Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μετρήσω την ταχύτητα μεταξύ ρούτερ και pc. Στο ίντερνετ είδα πολλές επιλογές για μέτρηση ταχύτητας μεταξύ 2 υπολογιστών όπως το iperf. Εγώ δεν θέλω μεταξύ 2 υπολογιστών. Θέλω μεταξύ ρούτερ και pc με καλώδιο ethernet. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει τη μέτρηση;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, doctorized είπε

Θέλω να μετρήσω την ταχύτητα μεταξύ ρούτερ και pc. Στο ίντερνετ είδα πολλές επιλογές για μέτρηση ταχύτητας μεταξύ 2 υπολογιστών όπως το iperf. Εγώ δεν θέλω μεταξύ 2 υπολογιστών. Θέλω μεταξύ ρούτερ και pc με καλώδιο ethernet. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει τη μέτρηση;

Aν πας καπου στις ιδιότητες της σύνδεσης σου στον υπολογιστή σου, σου λεει τι σύνδεση εχεις.

Δημοσ.
10 hours ago, doctorized said:

μονο fritz εχω δει που εχει iperf server

10 hours ago, NikosKallithea said:

Aν πας καπου στις ιδιότητες της σύνδεσης σου στον υπολογιστή σου, σου λεει τι σύνδεση εχεις.

αυτο ειναι τι κλειδωνει κατα καποιο τροπο.δεν σημαινει οτι μπορει να το πιασει ακομα και σε lan επιπεδο

μπορει να υπαρχει οποιοδηποτε bottleneck

Δημοσ.

Αν ο Router δεν έχει εξαρχής τέτοια δυνατότητα (που 99% των περιπτώσεων στα απλά οικιακά δεν υπάρχει, με εξαίρεση στα Fritz που αναφέρει ο poulinios), τότε αναγκαστικά με 2 υπολογιστές συνδεδεμένους στον Router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...