Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ρωτησε φιλος αλλα μαλον χλωμο .

Αν κανει παραχωρηση σε εφορια το 50% απο διαμερισμα που εχει μπορει να γλυτωσει καποιο φορο για αγορα αλλου διαμερισματος ή αυτοκινητου κλπ ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με ρωτησε φιλος αλλα μαλον χλωμο .

Αν κανει παραχωρηση σε εφορια το 50% απο διαμερισμα που εχει μπορει να γλυτωσει καποιο φορο για αγορα αλλου διαμερισματος ή αυτοκινητου κλπ ?

Βασικά η εκχώρηση (και όχι παραχώρηση) ακινήτου μπορεί να καλύψει μόνο οφειλές από φόρο κληρονομιάς, και όχι οφειλές από άλλους φόρους.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Helionar είπε

Παρεξηγήσιμος ο τίτλος πάντως :D:P

οντως, νόμιζα είναι κανένα τρολλοποστ

Έστω ότι η εφορία δέχοταν το 50%, τι θα το έκανε; Μου φαίνεται τέρμα γελοίο και σαν σκέψη. 

• Confused 1
Δημοσ.

Ειναι ενα διαμερισμα σε επαρχια που ανηκει το μισο στη γυναιαμ του και το δηλωνει στην εφορια αλλα η αδερφη που εχει το αλλο μισο δεν τους δινει μια ...Ξερω υπαρχουν και αλλες λυσεις οπως δικαστηρια αλλα δεν θελει να φτασει εκει .

Επισης νομιμα επρεπε να της καταθετουν το 1/2 σε Τραπεζα που δεν κανουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Ειναι ενα διαμερισμα σε επαρχια που ανηκει το μισο στη γυναιαμ του και το δηλωνει στην εφορια αλλα η αδερφη που εχει το αλλο μισο δεν τους δινει μια ...Ξερω υπαρχουν και αλλες λυσεις οπως δικαστηρια αλλα δεν θελει να φτασει εκει .

κλασσική περίπτωση βλάβης.

όσους γνωστούς /φίλους έχω που είναι σε παρόμοια φάση, δηλαδή να έχουν 50-50 κάποιο σπίτι, οικόπεδο, όλοι είναι στα μαχαίρια. Είναι νόμος αυτό. Έχω 4 άτομα τώρα στο νου μου, που τους ξέρω καλά.

Θέλεις να βάλεις κάποιους να πλακωθούν; Δωσε τους από μισό κάποιο σπίτι 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Να το δωσει στην εκκλησία .Εκεί να δεις σκηνικά

Δημοσ.

η καλύτερη λύση είναι να πουληθεί (έστω και σε ξεφτίλα τιμή) και να μοιραστούν τα χρήματα. αλλά σιγά μη συμφωνήσουν

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bitbit είπε

η καλύτερη λύση είναι να πουληθεί (έστω και σε ξεφτίλα τιμή) και να μοιραστούν τα χρήματα. αλλά σιγά μη συμφωνήσουν

Φυσικα και η αλλη αδερφη δεν θα συμφωνησει γιατι την εχει καλοβρει να παιρνει εστω τα 200 ευρω τον μηνα ολα αυτη .

35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να το δωσει στην εκκλησία .Εκεί να δεις σκηνικά

Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση !!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Helionar είπε

Παρεξηγήσιμος ο τίτλος πάντως :D:P

Εγώ μόλις είδα τον τίτλο πάτησα απευθείας λέω ωπα εδώ έχει ζουμί η υπόθεση να βοηθήσουμε. 😝

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...