JennyP Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 @MrsHyde @lovesucks Koρίτσια είστε πολύ ευγενικές!🌹💗 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δεν έχω άλλα reactions, κορίτσια. Και στις δυο σας --> 🧡🌷 ---------
NovaLacertae Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, poulinos είπε 150 πόντοι από 3 μόνο άτομα! φαντάσου στο σύνολο! Μουσικός οίστρος! Και με την ευκαιρία, καμιά αναβαθμισούλα στα reactions προβλέπεται για το εγγύς μέλλον; Τα υπάρχοντα δεν μας φτάνουν ούτε για ζήτω! ----------------------------------------------------- Είδα κάποια κομμάτια με George Michael και Wham! θα βάλω και 'γω ένα από τα πολυυυυυυ αγαπημένα μου Wham! - Where Did Your Heart Go ---------------------------------------------- JennyP, lovesucks, Mrs. Hyde Οι τρείς χάριτες! Εξαιρετική η συντροφιά που μας προσφέρετε στο φόρουμ και με τις μουσικές σας επιλογές και με το επίπεδο των συζητήσεών σας 1 3
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) . 2 ώρες πριν, JennyP είπε @MrsHyde @lovesucks Koρίτσια είστε πολύ ευγενικές!🌹💗 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν έχω άλλα reactions, κορίτσια. Και στις δυο σας --> 🧡🌷 --------- Κορίτσια και γω ξέμεινα από reactions!!Θα σας βάλω δυο κομμάτια από ένα αγαπημένο soundtrack ..Έρωτας κ η ταινία κ η μουσική της.🌼🌼💜💜 2 ώρες πριν, NovaLacertae είπε 150 πόντοι από 3 μόνο άτομα! φαντάσου στο σύνολο! Μουσικός οίστρος! Και με την ευκαιρία, καμιά αναβαθμισούλα στα reactions προβλέπεται για το εγγύς μέλλον; Τα υπάρχοντα δεν μας φτάνουν ούτε για ζήτω! ----------------------------------------------------- Είδα κάποια κομμάτια με George Michael και Wham! θα βάλω και 'γω ένα από τα πολυυυυυυ αγαπημένα μου Wham! - Where Did Your Heart Go ---------------------------------------------- JennyP, lovesucks, Mrs. Hyde Οι τρείς χάριτες! Εξαιρετική η συντροφιά που μας προσφέρετε στο φόρουμ και με τις μουσικές σας επιλογές και με το επίπεδο των συζητήσεών σας Πόσο εκτιμώ τα καλα σου λόγια και ανταποδίδω ..🙂🙂🙂🙂 O George Michael μεγάλη μου μουσική αδυναμία..Ξεχωρίζω λιγο παραπάνω τον δίσκο του Older ,imho είναι η πιο ώριμη/καλύτερη του στιγμή .. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από lovesucks 1 2
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Σας ελειψα ? ......αραξτε και ακουστε , μονο αμα νικησει η Ισπανιδα πειτε μου να την ξαναδω γιατι ειχε πολυ καλη φωνη... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις