Agent_Orange Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Rush - Cygnus X-1 Book II: Hemispheres 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μιλάμε γίνεται μεγάλος χαμός στα μουσικά θρεντ τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνουμε όχι τα κομμάτια αλλά ούτε τις σελίδες να δούμε, μην πω για αντιδράσεις... Μάλιστα βλέπω ότι αυτό το θρεντ έκανε ρεκόρ με 87 πόστ στις 12/5/2022 που ξεπέρασε και το μέγιστο του ''ποιο τραγούδι ακούτε τώρα'' Ultravox - Mine for Life A life as a stranger, hands through a wire, forbidden desires, are mine for life... Μια ζωή ως ξένος, τα χέρια μέσα από ένα σύρμα, απαγορευμένες επιθυμίες, είναι δικά μου για μια ζωή... Spoiler A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. Looking from a spiral staircase, At a man with a suitcase, As he shades his eyes. Watching from a stained glass shelter, He bides his time and thinks, There must be more to life than this. A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. The poet reads his words out loud, To a make-believe crowd, In the quiet of his room. Careful where the tears are falling, He closed the book and cried, There must be more to love than this. See the boy on the walkway Where the young have their own say, And it screams from the wall. He's writing for the hundredth time there, I hate it all but, There must be more to hate than this. A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. A life as a stranger, Hands through a wire, Forbidden desires, Are mine for life. ...... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Αφού μπήκε ο Marc Almond Και το αυθεντικό Γενικά η Country δε μου αρέσει αλλά το τραγούδι αυτό το λατρευω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Μιλάμε γίνεται μεγάλος χαμός στα μουσικά θρεντ τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνουμε όχι τα κομμάτια αλλά ούτε τις σελίδες να δούμε, μην πω για αντιδράσεις... Μάλιστα βλέπω ότι αυτό το θρεντ έκανε ρεκόρ με 87 πόστ στις 12/5/2022 που ξεπέρασε και το μέγιστο του ''ποιο τραγούδι ακούτε τώρα'' Αυτό είναι πολύ ευχάριστο! Να τα ακούτε όμως επειδή εγώ τουλάχιστον στίβω το μυαλό μου για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια. Βέβαια σίγουρα κάποια θα τα έχω ξαναβάλει αφού δεν είναι δυνατόν να τα θυμάμαι όλα , κάποια μου αρέσουν πολύ και τα ξαναβάζω επίτηδες αλλά πάντως το προσπαθώ όσο μπορώ να μην βάζω τα ίδια.😉 Για τον "Έρωτα από την πρώτη νότα" έχω 3 προτάσεις: 1) The Who - Getting in Tune 2) The Police - King Of Pain 3) R.E.M. - Nightswimming 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε αρχισες τα στατιστικά πάλι κ. Σωτηρακόπουλε; Παλι προβληματισμενο σε βλεπω για ασημαντα πραγματα , εδω μεσα περναμε καλα , αλλα θα πρεπει να σε προβληματιζουν , σε κανω μια αφιερωση πιες και μια γραπα και εισαι οκ .... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις