chvet Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Έχω ένα forum σε phpbb2 και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν γράφουμε μηνύματα αυτό μας δείχνει την ώρα που είναι ο server hosting GMT -7 και όχι την Ελληνική ώρα. Έχω πάει στα settarismata του φόρουμ και έχω αλλάξει σε GMT +2 αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα, πάλι μας δείχνει την ώρα του server. Υπάρχει κάποια λύση ή τι πρέπει να κάνω για να μας δείχνουν τα μηνύματα την ώρα που τα γράφουμε; Ευχαριστώ
martyras Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Otan eisai log out sto dixnei ok? Alliws pigene se ola ta profile pou ftiaxtikan prin tis allagh se +2 kai diwrthwse ta. Exei kratisei tin proigoumenh rithmish.
Jheremias Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Ήμαρτον...RTFM ρε παιδιά...Είναι καθαρά θέμα ώρας του server...ή πρέπει να το αλλάξει ο admin σου στο pc, ή πρέπει να βάλεις εσύ τέτοια ζώνη ώστε να σε βολεύει!
chvet Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Έχω κάνει έλεγχο και στα profile και εκεί είναι GMT +2, άρα ίσως να είναι και αυτό που λέει ο jheremias. Αλλά το θέμα είναι ότι και GMT να έχω δοκιμάσει, πάντα δείχνει την ώρα αυτή του GMT -7. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο phpnuke, αλλά το διόρθωσα "πειράζοντας" το αρχείο mainfile.php και σε ένα string "mktime" άλλαξα ένα δεδομένο και πρόσθεσα +10 και από τότε όποτε γράφω είδηση, είναι όλα οκ. Αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο στο forum, για να κάνω την ίδια αλλαγή ώστε να μου δουλέψει και εδώ.
martyras Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Katse katse diladi oti kai na valeis sto time zone (+2, +4 ktl) panta sou dixnei thn idia wra? Weird.
chvet Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ναι όπως το λες. Επικοινώνησα και με την hosting μπας και μπορέσουν να με βοηθήσουν και μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δηλαδή ότι φυσικά δεν μπορούν να αλλάξουν την ώρα του συστήματός του, αλλά θα πρέπει ή να αλλάξω στο config το GMT (ήδη το είχα κάνει) ή να αλλάξω το code του phpbb2 κάτι το οποίο πρέπει να βρω ποιο αρχείο να αλλάξω και τι να βάλω για να δείχνει σωστή την ώρα. Και στο phpnuke που τα κατάφερα και πείραξα το mktime κλπ και έβαλα ένα +10 το είχα διαβάσει τυχαία από μερικά forum του εξωτερικού όπου είχαν δημοσιεύσει άτομα που είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα και κάποιος τους έδωσε την απάντηση. Έκανα και εγώ το ίδιο και όλα πήγαν μια χαρά. Στο phpbb2 όμως δεν έχω βρει ακόμη τι πρέπει να αλλάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.