lovesucks Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Την ακούνε ; Χαχαχαχα..κάπως έτσι..😆😆😆 Είναι κ μετά τον οδοντίατρο ο @NovaLacertae..την χρειάζεται την Mary.😉😉😉 Ας κλείσω με τα παρακάτω (μέρα αγάπης/έρωτα)🥰🥰 Barry White Bonus Track 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Το all around the world σκεφτόμουν, όσο έβλεπα ένα-ένα τι έβαλες. Χαμογέλασα φτάνοντας στο τέλος. Ας βάλω άλλον Barry, αφού είναι έτσι. Μπουένας νότσες, εβριμπάντι (πόσο πολύγλωσση πχια!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Το all around the world σκεφτόμουν, όσο έβλεπα ένα-ένα τι έβαλες. Χαμογέλασα φτάνοντας στο τέλος. Ας βάλω άλλον Barry, αφού είναι έτσι. Μπουένας νότσες, εβριμπάντι (πόσο πολύγλωσση πχια!). Άρα σε κάλυψα κ σενα όπως εσύ εμένα πριν με τις μουσικές επιλογές....🥰🥰🥰🥰 Να βάλω ένα τελευταίο (my guilty pleasure 🙃🙃🙃🙃)... Spoiler Ελπίζω να σου φτιάξαμε το κέφι...κάτι πήρε το μάτι μου στο τι ακούτε..να σαι καλά..🙂🙂🙂 Καλή σας νύχτα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Η σημερινή ημέρα ήταν λίγο τρενάκι τού λούνα παρκ. Ξεκίνησε ωραία, με κέφια, κάνοντας πειράγματα κι εδώ μέσα. Μετά χάλασε. Όταν μπήκαμε όλοι μαζί, ξανάφτιαξε. Κα μετά απ' αυτό το μήνυμα, δίπλα, έμεινε από μπαταρία... Δεν πειράζει. Αύριο είναι καινούρια μέρα. Σ' ευχαριστώ. Καλό βράδυ και σε σένα. Καλή ξεκούραση. 🌻😘 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 για οποιον δεν κοιμαται και θελει να ριξει το κεφι του.... 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Και αυτό.... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lovesucks είπε Και γω τα ίδια θα πάθαινα με σενα.....Μαζί θα κλαίγαμε όμως μετά....🥰🥰🥰😪😪😪 Ααααα.... όλα κι όλα ! Γιατί να κλαίγαμε? Όχι. Ο πατέρας μου μού έλεγε "κορίτσι μου να πηγαίνεις εκεί που σε αγαπούν". Οπότε... εάν μας τα έλεγαν και τα πiστευαν εμείς 😍😍. Διαφορετικά...👎 😁😄 23 λεπτά πριν, poulinos είπε για οποιον δεν κοιμαται και θελει να ριξει το κεφι του.... Aααα όλα κι όλα αγαπητέ μου. Εμένα αυτά μου αρέσουν πολύ! Επίσης μου φτιάχνουν τη διάθεση.☺️ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από JennyP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, JennyP είπε Ααααα.... όλα κι όλα ! Γιατί να κλαίγαμε? Όχι. Ο πατέρας μου μού έλεγε "κορίτσι μου να πηγαίνεις εκεί που σε αγαπούν". Οπότε... εάν μας τα έλεγαν και τα πiστευαν εμείς 😍😍. Διαφορετικά...👎 😁😄 Μια χαρά τα λες εσύ....τι να κάνουμε όμως...κάποιες φορές κλαίμε...και τραγουδάμε αυτό.. Ή αυτό.. Love me or leave me Και ο πατέρας μου τα ιδια με τον δικό σου μου λεγε...🙂🙂🙂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλό ξημέρωμα από μένα κυρίες και κύριοι με ένα εκπληκτικό τραγούδι για έναν λάθος έρωτα. Διαφωνώ όμως με μια κατάρα που ρίχνει. Kaz Hawkins - Surviving 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, JennyP είπε Καλό ξημέρωμα από μένα κυρίες και κύριοι με ένα εκπληκτικό τραγούδι για έναν λάθος έρωτα. Διαφωνώ όμως με μια κατάρα που ρίχνει. Kaz Hawkins - Surviving Καλό ξημέρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλό ξημέρωμα με μια ιστορία αγάπης....θλιβερή σύμφωνα με το βίντεο πάντα... Το λατρεύω..❤❤ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 hour ago, JennyP said: ς 😍. Aααα όλα κι όλα αγαπητέ μου. Εμένα αυτά μου αρέσουν πολύ! Επίσης μου φτιάχνουν τη διάθεση.☺️ here u are.καλο βραδυ οποιος κοιμαται. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 εγω εδω ειμαι παντα και ......παρακολουθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις