Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω τους δικηγόρους αν σε μια ομαδική συνομιλία άνω των 2 ατόμων στα social media ( viber κλπ ) υπάρχει η νομιμότητα της διαπόμπευσης εν αγνοία μου προσωπικές μου τοποθετήσεις από την ομάδα αυτή . . . 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Kyriakos131211
Δημοσ.

Εννοείς ότι έβγαλαν σε σκρησνσοτ δημόσια προσωπικές τοποθετήσεις σου από μια ιδιωτική συζήτηση σε ομάδα του viber?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εννοείς ότι έβγαλαν σε σκρησνσοτ δημόσια προσωπικές τοποθετήσεις σου από μια ιδιωτική συζήτηση σε ομάδα του viber?

Ακριβώς αυτό και διαπομπεύθηκε 

Μόλις τώρα, Kyriakos131211 είπε

Η τοποθέτηση μου είναι ουδέτερη , δεν αφορά άσχημο ή προσβλητικό περιεχόμενο , αν αυτό έχει σημασία . 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Η τοποθέτηση μου είναι ουδέτερη , δεν αφορά άσχημο ή προσβλητικό περιεχόμενο , αν αυτό έχει σημασία . 

Δώσε ένα παράδειγμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δώσε ένα παράδειγμα.

Τοποθετήθηκα σε ζήτημα που αφορά την εργασία μου με ύφος τέτοιο που δεν προσβάλλω κάτι και έγινε η καρφωτή , έπειτα διαπομπεύθηκε η τοποθέτηση μου αυτή με σκοπό τον παραδειγματισμό ... Πιθανόν .

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Τοποθετήθηκα σε ζήτημα που αφορά την εργασία μου με ύφος τέτοιο που δεν προσβάλλω κάτι και έγινε η καρφωτή , έπειτα διαπομπεύθηκε η τοποθέτηση μου αυτή με σκοπό τον παραδειγματισμό ... Πιθανόν .

Αν ήταν η αληθινή άποψη σου, υποστήριξε την! Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, στα θέλω σου και τις απόψεις σου.

Αν μετάνιωσες για όσα είπες και δεν τα πιστεύεις, να ζητήσεις συγγνώμη αν κάποιος μπορεί να προσβλήθηκε. Θα είσαι σωστός έτσι.

Ναι, κακώς έγινε η διαπόμπευση και δεν ήταν σωστή.

Ναι , παραμένεις ο εαυτός σου, φυσικά θα εκθέσεις και εσύ όλους αυτούς που ήταν στην συνομιλία και δεν είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης.

Όχι, δεν θα κάνεις πίσω τώρα. Και στην τελική όλοι έχουμε τοποθετηθεί σε διάφορα πράγματα με καλό ή άσχημο τρόπο. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους οχι.

Σιγά σιγά θα την 'φάνε' από αλλού αυτοί οι άνθρωποι (ρουφιανους λαϊκιστή) .

Όσο αφορά τους δικηγόρους δεν θα κερδίσεις τίποτα ιδιαίτερο και θα χάσεις χρόνο και χρήμα.

• Like 3
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ . Είμαι άνθρωπος που υπερασπίζεται την γνώμη του και την άποψη του . Είμαι άνθρωπος γενικά που του αρέσει και η συζήτηση . Η διαπόμπευση όμως από τον άμεσα προιστάμενο - για τον οποίο μιλάμε - μου έδειξε πέρα από αντιεπαγγελματισμό , ανευθυνότητα καθώς και κακή διαχείριση του προσωπικού του για αυτό και θέλω να γνωρίζω αν νομικά , είμαι εντάξει και ας αναφέρομαι στο πρόσωπο του με ύφος τέτοιο που με βρίσκει αντίθετο . 

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι ψάχνεις. 

Σήκωσαν screenshot με την φωτογραφία σου; Βίντεο που φαίνεσαι εσύ και τα λεγόμενα σου; 

Νομιζω πως για αυτό έπρεπε να υπήρχε η δική σου συγκατάθεση. 

Δημοσ.

Φιλικά πάντα,  για θέματα εργασίας θα μπορούσες να την πάθεις με τον ίδιο τρόπο και με μια κουβέντα στη δουλειά...προσεχε που μιλάς και τι λες όχι γιατί αυτό που λες είναι λάθος και δεν το πιστεύεις. Προς θεού. Αλλά οι ρουφιάνοι συνήθως παραλλασουν τα λεγόμενα κατά τη μεταφορά και βρίσκεσαι εσύ έκθετος. Αν έχεις παράπονα για την εργασία ο σωστότερος τρόπος είναι να ζητάς συνάντηση με διευθυντή η με προϊστάμενο άνω του διευθυντή και εκεί να εκφράζεις το παράπονο σου. Αυτό που έγινε σε σένα τώρα νομίζω είναι κατακριτέο και θεωρώ ότι ξεφτιλίζεται αυτός που εκμεταλλεύτηκε τα λεγόμενα σου σε μια ιδιωτική συζητηση. Μην μασάς...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν έχω καταλάβει τι ψάχνεις. 

Σήκωσαν screenshot με την φωτογραφία σου; Βίντεο που φαίνεσαι εσύ και τα λεγόμενα σου; 

Νομιζω πως για αυτό έπρεπε να υπήρχε η δική σου συγκατάθεση. 

Κοινοποίησαν σε έντυπο εκτυπωμένο λες και ειναι ''φειβολαν'' την συνομιλία μου στο βαιμπερ , σε συναδελφους . Αυτό έγινε από τον προιστάμενο προς τους υφιστάμενους συναδέλφους πιθανόν για παραδειγματισμό . Αναζητώ , αν αυτό είναι ποινικό αδίκημα και αν το περιεχόμενο που απεικονίζεται μπορεί να ανατρέψει εις βάρος μου το αδίκημα αυτό ή να το δικαιολογήσει .

Επεξ/σία από Kyriakos131211
  • Sad 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν είναι κάτι ασήμαντο, γιατί δεν ρωτάς δικηγόρο?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Σε ευχαριστώ . Είμαι άνθρωπος που υπερασπίζεται την γνώμη του και την άποψη του . Είμαι άνθρωπος γενικά που του αρέσει και η συζήτηση . Η διαπόμπευση όμως από τον άμεσα προιστάμενο - για τον οποίο μιλάμε - μου έδειξε πέρα από αντιεπαγγελματισμό , ανευθυνότητα καθώς και κακή διαχείριση του προσωπικού του για αυτό και θέλω να γνωρίζω αν νομικά , είμαι εντάξει και ας αναφέρομαι στο πρόσωπο του με ύφος τέτοιο που με βρίσκει αντίθετο . 

Επιτρεψε μου να σου πω φιλικα οτι εσυ εισαι ανευθυνος και οχι ο προισταμενος.Που νομιζες οτι μιλας?σε φιλαρακι?Σε μια εποχη που δε θα ξαναβρεις ευκολα δουλεια?Οι προισταμενοι ειναι οι πρωτοι ρουφιανοι.Παντα ηταν.Να προσεχεις γιατι ειναι οι εποχες δυσκολες φιλε.Τελος στο μυαλο τους μερικοι νομιζουν οτι το να δινεις κοσμο,φαινεται οτι νοιαζεσαι για τη δουλεια σου.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Κοινοποίησαν σε έντυπο εκτυπωμένο λες και ειναι ''φειβολαν'' την συνομιλία μου στο βαιμπερ , σε συναδελφους . Αυτό έγινε από τον προιστάμενο προς τους υφιστάμενους συναδέλφους πιθανόν για παραδειγματισμό . Αναζητώ , αν αυτό είναι ποινικό αδίκημα και αν το περιεχόμενο που απεικονίζεται μπορεί να ανατρέψει εις βάρος μου το αδίκημα αυτό ή να το δικαιολογήσει .

Κοινοποιήσαν μόνο την δήλωση ανώνυμα η με όνομα και φωτογραφία; 

Συμφωνώ με τα λεγόμενα του zoupous αν και τα είπε σκληρά. 

Και εγώ τυχαίνει να κάνω ένα εβδομαδιαίο διαδικτυακό meeting με φίλους και γνωστούς για δικά μας θέματα. Τώρα αν είσαι με συναδέλφους και προϊστάμενους πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...