Προς το περιεχόμενο

Έρωτας από την πρώτη νότα.

JennyP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

You know, most people wish they could see Led Zeppelin preform. Or The Beatles. Or Anyone else. But what I would give to have been there for this concert is unparalleled. Anneke is the only singer I have ever seen where you can’t help but fall in love with her in every performance. She’s just pure talent. And pure soul. I’ve never seen someone more comfortable being on stage. Those smiles. Oh those smiles.

c/p το σχολιο απο πάνω γιατι νιωθω σαν να το γραψα εγω. Αν και τους έχω δει στο Ροδον, μαγεία... Anneke ερωτας 4 life

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για την ωρα τραγουδαω το παρακατω με αλλαγμενα τα λογια για να γελασουμε και λιγο

απλα εγω το τραγουδαω

Hello COVID_19, my old friend
I've come to talk with you again

πρωτη φορα του μιλαω αλλα οκ

• Like 3

10 minutes ago, lovesucks said:

@poulinos περαστικά!!

thank u. ηδη τα συμπτωματα περασαν .fast recovery.απολαυσα και το πρωτο περπατημα 3-4 km μετα μουσικης.

• Like 1
  • Thanks 2

Στις 20/4/2022 στις 4:33 ΜΜ, Agent_Orange είπε

You know, most people wish they could see Led Zeppelin preform. Or The Beatles. Or Anyone else. But what I would give to have been there for this concert is unparalleled. Anneke is the only singer I have ever seen where you can’t help but fall in love with her in every performance. She’s just pure talent. And pure soul. I’ve never seen someone more comfortable being on stage. Those smiles. Oh those smiles.

c/p το σχολιο απο πάνω γιατι νιωθω σαν να το γραψα εγω. Αν και τους έχω δει στο Ροδον, μαγεία... Anneke ερωτας 4 life

Πόσο θα συμφωνήσω, Πορτοκαλένιε. 

Ας βάλω κι εγώ κάποια απ' τα αγαπημένα μου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...