DimosthenisG Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μολις το ειδα, αν το ειδατε κι εσεις δειτε το σποιλερ Spoiler Τελικα του πηδουσε την γυναικα ο γυμναστης? και οταν τα σπασανε το ζευγαρι, γιαυτο αυτοκτονησε απο τύψεις ο γυμναστης? Το αλκοολ περα απο τα γνωστα προβληματα, του χαλασε και τον γαμο του και εφερε την αυτοκτονια? Η ταινια το παει πολυ πλαγια...
The_Judas Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Η ταινία δείχνει πως ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά την εξάρτηση με το αλκοολ. Ορισμένοι καταφέρνουν να ξεφύγουν από τον εθισμό, ορισμένοι καταλήγουν όπως ο πρωταγωνιστής στο spoiler. Δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σχέση το αν έχει τύψεις ή όχι. Για μένα η καλύτερη ταινία της χρονιάς. παρόλο που δεν είχε και μεγάλο ανταγωνισμό βέβαια, ίσως λόγω covid. Είδα και το Nomadland και το Minari αλλά μου φάνηκαν απλά μέτριες.
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Στις 29/4/2021 στις 9:08 ΜΜ, The_Judas είπε Η ταινία δείχνει πως ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά την εξάρτηση με το αλκοολ. Ορισμένοι καταφέρνουν να ξεφύγουν από τον εθισμό, ορισμένοι καταλήγουν όπως ο πρωταγωνιστής στο spoiler. Δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σχέση το αν έχει τύψεις ή όχι. Για μένα η καλύτερη ταινία της χρονιάς. παρόλο που δεν είχε και μεγάλο ανταγωνισμό βέβαια, ίσως λόγω covid. Είδα και το Nomadland και το Minari αλλά μου φάνηκαν απλά μέτριες. δες και το promising young woman
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, xavier είπε δες και το promising young woman το ειδα αλλά δεν μου άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις 😐
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, The_Judas είπε το ειδα αλλά δεν μου άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις 😐 ε οκ, γουστα ειναι αυτα...
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/4/2021 στις 9:08 ΜΜ, The_Judas είπε Η ταινία δείχνει πως ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά την εξάρτηση με το αλκοολ. Ορισμένοι καταφέρνουν να ξεφύγουν από τον εθισμό, ορισμένοι καταλήγουν όπως ο πρωταγωνιστής στο spoiler. Δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σχέση το αν έχει τύψεις ή όχι. Για μένα η καλύτερη ταινία της χρονιάς. παρόλο που δεν είχε και μεγάλο ανταγωνισμό βέβαια, ίσως λόγω covid. Είδα και το Nomadland και το Minari αλλά μου φάνηκαν απλά μέτριες. Ποτέ πρόλαβαν να εξαρτηθούν...? Όλα αυτά δεν έχουν καμία λογική ή είναι για ανθρώπους που δεν ξέρουν πως λειτουργεί το αλκοόλ. Η εξάρτηση στο αλκοόλ θέλει χρόνια , και ανθρώπους που αντί για νερό πίνουν βότκα. Ναι, αντί για νερό γεμίζουν τα μπουκαλακια τους με βότκα για να μη καταλαβαινουν οι γύρο τους. Γι'αυτό θεωρώ ότι επιφανειακά η ταινία είναι για το πόσο κακό είναι το αλκοόλ και πως σου χαλάει την ζωή. Αλλά σε ένα δεύτερο επίπεδο, θεωρώ ότι είναι αυτό που γράφω στο σποιλερ. Και γι'αυτό στο τέλος ο πρωταγωνιστής ξεσπάει... Και μάλιστα για μια χώρα που το αλκοόλ είναι μέσα στην κουλτούρα τους, και όλοι έχουν μια κάποια ανοσία, ξέρουν τους κινδύνους από μικρά παιδιά. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από DimosthenisG 1
The_Judas Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Ποτέ πρόλαβαν να εξαρτηθούν...? Όλα αυτά δεν έχουν καμία λογική ή είναι για ανθρώπους που δεν ξέρουν πως λειτουργεί το αλκοόλ. Η εξάρτηση στο αλκοόλ θέλει χρόνια , και ανθρώπους που αντί για νερό πίνουν βότκα. Ναι, αντί για νερό γεμίζουν τα μπουκαλακια τους με βότκα για να μη καταλαβαινουν οι γύρο τους. Γι'αυτό θεωρώ ότι επιφανειακά η ταινία είναι για το πόσο κακό είναι το αλκοόλ και πως σου χαλάει την ζωή. Αλλά σε ένα δεύτερο επίπεδο, θεωρώ ότι είναι αυτό που γράφω στο σποιλερ. Και γι'αυτό στο τέλος ο πρωταγωνιστής ξεσπάει... Και μάλιστα για μια χώρα που το αλκοόλ είναι μέσα στην κουλτούρα τους, και όλοι έχουν μια κάποια ανοσία, ξέρουν τους κινδύνους από μικρά παιδιά. Εδώ αναφερόμαστε όμως σε μαύρη κωμωδία και όχι βιογραφική ή ιστορική ταινία. Ούτε νομίζω ότι υπάρχει η επιστημονική μελέτη την οποία επικαλούνται στην ταινία για το ποσοστό του αλκοόλ με το οποίο είσαι ευτυχισμένος. Δεν είναι μόνο το ζήτημα της εξάρτησης. Είναι καθηγητές που πήγαιναν μεθυσμένοι στο μάθημά τους. Το να πίνεις πχ 1-2 μπουκάλια βότκα τη μέρα εν ώρα εργασίας, σίγουρα σε κάνει αλκοολικό είτε το κάνεις από εξάρτηση είτε λόγω πειραματισμού. Ακόμη και αν δεν ήταν εξαρτημένοι, σίγουρα οι πράξεις τους είχαν διάφορες αρνητικές συνέπειες λόγω της μέθης. Το αν είναι εξαρτημένοι ή όχι δεν σημαίνει ότι το αλκοόλ δεν επηρεάζει τις ζωές τους. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από The_Judas 1
StefEf Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Spoiler Έχει λίγο καιρό που το είδα, και μου άρεσε πολύ, αλλά δεν θυμάμαι να μου μπαίνει η υποψία ότι ο γυμναστής το έκανε με την γυναίκα του βασικού πρωταγωνιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα