sakis han Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Τους ειχα ακουσει για πρωτη φορα σε αυτη τη διασκευη αρχες '90 (στο ραδιο ουτοπια αν δεν κανω λαθος) και ειχα φαει μεγαλο κολλημα τοτε....Ποτε δεν αναγνωριστηκαν οσο θα επρεπε! 6 1
NovaLacertae Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχοντας μπει για καλά στο καλοκαίρι, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, και κάνοντας τα δύο πρώτα μου μπάνια αυτό το Σαββατοκύριακο μου ήρθε στο μυαλό ένα καλακαιρινό (και αγαπημένο) κομμάτι Στην αρχή είπα να το βάλω στο θέμα με τις επιτυχίες του '70 αλλά μετά σκέφτηκα ότι μου αρέσει πάαααρα πολύ και άρα είναι καλύτερα να το αναβάσω εδώ! Rod Stewart - Sailing Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από NovaLacertae 4 1
JennyP Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Courage of Lassie - Pour tois mon amour ... καθώς επίσης και το λατρεμένο Courage of Lassie - Sing or die !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από την πρώτη νότα όμως! Sleepin Pillow - Black Sea Πατριωτάκια και κορυφαία! 4
JennyP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Mikko Joensuu - Closer My God Ονειρεμένο! Το παρακάτω είναι ένα τραγούδι του 1982. Παρόλο που υπάρχει θέμα για την δεκαετία αυτή, δεν μπορώ να το αναρτήσω εκεί γιατί είναι ένα από τα ωραιότερα folk τραγούδια που έχω ακούσει μέχρι τώρα! Πραγματικά λατρεία από την πρώτη νοτα! Laine & Alan - One I love Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από JennyP 2
kostiger Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από kostiger 4 1
NovaLacertae Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ, και το πρωτότυπο με τον αγγλικό στίχο και η διασκευή με τον ελληνικό στίχο Twoface – You Σοφία Στρατή - Μια πεταλούδα Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από NovaLacertae 3
JennyP Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό ήμουν έτοιμη να το αναρτήσω στο "ποιο τραγούδι ακούτε τώρα (greek edition)" ... ΑΛΛΑ... μόλις ξεκίνησε να παίζει κατάλαβα γι' ακόμη μια φορά το λόγο που αυτό το κομμάτι έχει υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας! 😄 Είναι διασκευή ... ΑΛΛΑ (και πάλι)... καλύτερο από το πρωτότυπο με διαφορά! Το πρωτότυπο ανήκει στους "Εν πλω" τους οποίους ευχαριστώ για τη δημιουργία του τραγουδιού που το πήρε ο κος Σαδίκης και το απογείωσε με τη φωνή του Δημήτρη Καφούσια. Ντίνος Σαδίκης - Χωρίς κανόνα! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από JennyP 2
Αλκης K. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Ερωτας απο την πρωτη νοτα...οταν ημουν 15 χρονων και ειχα ευαισθητη καρδουλα..(ναι ρε ειμαι παππους ) 4 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δεν υπήρξα ποτέ φανατικός μουσικόφιλος, κυρίως άσχετος που άκουγα τυχαία κομμάτια από τα ΜΜΕ, έτρωγα και την ανάλογα καζούρα/κοροϊδία στο σχολείο. Δύο είναι τα κομμάτια που άκουσα στα 16-17 και με βοήθησαν να ψαχτώ και να ακούσω όλη την γνωστή metal scene στα επόμενα 4-5 χρόνια. Από πολλούς μεταλλάδες στο παρελθόν έχω φάει κράξιμο και κριτική οτι αυτοί δεν είναι metal, είναι για κοριτσάκια, είναι μπιπ. Δεν με απασχολούν καθόλου, ο καθένας μελετάει και ψάχνεται στο τι είναι metal τι δεν είναι και τι ανήκει που. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις