kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για πείτε πρώην νεολαίοι Μπαίνει στα ραντεβου σε όσους δεν ήρθε sms? <<Μετά από έλεγχο των στοιχείων σας δεν ανήκετε στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο.>> Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από kage
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, kage είπε Για πείτε πρώην νεολαίοι Μπαίνει στα ραντεβου σε όσους δεν ήρθε sms? Αν έχει έρθει η σειρά σου φυσικά και μπαίνει, αν δεν έχει έρθει τρως πόρτα.
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται ανοιγε 12 γ αυτούς π δεν έχουν αυλή/sms Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από kage
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, kage είπε Υποτίθεται ανοιγε 12 γ αυτούς π δεν έχουν αυλή/sms
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι κ βάζεις έτος γέννησης κ σ βγαζει Προσοχή! Έπειτα από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως δεν ανήκετε στις ηλικιακές ομάδες που μπορούν να κλείσουν άμεσα ραντεβού για εμβολιασμό. Αν το αίτημα σας αφορά άλλο θέμα, πατήστε "Συνέχεια" για να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη. Είμαι στις ηλικίες π εμβολιαζονται Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από kage
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Εγώ έκλεισα για την μάνα μου πριν λίγες μέρες. Απλα βάζεις ΑΜΚΑ και αν σου εμφανίσει πράσινη ειδοποίηση τότε κλείνεις ραντεβού.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αποκλείσει την πρόσβαση απο εξωτερικό.Δεν μπόρεσα να κλείσω μονος μου ραντεβού για τους γονείς μου ούτε και για την συζυγο.. https://emvolio.gov.gr/geoblock
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 εμενα ηρθε χθες βραδυ 11:30 SMS στης γυναικας το κινητο και σημερα 12:07 το εκανε κανονικα και στο emvolio.gov.gr φαίνεται ότι έχει γίνει η 1η δοση και εχει ενημερωθει και το επομενο ραντεβου για την 2η δοση καθως και η ωρα . Ειναι 35 Εγω που ειμαι 42 ακομα λεει οτι δεν ανηκω
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αποκλείσει την πρόσβαση απο εξωτερικό.Δεν μπόρεσα να κλείσω μονος μου ραντεβού για τους γονείς μου ούτε και για την συζυγο.. https://emvolio.gov.gr/geoblock Τεράστια βλακεια αυτο. Ψάξε να βρεις http proxy από Ελλάδα. Δύσκολο όχι αδύνατο.
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) -Εμένα δεν ήρθε sms κ είπα μπας κ δεν είχε ανοίξει γ αυτούς που δεν είχαν αυλή...ειμαι δικαιούχος 100% απλά έφαγε κόλλημα γιατί δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ΑΜΚΑ για συνταγή /παραπεμπτικό ή επειδή είχα αλλάξει ταυτότητα πρόσφατα..κάτι τέτοιο φανταζομαι -Έκανα report κ βλέπουμε πότε θα φτιαχτεί η περίπτωση μ... -Πες σε κάποιον να κάνεις teamviεwer αν δεν θες proxy Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από kage
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Τεράστια βλακεια αυτο. Ψάξε να βρεις http proxy από Ελλάδα. Δύσκολο όχι αδύνατο. Πήγαν σε φαρμακείο και έγινε η δουλειά,αλλά συνεχίζω να το θεωρω χαζομάρα.
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν θέλουν κίνηση από εξωτερικό... Τύπου ddos 😛 Αντέ να δούμε πόσο σύντομα θα γινουν τα εμβολια..χτες είδα ποστ στο νετ ακόμη κ σημερινά ραντεβού κ κάτι αλλά για τέλη μαιου Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από kage
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πήγαν σε φαρμακείο και έγινε η δουλειά,αλλά συνεχίζω να το θεωρω χαζομάρα. Ναι είναι βλακεια, μπορεί κάποιος που μένει εξωτερικό να θέλει να κλείσει ραντεβού για τους γονείς του που δεν ξέρουν από διαδίκτυο. Το να απαγορεύεται η πρόσβαση δεν κερδίζει σε κάτι το σύστημα.
Speculoos Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αποκλείσει την πρόσβαση απο εξωτερικό.Δεν μπόρεσα να κλείσω μονος μου ραντεβού για τους γονείς μου ούτε και για την συζυγο.. https://emvolio.gov.gr/geoblock Προτού διαγραφεί το θέμα, θα σου πω γιατί. Γιατί πολλοί Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό προσπαθούσαν να βρουν τρόπο κλείσουν ραντεβού στην Ελλάδα ειδικά σε χώρες που πάνε πιο αργά τα εμβολιαστικά προγράμματα ή υπήρχε πρόβλεψη για εμβολιασμό τους μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες . Τουλάχιστον σε τρια fb γκρουπ Ελλήνων που παρακολουθώ από τρεις διαφορετικές χώρες της ΕΕ ήταν εδώ και πάνω από ένα δίμηνο στην ημερησια διάταξη ποστς για το αν και πως γίνεται να κλείσουν ραντεβού για εμβόλιο στην Ελλάδα (αρκετά εύκολο αν έχεις ΑΜΚΑ αφού δε διασταυρώνονται τα στοιχεία ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού). Υπήρχαν και οδηγίες που σου έλεγαν πώς να κλείσεις ραντεβού αν δεν έχεις ΑΜΚΑ. Όταν μάλιστα έγινε αυτό με την πλατφόρμα εμβολιασμού με το Astra για τις μικρότερες ηλικίες ουκ ολίγοι έτρεξαν να κλείσουν αεροπορικά και ραντεβού για την πρώτη δόση και τη δεύτερη θα την έκαναν όταν κατέβαιναν για διακοπές. 2
HALF EVIL Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε εμενα ηρθε χθες βραδυ 11:30 SMS στης γυναικας το κινητο και σημερα 12:07 το εκανε κανονικα και στο emvolio.gov.gr φαίνεται ότι έχει γίνει η 1η δοση και εχει ενημερωθει και το επομενο ραντεβου για την 2η δοση καθως και η ωρα . Ειναι 35 Εγω που ειμαι 42 ακομα λεει οτι δεν ανηκω Για σένα αν δεν κάνω λάθος από Σάββατο. 46 λεπτά πριν, kage είπε Υποτίθεται ανοιγε 12 γ αυτούς π δεν έχουν αυλή/sms Ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες που λεει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις