Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δυστηχως ειμαι υπερβαρος, οποτε προσπαθω να χασω λιπος αλλα και ταυτοχρονα να αθληθω επισης. Να πω επισης οτι ειμαι στα 40. Ξεκινησα υποθερμιδικη διαιτα η οποια εχει φερει καποια αποτελεσματα(3 κιλα μειον σε 2 εβδομαδες). ΕΠισης ξεκινησα πρωινο σχετικα εντονο περπατημα(30 λεπτα). Ταυτοχρονα αυτην την περιοδο εχω υπερβολικα πολυ ελευθερο χρονο και αναρωτιεμαι αν συνεχισω το πρωινο περπατημα και το απογευμα προσθεσω καποιες ασκησεις με βαρη. Ειναι καλο αυτο ή απλα υπερβολη; Διαβαζω επισης οτι για σχετικα καλη καυση λιπους το πρωι χρειαζεται τουλαχιστον 45 λεπτα και μιας και ειμαι υπερβαρος σκεφτηκα να ξεκινησω με περπατημα και επειτα(τουλαχιστον 1,5 μηνα μετα) να συνδυασω περπατημα + c25k(μια μερα το ενα μια το αλλο0. Εχω διαβασει τοσα πολλα στο διαδυκτιο που εχω μπερδευτει. Στοχος ειναι να χασω 20 κιλα και να καταφερω να τρεξω 5χλμ και αυτο εως τα τελη οκτωβριου(δεν με νοιαζουν οι παραλιες lol). Ευχαριστω για την οποιαδηποτε συμβουλη
xrhstosiak Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 η συμβουλη ειναι μια μεινε πιστος σε οτι κανεις απλα κάντο και μην το σταματησεις, και το αποτελεσμα θα ερθει
Musclemar Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Φίλε μου, το ότι έκανες την αρχή είναι το παν. Απο δω και στο εξής συνέχισε πολύ σταδιακά και μην κάνεις υπερβολές. Μπορείς για παράδειγμα να ξεκινήσεις ενα πρόγραμμα με βάρη, 2 φορές την εβδομάδα αρχικά. Τη μια μέρα θα κάνεις το ανω σώμα και την άλλη το κάτω. Μετά από κάποιο καιρό, θα προσωρήσεις και σε 3ή μέρα, και ύστερα και σε 4η. Δώσε στο σώμα σου χρόνο. Επίσης, η διατροφή σου πως είναι; Πολύ βασικός παράγοντας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Χρησιμοποιω ενα mi band 4 συνοδεια κινητου κυριως για το 45 λεπτο περπατημα. Ειναι αρκετες οι πληροφοριες που δινει για το επιπεδο που ειμαι τωρα. Ετσι και αλλιως εχω ριξει κυριο βαρος στην διατροφη και παει καλα(ηδη - 5 κιλα). ΑΠο εβδομαδα θα βαλω και τα βαρακια στο προγραμμα. Το πιο δυσκολο ειναι το ψυχολογικο παντως.
onelonelystar Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, Dharma108 είπε Το πιο δυσκολο ειναι το ψυχολογικο παντως. εφόσον είσαι ήδη στο 1/4 του στόχου σου, η ψυχολογία πρέπει να ανεβαίνει! Πέρα από το χάσιμο κιλών, η άθληση είναι ότι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους. Προσάρμοσε την ώστε να την κάνεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα