Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Το επίμαχο post πάντως, δλδ αυτό στο οποίο απάντησε ο @NikosKallithea, δεν άλλαξε.

Και όμως έχει απαντήσει πρωτος και με το παλιό ποστ που λεει για φρεον και τον ρωτάει τι έχει γίνει τελικά.Οταν στο ένα λεει για φρεον και στο άλλο για ψυκτικό του λεει να ξεκαθαρίσει τι εννοεί.Λογικά τον ρωτάει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε
11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το επίμαχο post πάντως, δλδ αυτό στο οποίο απάντησε ο @NikosKallithea, δεν άλλαξε.

Και όμως έχει απαντήσει πρωτος και με το παλιό ποστ που λεει για φρεον και τον ρωτάει τι έχει γίνει τελικά.Οταν στο ένα λεει για φρεον και στο άλλο για ψυκτικό του λεει να ξεκαθαρίσει τι εννοεί.Λογικά τον ρωτάει.

Εγώ όμως δεν λέω για το παλιό, δες για ποιο post λέω:

image.png.50536828e9f1ec3b836bcb4ac6b831df.png

Στο συγκεκριμένο post ο φίλος σωστά το είχε γράψει, άλλο αν ο Νίκος από την Καλλιθέα δεν είδε καν τι έγραφε αυτό που έκανε quote.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ όμως δεν λέω για το παλιό, δες για ποιο post λέω:

image.png.50536828e9f1ec3b836bcb4ac6b831df.png

Στο συγκεκριμένο post ο φίλος σωστά το είχε γράψει, άλλο αν ο Νίκος από την Καλλιθέα δεν είδε καν τι έγραφε αυτό που έκανε quote.

Οταν στο πρωτο λεει για φρεον και στο δευτερο για ψυκτικό του λεει ότι πρέπει να καταλάβει τι του είπε ο μαστορας..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τελικα φρεον ή αντιψυκτικό χανει, Τα βρήκατε;

Ξεκόλλα με το φρέον, ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και το διόρθωσε 20 λεπτά μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ξεκόλλα με το φρέον, ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και το διόρθωσε 20 λεπτά μετά.

Ξεκολλα(με) .......γενικότερα.

(εντιτ)

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οταν στο πρωτο λεει για φρεον και στο δευτερο για ψυκτικό του λεει ότι πρέπει να καταλάβει τι του είπε ο μαστορας..

Μόνο που τη στιγμή που του το είπε αυτό ο ts είχε ήδη διορθώσει το πρώτο.

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεκόλλα .......γενικότερα.

Άλλος έχει κολλήσει, όχι εγώ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα. Σήμερα τσέκαρα το αμάξι και είδα ότι ειχε χαθεί σχεδόν ολο το ψυκτικό. Το γέμισα και αργότερα βρήκα ότι ο σωλήνας του καλοριφέρ (έτσι το είπε ο μαστορας) τρυπησε. Το λάστιχο πρέπει να μην έχει πάνω από 20 ευρώ λιγο που έψαξα. Δεν μου έβγαλε καμια ένδειξη για κάποια βλάβη την προηγούμενη φορά που δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Λέτε να έχω μελλοντικά θεματα;

Τα υγρα λεγονται αντιψυκτικο!

Αν εχει σπασει ο σωληνας του καλοριφερ τοτε θελεις αλλαγη καλοριφερ! Αν ειναι ο λαστιχενιος-κολαρο(λιγο δυσκολο) ειναι μικρο το κοστος!

Δημοσ.

Είπα και εγώ ο έρμος να ρωτήσω τους μαστορους του insomnia αλλα τι το θελα..

🤣🤣

Εχανε ψυκτικο υγρό και είχε διαρροή από το σωλήνα του καλοριφέρ. Το άλλαξα και όλα καλά. Να ξέρετε ότι το ψυγείο παίρνει ψυκτικό υγρό και χρησιμοποιείται και στο καλοριφέρ. Όταν ξεκινήσει το βεντιλατερ το τραβάει. Αυτά. Problem solved και όλα καλά!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, txcellas είπε

🤣🤣

Εχανε ψυκτικο υγρό και είχε διαρροή από το σωλήνα του καλοριφέρ. Το άλλαξα και όλα καλά. Να ξέρετε ότι το ψυγείο παίρνει ψυκτικό υγρό και χρησιμοποιείται και στο καλοριφέρ. Όταν ξεκινήσει το βεντιλατερ το τραβάει. Αυτά. Problem solved και όλα καλά!

Αφού ο μαστρομπαμπης που πας δεν ξέρει να κάνει εξαέρωση, πες του να δει κάνα βίντεο στο youtube.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Klausx είπε

Αφού ο μαστρομπαμπης που πας δεν ξέρει να κάνει εξαέρωση, πες του να δει κάνα βίντεο στο youtube.

Ποιος είπε ότι δεν κάνει εξαερωση; Ρε φίλε, σορού κιόλας βλαμμένος εισαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, txcellas είπε

6 λεπτά πριν, txcellas είπε

Ποιος είπε ότι δεν κάνει εξαερωση; Ρε φίλε, σορού κιόλας βλαμμένος εισαι;

Εγώ είμαι βλαμμένος ή εσύ που λες ότι όταν ξεκινάει το καλοριφέρ/βεντιλατερ τραβάει το ψυκτικό υγρό; Αφού δεν το έχεις τι ασχολείσαι;

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, txcellas είπε

🤣🤣

Σαλατα τα έχεις κάνεις μάστορα.Το βεντιλατερ είναι για να ψύχει το ψυγείο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

🤣🤣

Ασυναρτησιες!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...