doctorized Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Θέλω να μετρήσω την ταχύτητα μεταξύ ρούτερ και pc. Στο ίντερνετ είδα πολλές επιλογές για μέτρηση ταχύτητας μεταξύ 2 υπολογιστών όπως το iperf. Εγώ δεν θέλω μεταξύ 2 υπολογιστών. Θέλω μεταξύ ρούτερ και pc με καλώδιο ethernet. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει τη μέτρηση;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, doctorized είπε Θέλω να μετρήσω την ταχύτητα μεταξύ ρούτερ και pc. Στο ίντερνετ είδα πολλές επιλογές για μέτρηση ταχύτητας μεταξύ 2 υπολογιστών όπως το iperf. Εγώ δεν θέλω μεταξύ 2 υπολογιστών. Θέλω μεταξύ ρούτερ και pc με καλώδιο ethernet. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει τη μέτρηση; Aν πας καπου στις ιδιότητες της σύνδεσης σου στον υπολογιστή σου, σου λεει τι σύνδεση εχεις.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 10 hours ago, doctorized said: Θέλω να μετρήσω την ταχύτητα μεταξύ ρούτερ και pc. Στο ίντερνετ είδα πολλές επιλογές για μέτρηση ταχύτητας μεταξύ 2 υπολογιστών όπως το iperf. Εγώ δεν θέλω μεταξύ 2 υπολογιστών. Θέλω μεταξύ ρούτερ και pc με καλώδιο ethernet. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει τη μέτρηση; μονο fritz εχω δει που εχει iperf server 10 hours ago, NikosKallithea said: Aν πας καπου στις ιδιότητες της σύνδεσης σου στον υπολογιστή σου, σου λεει τι σύνδεση εχεις. αυτο ειναι τι κλειδωνει κατα καποιο τροπο.δεν σημαινει οτι μπορει να το πιασει ακομα και σε lan επιπεδο μπορει να υπαρχει οποιοδηποτε bottleneck
jkoukos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Αν ο Router δεν έχει εξαρχής τέτοια δυνατότητα (που 99% των περιπτώσεων στα απλά οικιακά δεν υπάρχει, με εξαίρεση στα Fritz που αναφέρει ο poulinios), τότε αναγκαστικά με 2 υπολογιστές συνδεδεμένους στον Router.
doctorized Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Οκ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα