NovaLacertae Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Πού είσαι @NovaLacertae;; Εσύ έναν ταπεινό Κιάμο έβαλες. Εγώ που τρωγόμουν να βάλω αυτό στο πρώτο παιχνίδι, επειδή γελάω από τώρα με το σχόλιο του αρχιμοδεράτορα; Ban από τον πρώτο γύρο. χαχαχα - Με φώναξε κανείς;;; Εδώ είμαι! ------------------------------------------------------------------ - Mrs. Hyde says: {{Εγώ που τρωγόμουν να βάλω αυτό στο πρώτο παιχνίδι}} Μπα, με νομίζεις πως είναι και πολύ εξεζητημένο... έχουν συμμετάσχει κομάτια και κομμάτια... άλλο να σου λέω και άλλο να τ' ακούς. ------------------------------------------------------------------ - Θα συνεχίσω με ένα σχόλιο στο κομμάτι με τον Κιάμο: DRH says: {{Τελικά το σωστό είναι "μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος" ή "μ'αρέσει στα κρυφά κι ο Πάνος Κιάμος;"}} ... Και θα πώ ότι μου αρέσει και όχι στα κρυφά ο Μητροπάνος, γι' αυτό θα βάλω δύο κομμάτια του που είναι από τα πολύ αγαπημένα μου ----------------------------------------------------------------- Δημήτρης Μητροπάνος - Αν είσαι πλάι μου Δημήτρης Μητροπάνος - Μάνα που ζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μητροπάνος κι από μένα. Ντουέτο - ντουετάρα. 3 ώρες πριν, NovaLacertae είπε - Mrs. Hyde says: {{Εγώ που τρωγόμουν να βάλω αυτό στο πρώτο παιχνίδι}} Μπα, με νομίζεις πως είναι και πολύ εξεζητημένο... έχουν συμμετάσχει κομάτια και κομμάτια... άλλο να σου λέω και άλλο να τ' ακούς. Ωραία θα περάσουμε. 🙃🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα περάσουμε πολύ ωραία, και κυριολεκτικά και μεταφορικά Θα συνεχίσω με έναν ακόμα πολύ μεγάλο καλλιτέχνη που κι αυτός μας άφησε νωρίς... Νίκος Παπάζογλου - Φύσηξε ο Βαρδάρης Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από NovaLacertae 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Ridiculous Thoughts 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 No surprises 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 hour ago, lovesucks said: No surprises ενα διΑφορετικο remix 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 καταπληκτικο anime επισης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Philip Glass + Ravi Shankar - Passages 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις