Nick123456789a Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Καλησπερα εχω την εξης απορια.Αυτην την στιγμη εχω εναν απλο 1tb hdd που έχει τα πάντα μέσα δηλαδή και το λειτουργικό.Αλλά ειναι πάρα πολύ αργο το boot θα ήθελα να βάλω έναν ssd.Η απορία που έχω είναι η εξής θα πρέπει να διαγράψω το λειτουργικό απο τον hdd για να το βάλω στον ssd η απλά οταν βάλω το bootable usb και επιλέξω ssd θα είμαι εντάξει.Κάτι τελευταίο θα ήθελα αν γίνται λόγω κακής σύνδεσης να μην ξανακατεβάζω όλα αυτά τα αρχεία που έχω τώρα(100gb games)
mphxths Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Τι θα εκανα εγω στην θεση σου. Θα επαιρνα εναν εξωτερικο δισκο και θα εριχνα εκεινα οτι αρχειο εχω στον 1ΤΒ και ειναι ασχετο με το λειτουργικο. Τα 100gb που λες. Θα καθαριζα δηλ τον 1ΤΒ απο οτιδηποτε δεν εχει σχεση με το λειτουργικο. Θα αφηνα τα windows και τα βασικα προγραμματα μου. Αυτα δηλ που θα ηθελα να βαλω στον καινουργιο ssd. Θα επαιρνα ενα backup ολο τον 1ΤΒ , που περιλαμβανει προφανως μονο το λειτουργικο + βασικα προγραμματα. Θα εκανα "restore" το backup στον καινουργιο δισκο. Αλλη λυση πιο καθαρη , ιδιως αν η εγκατασταση των windows ειναι πολυκαιρισμενη και θελει φρεσκαρισμα , ειναι , απλα βαζεις τον SSD , κανεις καινουργια εγκατασταση windows και σεταρεις τα παντα απο την αρχη. Τον 1ΤΒ παλιο δισκο δεν τον πειραζεις και τον χρησιμοποιεις οπως κρινεις εσυ . Δεν ειπες για τι μηχανημα μιλας ? Desktop οποτε εχεις δυνατοτητα να εχεις και τους δυο δισκους πανω και να αποσυνδεεις οποιον θες ανα πασα στιγμη? Φορητο με δυνατοτητα δυο δισκων ? Ή με δυνατοτητα ενος δισκου αρα ο SSD θα παρει την θεση του παλιου 1ΤΒ ? Αναλογως τι συμβαινει περιπλεκονται οι διαδικασιες...
Nick123456789a Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 19 λεπτά πριν, mphxths είπε Τι θα εκανα εγω στην θεση σου. Θα επαιρνα εναν εξωτερικο δισκο και θα εριχνα εκεινα οτι αρχειο εχω στον 1ΤΒ και ειναι ασχετο με το λειτουργικο. Τα 100gb που λες. Θα καθαριζα δηλ τον 1ΤΒ απο οτιδηποτε δεν εχει σχεση με το λειτουργικο. Θα αφηνα τα windows και τα βασικα προγραμματα μου. Αυτα δηλ που θα ηθελα να βαλω στον καινουργιο ssd. Θα επαιρνα ενα backup ολο τον 1ΤΒ , που περιλαμβανει προφανως μονο το λειτουργικο + βασικα προγραμματα. Θα εκανα "restore" το backup στον καινουργιο δισκο. Αλλη λυση πιο καθαρη , ιδιως αν η εγκατασταση των windows ειναι πολυκαιρισμενη και θελει φρεσκαρισμα , ειναι , απλα βαζεις τον SSD , κανεις καινουργια εγκατασταση windows και σεταρεις τα παντα απο την αρχη. Τον 1ΤΒ παλιο δισκο δεν τον πειραζεις και τον χρησιμοποιεις οπως κρινεις εσυ . Δεν ειπες για τι μηχανημα μιλας ? Desktop οποτε εχεις δυνατοτητα να εχεις και τους δυο δισκους πανω και να αποσυνδεεις οποιον θες ανα πασα στιγμη? Φορητο με δυνατοτητα δυο δισκων ? Ή με δυνατοτητα ενος δισκου αρα ο SSD θα παρει την θεση του παλιου 1ΤΒ ? Αναλογως τι συμβαινει περιπλεκονται οι διαδικασιες... Ναι desktop ευχαριστω παρα πολυ
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Nick123456789a είπε Ναι desktop ευχαριστω παρα πολυ Πάρε έναν ssd 1tb αν έχεις τα χρήματα φυσικά και απλώς κάνε clone τον παλιό hdd στον ssd για βάλε το να κάνει boot από τον ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα