NovaLacertae Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Enya / Cirque du Soleil - Alegria Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από NovaLacertae 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Enya / Cirque du Soleil - Alegria Υπέροχο - δεν το συζητώ. Θα με πιστέψεις ότι σε γύρο είχα προγραμματίσει αυτό; Adaptation αυτού που έβαλες. Το έκαψες και μου στέρησες τη νίκη, διαβολάκι. 😋 Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Mrs. Hyde
NovaLacertae Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Υπέροχο - δεν το συζητώ. Θα με πιστέψεις ότι σε γύρο είχα προγραμματίσει αυτό; Adaptation αυτού που έβαλες. Το έκαψες και μου στέρησες τη νίκη, διαβολάκι. 😋 Το Alegria με την Enya το είχα στις λίστες υποψηφίων κομματιών πάρα πολλά χρόνια, αλλά ουδέποτε έτυχε να το βάλω Από εκεί και πέρα η άποψη μου είναι πως ότι και να βάλει οποιοσδήποτε σε κάποιο θρεντ (ακόμα και εμείς) δεν δίνουμε σημασία και βάζουμε αυτό που γουστάρουμε, άλλωστε πόσοι τα παρακολουθούν όλα τα θέματα και ακόμα περισσότερο ποιοι από αυτούς θα θυμούνται τι είχε μπει, πότε και από ποιόν... (μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες κομμάτια στα θρεντ μόνο τα 4-5 τελευταία χρόνια - εγώ έχω βάλει κομμάτια που δεν τα ήξερα και τα έμαθα εδώ) Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αν μπει ένα κομμάτι από άλλον από αυτόν που το ανάρτησε ή παρόμοιο (αν το πάρει κανείς είδηση...) Γνώμη μου λοιπόν (προς όλους) : ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Stories - Darling Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από NovaLacertae 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Το Alegria με την Enya το είχα στις λίστες υποψηφίων κομματιών πάρα πολλά χρόνια, αλλά ουδέποτε έτυχε να το βάλω Από εκεί και πέρα η άποψη μου είναι πως ότι και να βάλει οποιοσδήποτε σε κάποιο θρεντ (ακόμα και εμείς) δεν δίνουμε σημασία και βάζουμε αυτό που γουστάρουμε, άλλωστε πόσοι τα παρακολουθούν όλα τα θέματα και ακόμα περισσότερο ποιοι από αυτούς θα θυμούνται τι είχε μπει, πότε και από ποιόν... (μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες κομμάτια στα θρεντ μόνο τα 4-5 τελευταία χρόνια - εγώ έχω βάλει κομμάτια που δεν τα ήξερα και τα έμαθα εδώ) Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αν μπει ένα κομμάτι από άλλον από αυτόν που το ανάρτησε ή παρόμοιο (αν το πάρει κανείς είδηση...) Γνώμη μου λοιπόν (προς όλους) : ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Stories - Darling Εντάξει τότε. Σε κάααποιο παιχνίδι, θα το βάλω. Εσύ, η Τζένη και η lovesucks (χμ! διαβάζει άλλος Έρωτα?) θα κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτα, ε; Αρκεί να μη με προκάμει άλλος στη στροφή. Αν με προκάμει, θα έχει το 12ρι μου. Ουπς! Αυτό δεν έπρεπε να το πω φωναχτά. 🤭 -Το ακόμη τελειότερο θα ήταν να βάλουμε ταυτόχρονα το Alegria και το Magyarország. ------- Καλημέρα όλη μέρα στην παρέα! "σήμερα η ζωή στη γη θα είναι πολύ ωραία"
JennyP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Από εκεί και πέρα η άποψη μου είναι πως ότι και να βάλει οποιοσδήποτε σε κάποιο θρεντ (ακόμα και εμείς) δεν δίνουμε σημασία και βάζουμε αυτό που γουστάρουμε, άλλωστε πόσοι τα παρακολουθούν όλα τα θέματα και ακόμα περισσότερο ποιοι από αυτούς θα θυμούνται τι είχε μπει, πότε και από ποιόν... (μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες κομμάτια στα θρεντ μόνο τα 4-5 τελευταία χρόνια - εγώ έχω βάλει κομμάτια που δεν τα ήξερα και τα έμαθα εδώ) Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αν μπει ένα κομμάτι από άλλον από αυτόν που το ανάρτησε ή παρόμοιο (αν το πάρει κανείς είδηση...) Γνώμη μου λοιπόν (προς όλους) : ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Σα να διαβάζω τις σκέψεις μου! Πάνσωστος φίλτατε!☺️ 1
JennyP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Το τραγούδι είναι υπέροχο! Oι Kwoon είναι λατρεμένοι μου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως το τραγούδι είναι φιλικη συμμετοχή στο εκπληκτικό βίντεο!! 2 1
lovesucks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Spoiler Nothing ever goes right Nothing really flows in my life No one really cares if no one ever shares my bed People push by with fear in their eyes in my life Love is dead, love is dead The telephone rings, but no one ever thinks to speak to me The traffic speeds by, but no one's ever stopped here yet Intelligent friends don't care in the end, believe me Love is dead, love is dead And plastic people wear imaginary smiles Exchanging secrets at the back of their minds Plastic people Plastic people Nothing ever goes right Nothing really flows in my life No one really cares if there's horrors inside my head People push by with fear in their eyes in my life Love is dead, love is dead Love is dead, love is dead Love is dead, love is dead And all the lies that you've given us And all the things things that you said And all the lies that you've given us Blow like wind in my head 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις