εσυ λεφτά απο την τράπεζα σου προς το παυπαλ. Για ξανα γράψε ποιο ειναι το πρόβλημα Αν δεν εχεις κανει verification με τον κωδικο απο τα δυο ποσα του παυπαλ, και έστειλες λεφτα στο παυπαλ απο την τράπεζα σου, το πιο πιθανόν ειναι να μην γινουν αποδεκτά απο το παυπαλ και να γυρίσουν σε καμια 10αρια μέρες πισω(αυτο με επιφύλαξη)
Annasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 12:28 ΠΜ, NikosKallithea είπε Μπερδεμένα τα λες, τα δυο ποσά τα στέλνει το παυπαλ, άσχετο δηλαδη με το αν στέλνεις εσυ λεφτά απο την τράπεζα σου προς το παυπαλ. Για ξανα γράψε ποιο ειναι το πρόβλημα Αν δεν εχεις κανει verification με τον κωδικο απο τα δυο ποσα του παυπαλ, και έστειλες λεφτα στο παυπαλ απο την τράπεζα σου, το πιο πιθανόν ειναι να μην γινουν αποδεκτά απο το παυπαλ και να γυρίσουν σε καμια 10αρια μέρες πισω(αυτο με επιφύλαξη) Καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό με το PayPal αλλά τίποτα αυτά τα 2 μικρά ποσά που πρέπει να γράψεις για επαλήθευση δεν μου εμφανίζονται πουθενά .
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Annasp είπε Καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό με το PayPal αλλά τίποτα αυτά τα 2 μικρά ποσά που πρέπει να γράψεις για επαλήθευση δεν μου εμφανίζονται πουθενά . Σου λεει ότι θα βρεις δυο ποσά ή μια χρεωση με κωδικό;
Annasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Σου λεει ότι θα βρεις δυο ποσά ή μια χρεωση με κωδικό; 2 ποσα
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Annasp είπε 2 ποσα στο ebanking σου δεν εμφανίζονται;
Annasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε στο ebanking σου δεν εμφανίζονται; Μπαίνω από εφαρμογή της Πειραιώς και όχι δεν έχει κατι Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από Annasp
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Annasp είπε Μπαίνω από εφαρμογή της Πειραιώς Και δεν υπάρχει τίποτα;Εχεις δώσει σωστά τα στοιχεία;Μηπως είναι στην καρτα;Δεν ξερω πως είναι στην Π.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Οι ελληνικές τραπεζες αργουν να πάρουν χαμπάρι τις χρεωσεις που στελνει το ππ, πρεπει να περιμένετε ...και σημερα είναι Παρασκευή
Annasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Επικοινώνησα με το paypal και μου είπαν μπορεί να πάρει μέχρι 5 ημέρες. Αν και παλιά που είχα ξανά προσπαθήσει δεν μπορούσα να βρω τις 2 χρεώσεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Καρτα προσπαθείς να συνδέσεις ή λογαριασμό;
Annasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καρτα προσπαθείς να συνδέσεις ή λογαριασμό; Λογαριασμό
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Annasp είπε Λογαριασμό Συνδεσε κάρτα.
Annasp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Συνδεσε κάρτα. Την καρτα την εχω κανει αλλα θελω και τον λογαριασμο
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Annasp είπε Την καρτα την εχω κανει αλλα θελω και τον λογαριασμο Για να μπορείς να τα κάνεις ανάληψη;Αλλιώς κάνεις την δουλειά σου μια χαρά και με την κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα