lovesucks Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 The Pretenders - I Remember You 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 You know, most people wish they could see Led Zeppelin preform. Or The Beatles. Or Anyone else. But what I would give to have been there for this concert is unparalleled. Anneke is the only singer I have ever seen where you can’t help but fall in love with her in every performance. She’s just pure talent. And pure soul. I’ve never seen someone more comfortable being on stage. Those smiles. Oh those smiles. c/p το σχολιο απο πάνω γιατι νιωθω σαν να το γραψα εγω. Αν και τους έχω δει στο Ροδον, μαγεία... Anneke ερωτας 4 life 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 για την ωρα τραγουδαω το παρακατω με αλλαγμενα τα λογια για να γελασουμε και λιγο απλα εγω το τραγουδαω Hello COVID_19, my old friend I've come to talk with you again πρωτη φορα του μιλαω αλλα οκ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 ωραιο sad song Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 πως και το ξεχασα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 10cc - I'm Not In Love 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 @poulinos περαστικά!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 10 minutes ago, lovesucks said: @poulinos περαστικά!! thank u. ηδη τα συμπτωματα περασαν .fast recovery.απολαυσα και το πρωτο περπατημα 3-4 km μετα μουσικης. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 20/4/2022 στις 4:33 ΜΜ, Agent_Orange είπε You know, most people wish they could see Led Zeppelin preform. Or The Beatles. Or Anyone else. But what I would give to have been there for this concert is unparalleled. Anneke is the only singer I have ever seen where you can’t help but fall in love with her in every performance. She’s just pure talent. And pure soul. I’ve never seen someone more comfortable being on stage. Those smiles. Oh those smiles. c/p το σχολιο απο πάνω γιατι νιωθω σαν να το γραψα εγω. Αν και τους έχω δει στο Ροδον, μαγεία... Anneke ερωτας 4 life Πόσο θα συμφωνήσω, Πορτοκαλένιε. Ας βάλω κι εγώ κάποια απ' τα αγαπημένα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 The Hook · Bugge Wesseltoft. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Το 'χω βάλει πάλι, αλλά... αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις