JennyP Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 @MrsHyde @lovesucks Koρίτσια είστε πολύ ευγενικές!🌹💗 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δεν έχω άλλα reactions, κορίτσια. Και στις δυο σας --> 🧡🌷 --------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, poulinos είπε 150 πόντοι από 3 μόνο άτομα! φαντάσου στο σύνολο! Μουσικός οίστρος! Και με την ευκαιρία, καμιά αναβαθμισούλα στα reactions προβλέπεται για το εγγύς μέλλον; Τα υπάρχοντα δεν μας φτάνουν ούτε για ζήτω! ----------------------------------------------------- Είδα κάποια κομμάτια με George Michael και Wham! θα βάλω και 'γω ένα από τα πολυυυυυυ αγαπημένα μου Wham! - Where Did Your Heart Go ---------------------------------------------- JennyP, lovesucks, Mrs. Hyde Οι τρείς χάριτες! Εξαιρετική η συντροφιά που μας προσφέρετε στο φόρουμ και με τις μουσικές σας επιλογές και με το επίπεδο των συζητήσεών σας 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 δεν ειναι αγγλικα αλλα η μουσικη απο πισω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) . 2 ώρες πριν, JennyP είπε @MrsHyde @lovesucks Koρίτσια είστε πολύ ευγενικές!🌹💗 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν έχω άλλα reactions, κορίτσια. Και στις δυο σας --> 🧡🌷 --------- Κορίτσια και γω ξέμεινα από reactions!!Θα σας βάλω δυο κομμάτια από ένα αγαπημένο soundtrack ..Έρωτας κ η ταινία κ η μουσική της.🌼🌼💜💜 2 ώρες πριν, NovaLacertae είπε 150 πόντοι από 3 μόνο άτομα! φαντάσου στο σύνολο! Μουσικός οίστρος! Και με την ευκαιρία, καμιά αναβαθμισούλα στα reactions προβλέπεται για το εγγύς μέλλον; Τα υπάρχοντα δεν μας φτάνουν ούτε για ζήτω! ----------------------------------------------------- Είδα κάποια κομμάτια με George Michael και Wham! θα βάλω και 'γω ένα από τα πολυυυυυυ αγαπημένα μου Wham! - Where Did Your Heart Go ---------------------------------------------- JennyP, lovesucks, Mrs. Hyde Οι τρείς χάριτες! Εξαιρετική η συντροφιά που μας προσφέρετε στο φόρουμ και με τις μουσικές σας επιλογές και με το επίπεδο των συζητήσεών σας Πόσο εκτιμώ τα καλα σου λόγια και ανταποδίδω ..🙂🙂🙂🙂 O George Michael μεγάλη μου μουσική αδυναμία..Ξεχωρίζω λιγο παραπάνω τον δίσκο του Older ,imho είναι η πιο ώριμη/καλύτερη του στιγμή .. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από lovesucks 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Σας ελειψα ? ......αραξτε και ακουστε , μονο αμα νικησει η Ισπανιδα πειτε μου να την ξαναδω γιατι ειχε πολυ καλη φωνη... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις