Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Κάτσε να βάλω κι ένα τραγούδι, γιατί θα με κάνει ΠΛΟΚ ο μπλε.
triplex1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παρε Agent_Orange Μ'αρεσουν πολυ οι Γαλλιδουλες Orange ....ξερεις γιατι? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από triplex1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού η αγάπη κι ο έρωτας έχουν την τιμητική τους σήμερα, πάμε. @lovesucks @JennyP @Agent_Orange @poulinos @NovaLacertae 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Παρε Agent_Orange Μ'αρεσουν πολυ οι Γαλλιδουλες Orange ....ξερεις γιατι? Mylene. 🧡 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Mrs. Hyde
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 6 minutes ago, Mrs. Hyde said: Αφού η αγάπη κι ο έρωτας έχουν την τιμητική τους σήμερα, πάμε. @poulinos ayto to τραγουδι επαιζε σε μια απο τις δυο ταινιες ηλιθιος και πανηλιθιος οταν τσακωθηκε ο harry με τον lloyd. επεσε πολυ κλαμα τοτε. 8 minutes ago, triplex1 said: Παρε Agent_Orange Μ'αρεσουν πολυ οι Γαλλιδουλες Orange ....ξερεις γιατι? to brika.αυτη ειναι η σκηνη
lovesucks Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Αφού η αγάπη κι ο έρωτας έχουν την τιμητική τους σήμερα, πάμε. @lovesucks @JennyP @Agent_Orange @poulinos @NovaLacertae @ Mylene. 🧡 Είσαι υπέροχη!!!!🤩🤩 Μας σκέφτηκες όλους...😘😘 3
TheGrisGrisMan Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν μιλαμε για αγάπη πραγματικά από την πρώτη νότα, ξεχωρίζω τα εξης 3 (απο τα πολλά 😀) : Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από TheGrisGrisMan 2
NovaLacertae Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lovesucks είπε 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Με τη πρώτη 🎵🎵🎵👀👀👀 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και η δικιά μου αγαπημένη εκτέλεση... λατρεμένη δηλαδή... Boys Town Gang - Can't Take My Eyes Off You 1 ώρα πριν, JennyP είπε Αφού αναφερόμαστε στην αγάπη τότε ... Υ.Γ. Αν μου έλεγε κάποιος τέτοια λόγια ... εγώ....😳😳🥰 Blood, Sweat & Tears - I Love You More Than You'll Ever Know... Ααααααλλη λατρεία Είχα χρόνια να το ακούσω και πριν σχεδόν δύο χρόνια, σε έναν ''ειδικό μπόνους γύρο'' το έβαλε για μένα ο Ferelpis οπότε πήρε ασυζητητί το 12άρι μου. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από NovaLacertae 4
lovesucks Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, NovaLacertae είπε Και η δικιά μου αγαπημένη εκτέλεση... λατρεμένη δηλαδή... Boys Town Gang - Can't Take My Eyes Off You Αυτή την εκτέλεση την έβαλα στο τι ακούτε.....🙂🙂🙂🙂🙂 Τα μεγάλα πνεύματα...😊😊 2 1
Agent_Orange Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, lovesucks είπε Τα μεγάλα πνεύματα Την ακούνε ; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις