lovesucks Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Robert Byrne - Tell Me It's Over One More Time 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, lovesucks είπε Robert Byrne - Tell Me It's Over One More Time Tι συμπτωση!! Πριν 2 ωρες το ακουγα απο το...καναλι μου στο youtube...ειναι κομματαρα...μπραβο σου το ιδιο βιντεο ...ακουγαμε..😄
lovesucks Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε Tι συμπτωση!! Πριν 2 ωρες το ακουγα απο το...καναλι μου στο youtube...ειναι κομματαρα...μπραβο σου το ιδιο βιντεο ...ακουγαμε..😄 Ααα δεν " ακούγαμε " το ίδιο βίντεο😋Εγώ άκουγα απο τα αρχεία μου στο pc,το βίντεο παραπάνω χρησιμοποιήθηκε για χάρη της ανάρτησης εδώ.😛 Εσύ το άνεβασες??δικό σου το κανάλι στο βίντεο που βαλα?? Υπέροχο τραγούδι όντως😊 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lovesucks είπε Ααα δεν " ακούγαμε " το ίδιο βίντεο😋Εγώ άκουγα απο τα αρχεία μου στο pc,το βίντεο παραπάνω χρησιμοποιήθηκε για χάρη της ανάρτησης εδώ.😛 Εσύ το άνεβασες??δικό σου το κανάλι στο βίντεο που βαλα?? Υπέροχο τραγούδι όντως😊 Οχι...το ειχα σε μια απο τις αγαπημενες μου λιστες και οι περισσοτερες...πλεον ειναι... πριβε...καλη επιλογη παντως...κατι συμπτωσεις εεε? 👌 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Jekyll & hyde - This is the moment dangerous game no one knows who I am Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) The Roger Webb sound moonbird Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Προτεινόμενες αναρτήσεις