Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

σκοπευω να αγορασω ενα κονταροπριονο που το θελω για τον κηπο μου και ψαχνομαι αυτες τις ημέρες για καποιο αξιοπιστο, οσο μακρυτερο γινεται μεχρι τα 100 ευρω!

Ξερει καποιος ποιες μαρκες εχουν καλο ονομα? Εχω βρει καποια κονταροπριονα της Κραφτ κλπ αλλα υπαρχουν και καποια που θα ηθελα να ξερω αν ειναι οκ σαν μαρκες! Π.χ. Τομακ (αν και κινεζικη) ή η Ryobi που ειναι Ιαπωνικη που οσο να 'ναι ειναι καλα τα Ιαπωνικα εργαλεια.... 

Ευχαριστω εκ των προτερων! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Καλησπερα σε ολους,

σκοπευω να αγορασω ενα κονταροπριονο που το θελω για τον κηπο μου και ψαχνομαι αυτες τις ημέρες για καποιο αξιοπιστο, οσο μακρυτερο γινεται μεχρι τα 100 ευρω!

Ξερει καποιος ποιες μαρκες εχουν καλο ονομα? Εχω βρει καποια κονταροπριονα της Κραφτ κλπ αλλα υπαρχουν και καποια που θα ηθελα να ξερω αν ειναι οκ σαν μαρκες! Π.χ. Τομακ (αν και κινεζικη) ή η Ryobi που ειναι Ιαπωνικη που οσο να 'ναι ειναι καλα τα Ιαπωνικα εργαλεια.... 

Δε ξερω να σου πω. Παντως ειχα δανειστει ενα kraft και καταφερα να κοψω γυρω στα 10 τετραγωνικα χορτα σε 2 ωρες. Ετρεμε και ειχα πολλα θεματα. Με το καιρο σπαγαν διαφορα και διαλυοταν. 

Πηρα ενα oleo-mac και εκανα σε 3 ωρες 400τμ μετα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Καλησπερα σε ολους,

Η Ryobi ειναι Ιαπωνικη,απο το Τοκυο μαλιστα,απο το κεντρο.Μπορει να ειναι και στην Οσακα το εργοστασιο,δεν ειμαι 100% σιγουρος.Περα απο την πλακα,την Ryobi μαζι με την Milwaukee και μερικες ακομη τις εχει η Techtronic Industries,μια Κινεζικη πολυεθνικη.Ολη η ποιοτητα παει στην Milwaukee και στις αλλες παει οτι μεινει.Δεν ειπες αν θες βενζινοκινητο ή ηλεκτρικο.Οτι βλεπεις σε παρομοια τιμη,εχει και παρομοια ποιοτητα.Βλεπεις ενα κονταροπριονο πχ μαρκας Kraft στα 100€ και ενα της AEG (τυχαιες μαρκες και τιμες) που ειναι σχετικα γνωστη,παλι στα 100€.Ε,και τα δυο παρομοια ποιοτητα ειναι,μην το ψαχνεις με τις μαρκες.Αν επρεπε να αγορασω ενα εργαλειο σε τετοια κατηγορια τιμης,ισως να επελεγα καποιο της Nakayama σαν λιγο πιο ποιοτικη απο τον αχταρμα των Κινεζικων που κυκλοφορουν.

Τα κινεζικα εργαλεια κηπου εχουν ακριβως την ποιοτητα που πληρωνεις,οπως λεει και ο φιλος πιο πανω αρχιζουν και διαλυονται σιγα σιγα.Εχω μια μεσινεζα Efco 40 κυβικα την οποια την ειχα παρει 400€ το 2010 και ακομα δουλευει οπως την πρωτη μερα αν και εχει δουλεψει ατελειωτες ωρες.Oleo mac και Efco πολυ ποιοτικα εργαλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...