Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Με ρωτησε φιλος αλλα μαλον χλωμο . Αν κανει παραχωρηση σε εφορια το 50% απο διαμερισμα που εχει μπορει να γλυτωσει καποιο φορο για αγορα αλλου διαμερισματος ή αυτοκινητου κλπ ?
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με ρωτησε φιλος αλλα μαλον χλωμο . Αν κανει παραχωρηση σε εφορια το 50% απο διαμερισμα που εχει μπορει να γλυτωσει καποιο φορο για αγορα αλλου διαμερισματος ή αυτοκινητου κλπ ? Βασικά η εκχώρηση (και όχι παραχώρηση) ακινήτου μπορεί να καλύψει μόνο οφειλές από φόρο κληρονομιάς, και όχι οφειλές από άλλους φόρους. 1
Bitbit Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, Helionar είπε Παρεξηγήσιμος ο τίτλος πάντως οντως, νόμιζα είναι κανένα τρολλοποστ Έστω ότι η εφορία δέχοταν το 50%, τι θα το έκανε; Μου φαίνεται τέρμα γελοίο και σαν σκέψη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Ειναι ενα διαμερισμα σε επαρχια που ανηκει το μισο στη γυναιαμ του και το δηλωνει στην εφορια αλλα η αδερφη που εχει το αλλο μισο δεν τους δινει μια ...Ξερω υπαρχουν και αλλες λυσεις οπως δικαστηρια αλλα δεν θελει να φτασει εκει . Επισης νομιμα επρεπε να της καταθετουν το 1/2 σε Τραπεζα που δεν κανουν.
Bitbit Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Ειναι ενα διαμερισμα σε επαρχια που ανηκει το μισο στη γυναιαμ του και το δηλωνει στην εφορια αλλα η αδερφη που εχει το αλλο μισο δεν τους δινει μια ...Ξερω υπαρχουν και αλλες λυσεις οπως δικαστηρια αλλα δεν θελει να φτασει εκει . Επισης νομιμα επρεπε να της καταθετουν το 1/2 σε Τραπεζα που δεν κανουν. κλασσική περίπτωση βλάβης. όσους γνωστούς /φίλους έχω που είναι σε παρόμοια φάση, δηλαδή να έχουν 50-50 κάποιο σπίτι, οικόπεδο, όλοι είναι στα μαχαίρια. Είναι νόμος αυτό. Έχω 4 άτομα τώρα στο νου μου, που τους ξέρω καλά. Θέλεις να βάλεις κάποιους να πλακωθούν; Δωσε τους από μισό κάποιο σπίτι 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Εγω θα του προτεινω να στειλει εξωδικο και για τα παλια ενοικια αλοιως...θα του πουλησει 1000 ευρω Για να τους δουμε τοτε...
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ειναι ενα διαμερισμα σε επαρχια που ανηκει το μισο στη γυναιαμ του και το δηλωνει στην εφορια αλλα η αδερφη που εχει το αλλο μισο δεν τους δινει μια ...Ξερω υπαρχουν και αλλες λυσεις οπως δικαστηρια αλλα δεν θελει να φτασει εκει . Επισης νομιμα επρεπε να της καταθετουν το 1/2 σε Τραπεζα που δεν κανουν. Να το δωσει στην εκκλησία .Εκεί να δεις σκηνικά
Bitbit Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 η καλύτερη λύση είναι να πουληθεί (έστω και σε ξεφτίλα τιμή) και να μοιραστούν τα χρήματα. αλλά σιγά μη συμφωνήσουν 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, Bitbit είπε η καλύτερη λύση είναι να πουληθεί (έστω και σε ξεφτίλα τιμή) και να μοιραστούν τα χρήματα. αλλά σιγά μη συμφωνήσουν Φυσικα και η αλλη αδερφη δεν θα συμφωνησει γιατι την εχει καλοβρει να παιρνει εστω τα 200 ευρω τον μηνα ολα αυτη . 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να το δωσει στην εκκλησία .Εκεί να δεις σκηνικά Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση !!!!
TheoAlex50 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Helionar είπε Παρεξηγήσιμος ο τίτλος πάντως Εγώ μόλις είδα τον τίτλο πάτησα απευθείας λέω ωπα εδώ έχει ζουμί η υπόθεση να βοηθήσουμε. 😝
Προτεινόμενες αναρτήσεις