poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 @JennyP @lovesucks @Sibyl 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, triplex1 είπε Παλι προβληματισμενο σε βλεπω για ασημαντα πραγματα εμ αυτα κάνω αφου είμαι αργόσχολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Μιλάμε γίνεται μεγάλος χαμός στα μουσικά θρεντ τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνουμε όχι τα κομμάτια αλλά ούτε τις σελίδες να δούμε, μην πω για αντιδράσεις... Μάλιστα βλέπω ότι αυτό το θρεντ έκανε ρεκόρ με 87 πόστ στις 12/5/2022 που ξεπέρασε και το μέγιστο του ''ποιο τραγούδι ακούτε τώρα'' Ultravox - Mine for Life A life as a stranger, hands through a wire, forbidden desires, are mine for life... Μια ζωή ως ξένος, τα χέρια μέσα από ένα σύρμα, απαγορευμένες επιθυμίες, είναι δικά μου για μια ζωή... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. Looking from a spiral staircase, At a man with a suitcase, As he shades his eyes. Watching from a stained glass shelter, He bides his time and thinks, There must be more to life than this. A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. The poet reads his words out loud, To a make-believe crowd, In the quiet of his room. Careful where the tears are falling, He closed the book and cried, There must be more to love than this. See the boy on the walkway Where the young have their own say, And it screams from the wall. He's writing for the hundredth time there, I hate it all but, There must be more to hate than this. A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. ...... Για μένα, αναβαθμίστηκε το thread, καθώς το νιώθω σαν Μουσικό Καφενέ. Πάλι καλά που μας αντέχει η Τζένη. 🙄 ---------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TolisT1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Να σαι σίγουρη πως όσα έχω βάλει εδώ μέσα ήταν έρωτας από τη πρώτη νότα...ακόμη και τα αποσπάσματα από το moulin rouge...Μπορεί να σχολιάζω κάποιες φορές μα ό,τι έχω ποστάρει εδώ ήταν/είναι έρωτας ..Ήθελα απλα να το πω. Και ένας έρωτας ακόμη. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, JennyP είπε Είμαι σίγουρη γι' αυτό δηλ. τις επιλογές σου. Επειδή δεν μου αρέσουν οι "κλινικές", "αποστειρωμένες" καταστάσεις του στυλ βάζω ένα τραγούδι, δε γράφω τίποτα, ή γράφω κάτι και γεια σας, χαίρομαι που βάζουμε τραγούδια και κάνουμε σχόλια και μετατρέπεται μια απρόσωπη επικοινωνία σε κάτι πολύ ευχάριστο.☺️ θες επικοινωνια καλυτερη ? τι μαγειρεψες σημερα? Παρε απο μενα να΄'χεις..... Μιλαμε για πολυ αγαπη σε λεω...... Ερωτας σε λεω με την 1η νοτα............... Θα συνεχισω πιο αργα , μεινετε συντονισμενοι , καυτο Σαββατοβραδο θα εχουμε , παω να ταισω τα παιδια μου. ......to be continued 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Sibyl είπε Να τα ακούτε όμως επειδή εγώ τουλάχιστον στίβω το μυαλό μου για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια. Βέβαια σίγουρα κάποια θα τα έχω ξαναβάλει αφού δεν είναι δυνατόν να τα θυμάμαι όλα , κάποια μου αρέσουν πολύ και τα ξαναβάζω επίτηδες αλλά πάντως το προσπαθώ όσο μπορώ να μην βάζω τα ίδια.😉 Θα σου πω πως το βλέπω εγώ.. Συμφώνω τα μάλα στο να ακούμε τα τραγούδια ειδικά αυτά που δεν τα ξερουμε απο το τίτλο και μόνο..Τώρα στο αν θα ποστάρω τα ίδια..Π.χ. στο thread του "τι ακούτε τώρα " μπορει να βάλω το ίδιο κομμάτι και δέκα φορές στα χρόνια που μαι εδώ μέσα ..εξάλλου λέγεται τι ακούτε τωρα..εγώ μπορεί να το ακούω τώρα κ συ μετά απο μια βδομάδα..δεν βρίσκω κάτι "κακό/λάθος" σε αυτό. Στο εδώ thread τώρα..Έχει 37 σελίδες κ δεν θυμάμαι τι έχει μπει στη πρώτη σελίδα ..Γενικά δεν με ενοχλεί να υπάρχει ένα τραγούδι κ δυο κ τρεις φορές...Μπορεί να ναι έρωτας για 3 διαφορετικους ανθρώπους..Επειδή το βαλα εγώ δεν θα εμποδίσει εσένα να το ποστάρεις μετά από ένα μήνα.. Ολο αυτό το σεντόνι για να σου πω, πως δεν χρειάζεται να στύβεις το μυαλό σου για να βάλεις κομμάτια που δεν έχουν μπει...😚😚😚😚😚😚😚😚 Ένα ακόμη από μένα... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Sibyl είπε Αυτό είναι πολύ ευχάριστο! Να τα ακούτε όμως επειδή εγώ τουλάχιστον στίβω το μυαλό μου για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια. Βέβαια σίγουρα κάποια θα τα έχω ξαναβάλει αφού δεν είναι δυνατόν να τα θυμάμαι όλα , κάποια μου αρέσουν πολύ και τα ξαναβάζω επίτηδες αλλά πάντως το προσπαθώ όσο μπορώ να μην βάζω τα ίδια.😉 Για τον "Έρωτα από την πρώτη νότα" έχω 3 προτάσεις: 1) The Who - Getting in Tune 2) The Police - King Of Pain 3) R.E.M. - Nightswimming Η μουσική είναι απόλαυση! Γι' αυτό το λόγο ας βάζουμε ότι αγαπούμε και δεν πειράζει αν είναι διπλή ή τριπλη φορά. Στο κάτω κάτω με μια φορά μπορεί να χαθεί στα τόσες χιλιάδες τραγούδια. Ας το υπενθυμήσουμε πάλι. ☺️ Bang Gang - Forever now 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, JennyP είπε Σίγουρα δεν είναι πια "έρωτας από την πρώτη νότα", το σκέφτηκα κι εγώ κάποια στιγμή, αλλά εάν περνάμε όμορφα και χαιρόμαστε και βάζουμε και τραγουδάκια τότε όλα καλά!☺️ Εξάλλου σε οποιοδήποτε μουσικό νήμα μπορεί να βρει κανείς τραγούδια που θα αγαπήσει. Από ένα σημείο και μετά, ξέφυγε πάρα πολύ απ' αυτό που 'χες ξεκινήσει. Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα/νιώθω λίγο άσχημα, επειδή συμβάλλω ενεργά στο να μην παραμένει σε αυτό που ξεκίνησες. Απ' την άλλη, όπως είπα, θεωρώ ότι -αλλάζοντας μορφή- έγινε ακόμα καλύτερο, επειδή γίναμε μια παρέα. Μοιραζόμαστε αγαπημένα τραγούδια, γελάμε, γνωριζόμαστε πιο πολύ... Κι αυτό, κατ' εμέ, είναι πολύ σημαντικότερο από μια "αποστειρωμένη" κατάθεση τραγουδιού κι ένα τυπικό σχόλιο. Αν νιώθεις, όμως, το οτιδήποτε να μας πεις. ----- On topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Από ένα σημείο και μετά, ξέφυγε πάρα πολύ απ' αυτό που 'χες ξεκινήσει. Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα/νιώθω λίγο άσχημα, επειδή συμβάλλω ενεργά στο να μην παραμένει σε αυτό που ξεκίνησες. Απ' την άλλη, όπως είπα, θεωρώ ότι -αλλάζοντας μορφή- έγινε ακόμα καλύτερο, επειδή γίναμε μια παρέα. Μοιραζόμαστε αγαπημένα τραγούδια, γελάμε, γνωριζόμαστε πιο πολύ... Κι αυτό, κατ' εμέ, είναι πολύ σημαντικότερο από μια "αποστειρωμένη" κατάθεση τραγουδιού κι ένα τυπικό σχόλιο. Αν νιώθεις, όμως, το οτιδήποτε να μας πεις. ----- On topic Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου ... On topic και γω.. Δεν έχω άλλα reactions πάλι...😠😠😠😠😠😠 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις