Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Σήμερα τσέκαρα το αμάξι και είδα ότι ειχε χαθεί σχεδόν ολο το ψυκτικό. Το γέμισα και αργότερα βρήκα ότι ο σωλήνας του καλοριφέρ (έτσι το είπε ο μαστορας) τρυπησε. Το λάστιχο πρέπει να μην έχει πάνω από 20 ευρώ λιγο που έψαξα. Δεν μου έβγαλε καμια ένδειξη για κάποια βλάβη την προηγούμενη φορά που δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Λέτε να έχω μελλοντικά θεματα;

Επεξ/σία από txcellas
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα. Σήμερα τσέκαρα το αμάξι και είδα ότι ειχε χαθεί σχεδόν ολο το φρεον. Το γέμισα και αργότερα βρήκα ότι ο σωλήνας του καλοριφέρ (έτσι το είπε ο μαστορας) τρυπησε. Το λάστιχο πρέπει να μην έχει πάνω από 20 ευρώ λιγο που έψαξα. Δεν μου έβγαλε καμια ένδειξη για κάποια βλάβη την προηγούμενη φορά που δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Λέτε να έχω μελλοντικά θεματα;

Το φρεον που το εβαλες που λες, στο καλοριφέρ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα. Σήμερα τσέκαρα το αμάξι και είδα ότι ειχε χαθεί σχεδόν ολο το φρεον. Το γέμισα και αργότερα βρήκα ότι ο σωλήνας του καλοριφέρ (έτσι το είπε ο μαστορας) τρυπησε. Το λάστιχο πρέπει να μην έχει πάνω από 20 ευρώ λιγο που έψαξα. Δεν μου έβγαλε καμια ένδειξη για κάποια βλάβη την προηγούμενη φορά που δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Λέτε να έχω μελλοντικά θεματα;

Το αιρκοντίσιον ή το καλοριφερ έχει πρόβλημα;Αλλο το ένα άλλο το άλλο.

Φρεόν πάντως δεν μπορείς να το έλεγξεις μονος σου.Μαλλον το αντιψυκτικό εννοείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το φρεον που το εβαλες που λες, στο καλοριφέρ?

Εχασε ψυκτικο υγρό και ο μάστορας ειδε ότι υπάρχει πρόβλημα στο σωλήνα καλοριφέρ.

Επεξ/σία από txcellas
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, txcellas είπε

Εχασε ψυκτικο υγρό και ο μάστορας ειδε ότι υπάρχει πρόβλημα στο σωλήνα καλοριφέρ.

Ή πρεπει να αλλαξεις μάστορα ή πρεπει να καταλάβεις τι σου ειπε, αυτα που περιγράφεις ειναι ασύμβατα μεταξυ τους

...και τελος παντων ποιο ειναι το προβλημα σου τα 20 ευρω που κανει ο σωληνας, παρε εναν και βαλτον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ή πρεπει να αλλαξεις μάστορα ή πρεπει να καταλάβεις τι σου ειπε, αυτα που περιγράφεις ειναι ασύμβατα μεταξυ τους

...και τελος παντων ποιο ειναι το προβλημα σου τα 20 ευρω που κανει ο σωληνας, παρε εναν και βαλτον

Άλλος μάλλον δεν καταλαβαινει....ενεκα κι η ωρα.

Γιατί είναι ασύμβατα μεταξύ τους; Δεν κυκλοφορεί παραφλου στο καλοριφέρ; Πως ζεσταίνει;

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε
10 ώρες πριν, txcellas είπε

Η ακόμα καλύτερα να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που κάνεις quote.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, txcellas είπε

Φίλε λογικά δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρομαι. Σίγουρα δεν ρώτησα εσένα..

Φίλε μπερδεύτηκες, στον @NikosKallithea απάντησα πριν, όχι σε σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κάνατε μαντάρα με τα quotes. Τέλος πάντων, OP, αφού το είδε μάστορας γιατί δε ρώτησες τον ίδιο ? Αλλά εφόσον το πρόβλημα είναι μόνο στο κολάρο τότε τι μελλοντικά θέματα να έχεις εφόσον το αντικαταστήσεις ?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα. Σήμερα τσέκαρα το αμάξι και είδα ότι ειχε χαθεί σχεδόν ολο το ψυκτικό. Το γέμισα και αργότερα βρήκα ότι ο σωλήνας του καλοριφέρ (έτσι το είπε ο μαστορας) τρυπησε. Το λάστιχο πρέπει να μην έχει πάνω από 20 ευρώ λιγο που έψαξα. Δεν μου έβγαλε καμια ένδειξη για κάποια βλάβη την προηγούμενη φορά που δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Λέτε να έχω μελλοντικά θεματα;

Αν τη στιγμή που "ειχε χαθεί σχεδόν ολο το ψυκτικό" ανέβασε υψηλή θερμοκρασία, ίσως να έκαψε φλάντζα.

Υπόψιν αν έχει πάθει κάτι τέτοιο (καμμένη φλάντζα) και η ζημιά είναι ακόμα στην αρχή, μπορεί να περάσουν ακόμα και 6 μήνες μέχρι να εμφανίσει συμπτώματα.

Υ.Γ. Sorry που απάντησα χωρίς να έχεις ρωτήσει εμένα :P

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, txcellas είπε

χανει ψυκτικο υγρο και συ δε πηρες χαμπαρι τιποτα???δεν ανεβασε θερμοκρασια ?? τι περιμενες   φωνιτικη ειδοποιηση ?? 

ασχοληθηκες με το κολλαρο αν ειναι ακριβο και δεν πηγες σε συνεργειο που ασχολειται με το αμαξι σου να το τσεκαρουν μπας και εχει πει το ποιημα η φλαντζα οπως σου ειπαν και εχει κατι ποιο σοβαρο....

παντως αν πας για το κολλαρο αναλογα και με την ηλικια του αυτοκινητου μπορει να θελουν ολα αλλαγη τα κολλαρα και μπορει και το δοχειο διαστολης.....το αυτοκινητο ειναι μετατροπη σε αεριο????τι τουτου ειναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Η ακόμα καλύτερα να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που κάνεις quote.

Για αυτό και κάνουμε παραθεση το ποστ,γιατι άλλαζουν .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για αυτό και κάνουμε παραθεση το ποστ,γιατι άλλαζουν .

Το επίμαχο post πάντως, δλδ αυτό στο οποίο απάντησε ο @NikosKallithea, δεν άλλαξε.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, txcellas είπε

Το περπάτησες χωρίς υγρά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...